Прически при пуделите
Публикувано: 06 October 2005 - 05:24 PM
ВАПРОС
как се постриграт и гласят пуделите, за да изглеждат така...
сладко, модно и "ИНТЕЛИГЕНТНО"? l) l) l)
как се постриграт и гласят пуделите, за да изглеждат така...
сладко, модно и "ИНТЕЛИГЕНТНО"? l) l) l)

Angels chis Chihuahua kennel[br]Sofia, Bulgaria
http://vbox7.com/play:4c188668 - 03.01.2008 Арчи в Танцувай с мен 2
#27 Guest_стела_*
Публикувано: 25 October 2005 - 09:27 PM
калните бани са на Витоша b) в природния парк, където разхождането на кучета без повод е забранено n)
изчистването отне:
0,5 часа псуване на кучето и себе си за проявената тъпота
2 часа вайкане
1 час мрънкане
1 час отстраняване на тръните
1 час къпане
2 часа сушене
0,5 часа разресване
ouu
изчистването отне:
2 часа вайкане
1 час мрънкане
1 час отстраняване на тръните
1 час къпане
2 часа сушене
0,5 часа разресване
ouu
#29 Guest_стела_*
Публикувано: 25 October 2005 - 11:16 PM
ааа, ще ме прощаваш, начи, ама мрънкането, вайкането и псуването вървят паралелно с изкалването, извозването, обезтръняването, измиването, балсамирането, чесането, ресането и продухването. всего: 6 изпълнени с трогателни емоции часа.
е, как да не обича човек кучетата! love
ПП всичко, което някога съм казвала за пълноценния живот на пудела, за това, че е садизъм да не му се дава да си джапа в калта, да се рови в къпините, да похапва и да се въргаля в лайненца - да се зачеркне от протокола! NN
е, как да не обича човек кучетата! love
ПП всичко, което някога съм казвала за пълноценния живот на пудела, за това, че е садизъм да не му се дава да си джапа в калта, да се рови в къпините, да похапва и да се въргаля в лайненца - да се зачеркне от протокола! NN
Публикувано: 26 October 2005 - 04:44 PM
Az pak ste vi kaga kade e tochno tova, zastoto sam vseki den tam. Tova e po posoka "Zlatnite Mostove", malko redi otbivkata za higata "Belite Brezi": mestnost(ako moga taka da go nareka)- "Dendrariuma". Tam ima 2 ezerca, kalni, mrasni, sas schupeni schischeta na danoto i s vodni zmii vatre. Malko riskovano, Stela?
#33 Guest_стела_*
Публикувано: 26 October 2005 - 05:18 PM
не ;)
мястото е до хижа "Иглика", при еко-алеите за незрящи. всичко е излизано, няма един боклук, пейките и шезлонгите са нови, мостчетата, люлките, беседките - всичко! езерата са почистени, няма едно стъкълце, чашка или опаковка от вафла наоколо. единствения голям риск са конските лайненца, които привличат кучетата към похапване и въргаляне. водни змии аз не видях - видях само две жабки и няколко малки черни риби като хелери, както и всякакъв насекомикс. току-що се връщам от там, с моя екип си направихме чуден следобеден пикник - беше невероятно!
мястото е до хижа "Иглика", при еко-алеите за незрящи. всичко е излизано, няма един боклук, пейките и шезлонгите са нови, мостчетата, люлките, беседките - всичко! езерата са почистени, няма едно стъкълце, чашка или опаковка от вафла наоколо. единствения голям риск са конските лайненца, които привличат кучетата към похапване и въргаляне. водни змии аз не видях - видях само две жабки и няколко малки черни риби като хелери, както и всякакъв насекомикс. току-що се връщам от там, с моя екип си направихме чуден следобеден пикник - беше невероятно!
Публикувано: 26 October 2005 - 05:24 PM
Ama az sega slizam ot tam, tam rabotia, i obiknovenno, sam s okoli 20tina deca na vazrast 7-8 godischni-ne ni li vidia. Tragnahme si kam 15.30h?. Po tozi povod triabva izkliuchitelno mnogo da vnimavam. Znam mestoto na prasti. Predi 2H, dori dgapnah v edna kal(Na snimkata tochno tam kadeto e hubaveca), za da hvastame gabi! hahaha Ta tova mestence do Iglika, se kazva "Dendrariuma'.
#35 Guest_стела_*
Публикувано: 26 October 2005 - 05:29 PM
ами много странно, че сме се разминали! ние пристигнахме тамън към три и половина. току-що се прибирам от там. групата свирепи репортери бяхме в долната част на алеите при езерцето с водопада - въодушевени от слънцето журналя вдигат шум до небето, може да сте подочули нещо.
не съм забелязала да има стъкларии и мръсотия, имам чудесни впечатления от това място. виж в тази галерия, към която съм сложила линк - там джапаха сума ти кучета сума ти време и си прекараха чудесно. не съм видяла едно стъкло. ти си виждала някой порязан ли?
не съм забелязала да има стъкларии и мръсотия, имам чудесни впечатления от това място. виж в тази галерия, към която съм сложила линк - там джапаха сума ти кучета сума ти време и си прекараха чудесно. не съм видяла едно стъкло. ти си виждала някой порязан ли?
Публикувано: 26 October 2005 - 07:48 PM
Цитат
мдам, последни топли дни за студена бира. един приятен работен ден...
Javno sme si tragnali tochno predi vas. Nemasche nachin da ne ni vidite. Biahme s 100 deca(obsto) i to tretoklastnici. Takova nesto ne se razminava. hahahaha
I onia den biahme i po-onia den i utre i drugi den. cheers