Впечатления от породата
Публикувано: 30 June 2009 - 09:14 PM
бяхме на гости на една приятелка в слатина и с нейния дакел се разхождахме...на Лала обаче й беше много по-забавно да си играе с хора, отколкото с кучета, дакелъ го прие нормално, но после срещнахме друг френски булдог, Шанел, който беше голямо, сладко торпедо и много искаше да си играе с нас, но само я блъскаше и субаряше....Лала се видя в чудо и само се криеше и скимтеше....
след това едно улично куче искаше да си играе с нас, но тя пак я беше шубе и хем любопитна да го души, хем пък не смее да се приближи много, голям майтап
утре ще правим голяма разходка из Борисовата градина да се запознаем с колкото се може повече нови неща
Публикувано: 01 July 2009 - 08:31 AM
infetka, в Jun 30 2009, 10:14 PM, написа:
бяхме на гости на една приятелка в слатина и с нейния дакел се разхождахме...на Лала обаче й беше много по-забавно да си играе с хора, отколкото с кучета, дакелъ го прие нормално, но после срещнахме друг френски булдог, Шанел, който беше голямо, сладко торпедо и много искаше да си играе с нас, но само я блъскаше и субаряше....Лала се видя в чудо и само се криеше и скимтеше....
след това едно улично куче искаше да си играе с нас, но тя пак я беше шубе и хем любопитна да го души, хем пък не смее да се приближи много, голям майтап
утре ще правим голяма разходка из Борисовата градина да се запознаем с колкото се може повече нови неща
В парка на Редута ли се разхождахте? На нас там ще ни бъде ловното място. Има 2 много сладки френчита там- един пясъчен и един разбойник- бял с черни петна

Публикувано: 01 July 2009 - 09:50 AM
infetka, в Jun 30 2009, 07:14 PM, написа:
Честита първа разходка!
На тази възраст всички кученца може да се страхуват,ще свикне , сега се учи и скоро ще имаш поредния мьник ,от който трябва да пазиш големите кучета

Публикувано: 01 July 2009 - 08:26 PM
голяма съм шпионска само седя по терасите и дебна за нещо дребно =))
иначе днес ни беше и първата баня, ама те много бързо съхнат френчитата, милите те
наичи се и да пие от ръката ми, като налива от шише
толкова хубави нови емоции, а междувременно ставаме все по близки
Чийта, колко големи станаха мъниците бе? Как с справяте? Сигурно е голяма лудница около вас хихих
туко що водях снимките, сладки малки бебоци, кой остава за теб?
а днес съм обяснявала сигурно 2 часа защо няма да развъждам мойто бебе и как никой да не си мисли, че някой ден ще има бебе от Лала. Поне просветлих няколко приятелки
Публикувано: 02 July 2009 - 09:14 AM

До сега почти не ги усещахме, тепърва започва "купона"

От двете циганета (момичетата) още не сьм на 100% коя ще остане в кьщи.Труден ще е избора, но така или иначе ,която и да е , знам ,че другата отива на сигурно място и сьм спокойна.

Публикувано: 02 July 2009 - 09:28 AM
Chiita, в Jul 2 2009, 10:14 AM, написа:

До сега почти не ги усещахме, тепърва започва "купона"

От двете циганета (момичетата) още не сьм на 100% коя ще остане в кьщи.Труден ще е избора, но така или иначе ,която и да е , знам ,че другата отива на сигурно място и сьм спокойна.

Чита, аз мога ли да помоля за снимки на бебоците, че май само аз не съм ги виждала?

Публикувано: 02 July 2009 - 09:34 AM
http://www.braverysbg.com/?act=gallery
Сега са пораснали.Ще се снимаме скоро

Публикувано: 04 July 2009 - 05:50 PM
Публикувано: 05 July 2009 - 03:28 PM