Младо куче пред евтаназия
Публикувано: 23 March 2009 - 06:59 PM
dora7511, в Mar 23 2009, 06:27 PM, написа:
Все още никаква помощ за Рей!! 

Аз утре ще ти дам паричките за хотела на Рейчо! За съжаление не мога да го взема, а как бих искала да ги взема всичките.... просто самата аз имам куче, три котки и котката на сестра ми, която почти перманентно също е у нас...
Публикувано: 11 April 2009 - 07:32 PM
За Рей имаше запитване в приюта.По телефона всичко е било о.к.Но при посещение на дома се оказало че жената , която го иска е доста бедна( а Рей изисква вет.грижи) , сама отглежда дете, хванали са я да послъгва за предишната си котка и.т.н.Не вдъхнала доверие с две думи.А аз на преценката на хората от приюта вярвам.За съжаление напразни надежди за момчето!
Публикувано: 24 April 2009 - 10:08 PM
Рейчо все така си чака щастливия ден, когато някой ще го пожелае!Много е послушен, пази си чисто в клетката,игрив и добър!!Много от темите се нуждаят от помощ за лечение , кастрации или хотел.И с Рей пак е така, беше му платено до 20 април.Ако някой може да помогне, поне с част от таксата???
Публикувано: 25 April 2009 - 01:39 AM
Преди два-три месеца дадох 30 трохички (от тук усвоих тази дума за дребен принос) за Рей, сега пак ще пратя, макар че малко ми се е променило финансовото положение. Пращам ги на сметката на Милена Македонска, ще ги имате може би във вторник.
П П Мм, сега проверих, точно преди месец съм пратила. Няма лошо.
П П Мм, сега проверих, точно преди месец съм пратила. Няма лошо.
Публикувано: 04 June 2009 - 05:18 PM
Милото момче е много добре, без припадъци, игриж и послушен....направо се чудя как са могли да го оставят за припиване стопаните му?!
На хубавеца бше платено до 6 май.Отдавна сме на много червено!
Моля кой с колкото може да помогне, пък дано скоро го поискат и него!

На хубавеца бше платено до 6 май.Отдавна сме на много червено!
Моля кой с колкото може да помогне, пък дано скоро го поискат и него!
Публикувано: 16 July 2009 - 06:14 PM
Пак напомням за Рей! Милото сладурче не е пожелан за сега от никъде.Чака си.Супер се чувства, няма припадъци!
Надявам се Меги да успее скоро да качи и негови нови снимки!
Пак сме закъсали за хотела! Нали и на други разбойници плащаме, пък и сметката в клиниката погасяваме....и за чипове задлъжняхме покрай мноото заминали котета!
Та който може да помага, плийз!
Надявам се Меги да успее скоро да качи и негови нови снимки!
Пак сме закъсали за хотела! Нали и на други разбойници плащаме, пък и сметката в клиниката погасяваме....и за чипове задлъжняхме покрай мноото заминали котета!
Та който може да помага, плийз!
Публикувано: 05 September 2009 - 09:27 PM
Ех, поне временен дом не може ли да му се намери? :(
Публикувано: 06 September 2009 - 03:48 PM
Имам само някакви две калпави снимки. В своя защита искам да кажа, че с треперещи ръце толкова мога ... зад гърба ми подджавкваше някакъв питбул.