Цитат
не смея да пиша, защото и без това не мога да помогна много, но си мисля, че не са изчерпани всички варианти. след като животинката е млада, може поне още няколко дена или седмици да й се даде шанс.
ако трябва, да се съберат парички за престоя в клиниката? или да се опитате да го прехвърлите в някой приют за кучета. знам, че са претъпкани всичките, но все за 15-20 дена ще се намери местенце за тази душа. вярно, че то трябва и тихо да е...а това в приют е невъзможно...хотел? по-евтин. въртят ми се някакви идеи такива в главата. но всичко ще се обезсмисли, ако не се впрегнат повече хора да му търсят местенце. при някоя спокойна баба на село? чудя се
Aко се съберат хора можещи да помогнат финансово може да го настаним в хотел поне временно докато измислим какво да го правим.В клиниката няма да го държат дълго така, вече имат цяла купчина от зарязани животинки, на които те са поели лечението и още едно им идва меко казано в повече.
Цитат
Ами хайде тогава така: намираме доброволец който 1-2 пъти месечно взима кучето, води го на инжекция и им го връща. Няма да усложни чийто и да е живот толкова. Или някой който живее наблизо да минава 1-2 пъти месечно.
Хората са се отказали.Те дори нямат представа , че в момента е още живо.Едва ли са се отказали заради ходенето на доктор два пъти месечно и не биха се съгласили пак да си го вземет.
Цитат
Ако не е тайа кой го лекува? Може ли да се говори с лекарите за състоянието на кучето, провежданото лечение и техните прогнози?
Допълнение: Какви изследвания са му правени?
Намира се в "Свети Антим"
Говорих с тях много пъти за състоянието му и както вече писах, според тях не е толкова зле и при адекватно лечение ще живее почти нормално.Лечение с фенобарбитал (как точно незнам).