Аз пък съм против минаване с миксер и бульоните. Пилешкото е абсолютно противопоказано с хормоните в месото, а бебето е толкова малко, че допълнителен стрес, като смяна на храна, не му е препоръчителен.
И съм против БЪРЗОТО качване на килограми, че не се знае как ще му се отрази на лапите и тялото.
За сега стопанката е избрала нормална храна, нека не я сменя, за да не обърква организма на бебето с непрекъснати експерименти, да не стане така че от многото грижи ще го прехрани. Още повече палето е ограничено в движенията, понеже не може да излиза навън покрай вакцините.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +
 Публикувано: 23 February 2010 - 11:10 PM

Публикувано: 23 February 2010 - 11:10 PM

моето чау е на 1 година и 3 месеца и има страшно много лиги дари това Е ОТ ХРАНАТА
 моето чау е на 1 година и 3 месеца и има страшно много лиги дари това Е ОТ ХРАНАТА

[/url
[/url

Взех му ги от един ветеренар и бяха в голям пакет на RC,които вета пред мен  отвори и цената му е 10 лв килограма (не мисля че е много). Та въпроса ми е ако му взема голям чувал (8 кг)  дали ще и стане нещо на храната ?
  Взех му ги от един ветеренар и бяха в голям пакет на RC,които вета пред мен  отвори и цената му е 10 лв килограма (не мисля че е много). Та въпроса ми е ако му взема голям чувал (8 кг)  дали ще и стане нещо на храната ?   

Само да попитам.. вашите мечовци  като бяха малки бяха ли много диви
  Само да попитам.. вашите мечовци  като бяха малки бяха ли много диви   защото  тои не чака някои да го погали и започва да дивее
  защото  тои не чака някои да го погали и започва да дивее   иначе си има всичко , изкуствени кокали, топки, плюшки и разбирасе домашни чехли
  иначе си има всичко , изкуствени кокали, топки, плюшки и разбирасе домашни чехли   

обре ли е ?/
 обре ли е ?/