Кучета от Гоце Делчев
Публикувано: 19 December 2008 - 08:46 PM
mzhi кой ти е казал тази глупост 4е ку4етата в Пиринска Македония и Велинградския регион произлизат от Сливен и Карнобат.по-несериозно нещо аз не съм 4увал във форума.няма ли най-сетне да разбереш 4е нашите ку4ета нямат нищо общо с тези от Сливен и т.н.за нас истински са нашите ку4ета ,още пове4е 4е в днешно време по4ти вси4ки ку4ета от породата носят в кръвта си гените на македоно-помашките ов4арски ку4ета.няма ли кой да обясни на това мом4е или моми4е в каква заблуда е .
Публикувано: 19 December 2008 - 10:02 PM
Цитат
Е нали като изльжат някои човек и му продадьт някои мелез си делят парите
Че си делкат мангизите е верно. Инак как ще плюят на сурата си.
Но стартерчето по рождение е лява резба и по-му се нрави да е на мястото на този наведения младеж пред горилата от аватара ти. :->)
Освен с менте "каракаценки" Държавата се напълни и с менте "мъже". ;D
Публикувано: 20 December 2008 - 10:18 AM
Цитат
mzhi кой ти е казал тази глупост 4е ку4етата в Пиринска Македония и Велинградския регион произлизат от Сливен и Карнобат.по-несериозно нещо аз не съм 4увал във форума.няма ли най-сетне да разбереш 4е нашите ку4ета нямат нищо общо с тези от Сливен и т.н.за нас истински са нашите ку4ета ,още пове4е 4е в днешно време по4ти вси4ки ку4ета от породата носят в кръвта си гените на македоно-помашките ов4арски ку4ета.няма ли кой да обясни на това мом4е или моми4е в каква заблуда е .
Публикувано: 20 December 2008 - 08:51 PM
Цитат
Това да не са каракачанки от Сливенско?
Не са от керменско са ;D

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 December 2008 - 09:14 PM
mzhi за последно ти отговарям.нашите ку4ета не са дошли от никаде,те си са били тук.а на щифт4ето му казвам да покаже по 4ити ку4ета от нашите,ако може .не сме ние виновни 4е ку4етата ни прили4ат на шарпланинци,просто винаги в нашия край ку4етата са били с такава визия.пуснахме ви снимки от преди 20-30-40 години но явно вие не разбирате от дума.погледнете или по-скоро прогледнете 4е и тогава голяма 4аст от са прили4али на шарпланинец