Моите любими цветя
Публикувано: 21 December 2008 - 03:17 PM
Би било много хубаво ако можем да си правим букети при Вас, Megian .. :P
Бихте ли казали, моля, как се гледа правилно жасмин в домашни условия?
Като студентка си имах жасмин, но постепенно изсъхна..
Явно не го отглеждах правилно, но аромата, който се разнасяше из апартамента бе несравним!
Бих искала отново да опитам да гледам жасмин..
Гардения също.
Бихте ли казали, моля, как се гледа правилно жасмин в домашни условия?
Като студентка си имах жасмин, но постепенно изсъхна..
Явно не го отглеждах правилно, но аромата, който се разнасяше из апартамента бе несравним!
Бих искала отново да опитам да гледам жасмин..
Гардения също.
Публикувано: 21 December 2008 - 03:47 PM
Цитат
А кои са цветарските ви магазини? Нещо съм пропуснала явно :) А всички кактуси ли цъфтят, или само определени видове?
Публикувано: 21 December 2008 - 04:09 PM
Това,което споделям с всички вас го знам от личен опит.Доста цветенца съм уморила :'( ,докато схвана кое растение как се развива най-пълноценно,затова ако обичате цветята и искате да си отглеждате някои от тях,давайте смело! :palec: Никой не се е родил научен,а и нали знаете,че "Човек се учи,докато е жив" :blink: :wub: Ееее,работя в цв. магазин ;) Жасмина,за който спомена Дури е култивиран за отглеждане в стайни помещения,защото има и външни за открити площи :blink:
Цитат
Аз мислех, че работиш във верига цветарски магазини :) Не съм виждала досега пасифлора, затова... :) А жасмина някакъв специален сорт ли е? Аз много обичам невероятния му аромат...
Публикувано: 21 December 2008 - 04:14 PM
Цитат
Наистина от къде може да се вземе жасмин за вкъщи (в саксия)?
Публикувано: 23 December 2008 - 12:44 AM
Аз да благодаря на Бушката и на д-р Бобадова за хубавите цветя/страхотния предколеден подарък/ :) Днес бях заета да ги обгрижвам /цветята де/- за някои къпане, за други пазене от нездравия интерес на един рошав котарак... Настанихме ги временно, след празниците ще им намеря постоянно място и няма да се налага да ги пазя от рошави котки ;D
Публикувано: 23 December 2008 - 12:55 AM
Видяхме ги ние тия рошави котки и бяха заподозряни веднага!
Имам и още за подаряване, по-скоро за спасяване. Ще направя снимки в момента, в който имам мааалко свободно време, а след това вече кротко ще се обеся.
Буш, ако пак кръстосаме саби ще е мъчително! Муа-ха-ха! :)
Извинявам се за офф-а, но наистина имам нужда от помощ, а и мисля Maggi ще ми помогне с имената.
Имам и още за подаряване, по-скоро за спасяване. Ще направя снимки в момента, в който имам мааалко свободно време, а след това вече кротко ще се обеся.
Буш, ако пак кръстосаме саби ще е мъчително! Муа-ха-ха! :)
Извинявам се за офф-а, но наистина имам нужда от помощ, а и мисля Maggi ще ми помогне с имената.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 21 January 2009 - 11:24 PM
Аз пък от години си зимувам жасмина (стайния) на около 12-15 градуса ;)
Тия дни съм на вълна хипеаструми - стотици видове, хиляди сортове, кой от кой по-прекрасни...

Тия дни съм на вълна хипеаструми - стотици видове, хиляди сортове, кой от кой по-прекрасни...

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 17 February 2009 - 11:13 AM
Цитат
:wub:

П.П.Дури къде се губиш тези седмици?

Вход

Горе
Цитиране +

получи се :yahoo: