Моите любими цветя
Публикувано: 16 December 2008 - 05:03 PM
Може да не и стига светлина.Но мисля,че е остатъчен процес от преполиването.Листата на Юката са по-месести и бавно изпарява влага.Даже и сега при температурата,на която я държиш и е много поливането .... като се има впредвид,че е и олисяла,и няма богата листна маса ....съвсем няма да смогва с изпаряването и може да загние.Поливай я само,когато много хубаво изсъхне почвата.За някои растения е по-здравословно от време на време да забравяме да ги квасим. ;) :wub:
Публикувано: 16 December 2008 - 10:03 PM
Пфу каква красота!! :wub: В България защо няма такива разкошни градини? :'(
А за юката- ми да, може и светлина да й липсва. Аз въртя щорите вкъщи, щото не обичам светлината, но явно ще трябва да й оставя един прозорец. :blink: И ще спра да я поливам известно време. ;D Че преди да разбера, че не обича толкова вода зимата, я поливах на 3,4 дни. :huh:
Мерси, Megian! :drugarche:
А за юката- ми да, може и светлина да й липсва. Аз въртя щорите вкъщи, щото не обичам светлината, но явно ще трябва да й оставя един прозорец. :blink: И ще спра да я поливам известно време. ;D Че преди да разбера, че не обича толкова вода зимата, я поливах на 3,4 дни. :huh:
Мерси, Megian! :drugarche:
Публикувано: 19 December 2008 - 05:43 PM
Цитат
:blink: Ето ги нашите нови балконски китки.
Ако някой има идея какви са, да не си мълчи. ;D (Не за друго, ми поне да знам как да ги поливам завалиите)Според човека в магазина са вечнозелени.
Ако някой има идея какви са, да не си мълчи. ;D (Не за друго, ми поне да знам как да ги поливам завалиите)Според човека в магазина са вечнозелени.
Публикувано: 19 December 2008 - 09:25 PM
А който отгатне фамилията ми печели и фикус бенджамин! Айде на примоциятаа!
Сериозно - подарявам 10 теменужки, 1 юка, 2 фикус бенджамин, 1 папрат, 1 палма, 1 фикус лирата.
Сериозно - подарявам 10 теменужки, 1 юка, 2 фикус бенджамин, 1 папрат, 1 палма, 1 фикус лирата.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Вход

Горе
Цитиране +