Новогодишен календар
Публикувано: 25 December 2008 - 01:32 PM
Много е хубав календара.Само Рея малко сте позабравили. :rolleyes:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 25 December 2008 - 02:47 PM
Цитат
Много е хубав календара.Само Рея малко сте позабравили. :rolleyes:
Liubka, ти прати ли ми снимки на пощата? защото за календара всеки е пращал избраните от него снимки на мен и аз съм ги използвала. не съм взимала снимки без заявено желание за участие от стопанина :) виж, в първия пост на темата съм дала условията за снимки и т.н. :)
Публикувано: 25 December 2008 - 11:20 PM
Супер е календара, браво. Всички снимки са страхотни, и много ми харесва как са съчетани.
Който не се е доредил да му сложат снимки на кокерчето /като нас със Сара, само с две сме, ако правилно съм видяла/ Може да се примолим за секънд едишън на календара с втора вълна от снимки ;D
Ама сме малко нахални, а?
Който не се е доредил да му сложат снимки на кокерчето /като нас със Сара, само с две сме, ако правилно съм видяла/ Може да се примолим за секънд едишън на календара с втора вълна от снимки ;D
Ама сме малко нахални, а?

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 December 2008 - 11:43 PM
Аз нямам ни най-малко против да направя нещо подобно пак, щом ви харесва :) за мен е удоволствие :) да някои хора, има по-малко снимки, защото те самите са пращали по-малко на брои снимки. други бяха прекалено малки по размер или с лошо качество. а другото, което ме изненада беше, че очаквах далеч по-малък интерес от съфорумците :) накрая се видях в чудо с в пъти повече снимки отколкото бях предвидила :) сега идват още празници, пак може да ми хрумне нещичко :) вие снимайте, за материал :)
П.П. Билянче, Сара може да има само две снимчици, ама пък съм я сложила на поздравителната картичка :)
П.П. Билянче, Сара може да има само две снимчици, ама пък съм я сложила на поздравителната картичка :)
Публикувано: 28 April 2009 - 11:42 AM
xrisi95, в Apr 28 2009, 09:11 AM, написа:
става ли ако някой пази целия календар да прати снимките защото нали форума е нов и календара го няма
С друг компютър съм и го нямам запаметен.

Ето го

Публикувано: 30 April 2009 - 12:00 AM
И картичката и календара са страхотни :) Когато Брани събираше снимки за календара се чудих какъв ще е резултата, след като видях ме хвана яд, че не можем и ние да участваме в такова прекрасно творение :)
И аз се надявам Брани да има желание и за догодина да направи календар :) Поне на половина толкова хубав :) С радост ще си залепя всички месеци :) Такива сладурковци са се събрали на едно място :)
И аз се надявам Брани да има желание и за догодина да направи календар :) Поне на половина толкова хубав :) С радост ще си залепя всички месеци :) Такива сладурковци са се събрали на едно място :)
Публикувано: 30 April 2009 - 11:25 AM
Радвам се, че ви хареса календара :) правила съм го с много желание и настроение за празниците :) ако се постраете да правите все тъй хубави снимки през годината, обещавам да има отново календар :) още повече,че Вени ми даде няколко блестящи идеи за догодина :)
Публикувано: 04 December 2009 - 01:26 PM
Охх дано да има календар много ми хареса :) Искам и бъкси да стане част от него..