Чаровната сърничка Лейла (бивше Грозно пате)
Публикувано: 14 December 2008 - 06:12 PM
днес преместих госпожица Лейла в хотел в Драгалевци, по-топло е, и за мен е по-близо, ще мога събота и неделя да ходя да я разхождам.В сряда ще й махнат конците.Отказах се да я снимам, защото с тази яка е като извънземна ;D. В сряда ще й махнат и яката, че много се измъчи с нея, само се блъска в стената.Иначе ме облиза цялата от радост, а като наближихме нашия район така се зарадва, реши, че ще я пусна на паркинга.Обаче не стана :'(
Публикувано: 28 December 2008 - 09:33 PM
Лейла вече стъпва!!!!!Днес даже тичаше, не мога да я спра.Не създава никакви проблеми на Явор, а той смята, че била красавица и ми е много приятно като го чувам, след лошото отношение към нея на паркинга.Днес пак се разходихме, беше спокойна и много весела. Ще остане при Явор още две седмици, за което благодаря още веднъж на Vanyan и Wind :blink:,тези две седмици спокойствие са й осигурени от тях.
Публикувано: 14 January 2009 - 11:53 AM
добре е Лейла, в неделя се разхождахме :blink:Още й е голо крачето и й е студено, но иначе тича напред, едвам я удържам. Стъпва си съвсем добре на крачето,в събота ще я свалям в София на контролен преглед,тогава ще й направя и нови снимки. Кипи от енергия, вече й е омръзнало да е затворена.
Публикувано: 18 January 2009 - 10:08 PM
вчера посетихме вета за контролен преглед, всичко е ок!!! :blink: Лейла тича като кон, аз едвам смогвам след нея по този лед. Сложихме й пълната годишна ваксина и ако е добре, след около две седмици предвиждаме втората операция. Пуснала съм писма и снимки до много чужди сайтове, благодаря за съдействието на Anuk за обработка на снимките и на SMitreva, която ми даде адресите, на които да пиша. Дано някой се заинтересува за съдбата на Лейла. :blink: Стискайте палци и на малкото грозниче! Ами така,де, не всеки може да е хубав на този свят ;) Но че е чаровна, не може да й го отречете! :blink: Снимки не съм направила, Явор имаше клиенти, а тя не спря да се върти и да ме дърпа да излизаме. ;)
Публикувано: 21 January 2009 - 09:21 AM
Рентгенова снимка може ли да се сканира? Готова съм с моето писмо, преведох го на английски, издирих мейлите на над 80 приюта в Европата, сейвнах си снимките на Лейла и сега с PURSY недоумяваме, как да изпратим рентгеновата снимка...
Публикувано: 21 January 2009 - 09:31 AM
първо да благодаря на Илит за предложената ми помощ :blink:, и както тя каза, на колкото повече места пратим писма, толкова по-голям е шансът за грозното пате. Все още нямам отговор отникъде, но силно се надявам отнякъде да се заинтересуват за съдбата на Лейла. :blink: