Чаровната сърничка Лейла (бивше Грозно пате)
Публикувано: 26 January 2009 - 01:49 PM
в неделя се разхождахме с девойката, и искам да ви се похваля, че оперираното й краче вече е супер, стъпва съвсем стабилно с него. Халтавото го върти и само по това може да се разбере, че има проблем със ставата. Очаква я втора операция през февруари,няма как :( Ето я и нея
Публикувано: 26 January 2009 - 01:52 PM
Милата с какво голо дупе е. :sarkastichen: Не я намирам за грозна. На улицата изглеждат по един начин, прибрани, изкъпани и добре хранени, придобиват съвсем друг вид.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 03 February 2009 - 03:41 PM
Цитат
имаме отказ от Струбели и от още два приюта, които са в Германия, пожелават успех на Лейла, но нямали места. :( Благодаря на Илит,че толковам много ми помага в изпращането на писмата и отделя от свободното си време за момичето. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 February 2009 - 04:11 PM
Толкова много усилия ще бъдат възнаградени. Просто явно трябва малко повече търпение от обикновено. Стискам палци. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 February 2009 - 07:06 PM
Всичко с операцията ще е ок, сигурна съм. Докторът е "печен", кученцето младо и здраво - не се притеснявай.
Щом и от Щрубали са отказали, значи остава варианта за Норвегия? Тя май ще е първото българче там.
Щом и от Щрубали са отказали, значи остава варианта за Норвегия? Тя май ще е първото българче там.
Публикувано: 07 February 2009 - 03:54 PM
Цитат
за там не можем да се класираме финансово, :( Илит провери за превоза, ужасна е цифрата, отделно искат проба за бяс, която също е доста скъпа, не знам, засега продължаваме да пишем до други приюти. Да мине операцията и ще мислим.
От 09/05/06 не е необходим сертификат за титър на противобясни антитела от одобрена от ЕС лаборатория при пътуване на домашни любимци с нетърговска цел за държави членки на ЕС.
Въпросния сертификат продължава да се изисква само от Ирландия, Швеция,Малта и Великобритания
от тук: син кръст
пс. Сетих се, че Норвегия не е членка на ЕС така или иначе. Моя грешка. Иначе пробата за бяс е 41 евро без транспорта/куриера. Ако с теб се комбинираме ще ни излезе по-евтино. В Германия, Гисен е най-евтино.

Публикувано: 09 February 2009 - 12:40 PM
Добре е Лейла, храни се вече, излиза на слънце и лежи върху една постелка да се пече. Ходи като пиян морков, защото на оперираното краче не може да стъпва, а другото още не е стабилно. :( Ще й тябва време да се възстанови, защото операциите са тежки, ставите се държат на мускули и на сухожилия. Но тя е много търпелива, кротка и много послушна, дано всичко да е наред!