Сладки , смешни , странни навици на вашето куче :)
Публикувано: 27 November 2008 - 12:02 PM
Мъникът ми много обича да гледа телевизия най-вече " КОмисар Рекс" дори понякога лекичко джафка и скимти по време на филма ;D .Също така като чуе рекламата на Уницев за памперсите веднага застава пред телевизора и не отделя поглед от там . Другият му навик е като види повода- изпада в екстаз , опашката му става като перка на хеликоптер и започва да вие направо търкаля се по земята тича в стаята и след като скрия повода скимти 20 мин ;D . Проявява и малко певчески талант , но рядко и когато му се карам ме лае така че комшиите на другата пряка го чуват ;D . Големия ми сладур не е толкова артистичен той само ме ревнува от други кучета това се изразява със силно стискане през кръста с лапи и скимтене , а любимото му занимание е да виси на една гума окачена на дърво и да я лае цял ден ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 11:09 AM

Публикувано: 09 January 2009 - 04:00 PM
Публикувано: 09 January 2009 - 04:15 PM
Ние също пеем, само че когато се будим или посрещаме някой, ама много сладки звуци издава! Нещо средно между ръмжене, лаене и дъфкане ;D
Другото, което много ни забавлява е като реши да води батко си за повода. Обикновено приготвям първо тях, а те после ме чакат да се облека и аз. Ари обикновено гледа да хване Макс за повода и почва едно развеждане из апартамента, случвало се е чак да ми се сърди, че му отнемам това удоволствие ;D
Публикувано: 10 January 2009 - 11:14 AM
Публикувано: 10 January 2009 - 10:05 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 31 January 2009 - 11:39 PM
Цитат
Голяма гордост. :huh:
Публикувано: 06 February 2009 - 08:51 PM
Публикувано: 07 February 2009 - 10:34 PM
Цитат
:sarkastichen:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 20 February 2009 - 08:14 PM
И още - като си дъвче някаква играчка, се проска по гръб, играчката хваната между предните лапи като с ръце и над устата. Имам някъде снимка така, ако я изровя, ще я постна за илюстрация.