HELP Неизвестна диагноза, кученцето си отива
Публикувано: 03 December 2008 - 12:18 PM
Още ли е без диагноза. Как го лекуват и от какво?
Публикувано: 03 December 2008 - 12:23 PM
Публикувано: 03 December 2008 - 12:26 PM
Първо кучето ти е натровено от хапове, а сега го тровят и опитите на някой си..
Не искам да обиждам никой, просто наистина ако не направиш нещо , ще има още една тема с лош завършек.
Успех,дано стане чудо и кучо да се оправи. [/tt]
Публикувано: 03 December 2008 - 12:48 PM
Цитат
[/tt]
Виж тук клиники Свържи се с РВС - там има добри ветеринари.
Може да попиташ и в "Син кръст" - на ул. "Краков" 13Б е.
В никакъв случай не ходи при д-р Костов
Има още един ветеринар, с клиника в началото на Дебелец - Папазов. Ако искаш ще намеря негов телефон, имам го някъде записан. От него съм с много добри впечатления.
Дано само не е късно. Стискам палци на кучо.
Публикувано: 03 December 2008 - 03:55 PM
Ако е инфекциозен причинител не трябва ли левкоцитите да са силно повишени?
Отравянето е по-вероятната възможна причиниа, като се вземе под внимание и празимека.
Естествено всяко разсъждение трябва да се провери със съответни изследвания. (аз не съм лекар, а пациент с опит...)
Дано вливанията да помогнат и да прескочите фаталния момент, бебето да се пребори. Стискам ви палци !

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 03 December 2008 - 06:16 PM

Публикувано: 03 December 2008 - 09:57 PM
Дано се нормализираме малко поне в близкото бъдеще.
Публикувано: 03 December 2008 - 10:05 PM
Не знам какво ви притеснява празимек-а? На опаковката си пише, че е токсичен за еди-кои си породи. От години обезпаразитяваме нашите животни( и питомниковите на Мартен) с този препарат. Досега проблеми никога не е имало.
Публикувано: 03 December 2008 - 10:12 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 December 2008 - 10:28 PM
Цитат
Жалко за кучето. :'(
Иначе, аз почти съм убедена, че Празимекът е даден от лекар. Не съм го срещала из зоомагазините в града.
Публикувано: 03 December 2008 - 10:32 PM
Бих искала също така да попитам лекарите от форума - ако има съмнения за отравяне (именно с този продукт) - какво може/трябва да се предприеме ?

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 03 December 2008 - 11:37 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 December 2008 - 06:23 AM
П.П. В редки случаи и от ваксина може да умре куч. Дайте да заклеймим и тях.
Публикувано: 04 December 2008 - 08:18 AM
Цитат
П.П. В редки случаи и от ваксина може да умре куч. Дайте да заклеймим и тях.
Определено животното може да умре от ваксина. Особено ако се сложи на болно животно...
Мисля, че mila i kalina няма да влезе повече в този форум. Но ако иска да разбере какво се е случило и поиска аутопсия - в града има само едно място, където може да се установи не само точната причина за смъртта, а и това, което я е породило.
Ветеринарния институт (под пожарната). Имат малко необичайно работно време - сутрин от 9.00 до 11.00 (12.00) часа и следобед от 13.00 до 15.30 часа.
Препоръчвам и конкретен патоанатом - д-р Миглен Миланов.
И трябва да бъде малко по-настойчива. Имат навика да препращат за аутопсии към д-р Костов от близкия вет. кабинет (най-вероятно защото вече никой не му поверява живо животно).