Има ли зна4ение дали е породисто?
Публикувано: 07 September 2005 - 06:52 PM
За мен няма значение. Не мисля, че обичта е различна, всички кученца обичат еднакво, както и аз ги обичам еднакво. Може би, ако кучето е прибрано от улицата в по-късна възраст би могло да е по-предано, благодарно един вид, но не мога да го твърдя. Това си е мое предположение. Има значение само ако ще водиш кучето си по изложби. Иначе всички кученца са мили, добрички и сладки. Стига да има кой да ги обичка w) d)
Публикувано: 07 September 2005 - 06:55 PM
Цитат
Въпрос-ИМА ЛИ ЗНА4ЕНИЕ КАКВО Е КУ4ЕТО-ули4но или 4истокръвно?
какво мислите вие.дали ще ви оби4а пове4е от породистия другар??? bl) d)
какво мислите вие.дали ще ви оби4а пове4е от породистия другар??? bl) d)
Вече има подобна тема...... cl)
Публикувано: 20 March 2008 - 11:49 PM
Моето кученце не е чистокръвно,но по нищо не се различава от старото ми куче(то беше средно-европейска лайка).То ме обича, както и аз него, гушкаме се, разхождаме се и играем.Голямо е сладурче.За вас не знам, но според мен няма разлика дали кучето е породисто или не-то винаги ще ти е предано и ще те обича :wub: :wub: :wub:

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 30 March 2008 - 12:33 AM
Майко мила: какъв аватар!!!
Има значение: Когато кучето е породисто предварително знаем какво да очакваме от него. Разбира се, че е вярно, че дори и да не е ще се обичаме. Но ако знаем приблизително каъв характер бихме искали да има кучо, то породата е от значение.
Има значение: Когато кучето е породисто предварително знаем какво да очакваме от него. Разбира се, че е вярно, че дори и да не е ще се обичаме. Но ако знаем приблизително каъв характер бихме искали да има кучо, то породата е от значение.
Публикувано: 30 March 2008 - 08:07 AM
Не няма никакво значение-кучето си е куче, независимо от външния вид или характер! А и за мен винаги е било на първо място какъв е стопанина, в такъв случай дори характера на кучето не е от такова значение, ако има кой да го обучи както трябва! И от личен опит знам, че прибрано от улицата куче оценява повече това което си направил за него от това което е живяло при теб от мъничко! Аз имам една женска,която прибрахме от улицата преди 2 месеца-не е малка на 2-3 години каза доктора; и тя когато сме на разходка не се отделя от мен,послушна е-едно прекрасно същество , което сякаш разбира какво си направил за нея и ти е благодарна!
Публикувано: 30 March 2008 - 09:30 PM
За приятелството няма порода!!!
Страница 1 от 1