Храната ..
Публикувано: 19 April 2012 - 12:36 PM
искам да попитам сухите храни на ACANA и THE TASTE OF THE WILD подходящи ли са за френски булдог. Нашата хубавица досега се храни само с Роял Канин и Юкануба, като от последната има много газове и мисля да не я купувам повече. По високото съдържание на протеин в ACANA и THE TASTE OF THE WILD могат ли да бъдат проблем за нея, тъй като в храна и слагам късчета пилешко месо защото иначе не иска да яде. Нашата Ралу не е от най активните кучета.
Публикувано: 19 April 2012 - 02:06 PM

Публикувано: 20 April 2012 - 08:10 AM
berguni, в 19 April 2012 - 02:06 PM, написа:

berguni За едно куче с алергии, няма по добро от хипоалергенната гранула. Изприщнали сме се даже от пиле

Публикувано: 20 April 2012 - 08:21 AM
tatianat, в 19 April 2012 - 12:36 PM, написа:
искам да попитам сухите храни на ACANA и THE TASTE OF THE WILD подходящи ли са за френски булдог. Нашата хубавица досега се храни само с Роял Канин и Юкануба, като от последната има много газове и мисля да не я купувам повече. По високото съдържание на протеин в ACANA и THE TASTE OF THE WILD могат ли да бъдат проблем за нея, тъй като в храна и слагам късчета пилешко месо защото иначе не иска да яде. Нашата Ралу не е от най активните кучета.
Здравейте, за газове пробвайте с кисело мляко, но хубаво(с истински бактерии , а нe нишистетата,които масово продават)! При нас свърши чудеса. Роял Канин и Юкануба далеч не са това за което ги представят, хубави храни сте избрали, но ако ще сменяте храната го направете постепенно и проблеми няма да има.

Публикувано: 20 April 2012 - 01:22 PM
tatianat, в 19 April 2012 - 11:36 AM, написа:
Аз храня моята с Акана и съм много доволна вече три месеца.Акана е много добра храна, не е имала никакви газове от нея.
Публикувано: 29 April 2012 - 12:10 AM

Публикувано: 29 April 2012 - 09:14 AM
Но не ми се търси сега.Пилешкото е бъкано с антибиотици и хормони на растежа така ,че май е по-добре да заложите на телешко,агншко и свинско и висок клас гранула

Публикувано: 14 July 2012 - 07:26 PM
Публикувано: 04 August 2012 - 09:30 AM
Съдържание: дехидратрано пилешко месо (мин. 20%); пилешки мазнини; растително масло; натриев хлорид; холинов хлорид; изсушена бирена мая; DL-метионин; цинков оксид; цинков сулфат; меден оксид; железен сулфат; железен карбонат; манганов сулфат; калциев йодит; натриев селенит; кобалтов карбонат; витамини.
Добави за килограм: витамин А:20 000 UI; витамин D3: 2000 UI; витамин Е под формата на ацетат (алфа токоферол 91%): 100 mg; мед (меден оксид): 20 mg.
Основен анализ: Протеини: 30.00% Мазнина 18%,Фибри 2.5%,
добра ли е за моя мъник (на 2 месеца е) или да го мъча с Роял Канина ?
Публикувано: 04 August 2012 - 11:08 AM
Състав на протейн.Пилешко месо (42%), пшеница, царевица, ечемик, риба сьомга, месо (26%), фибри цвекло, ленено семе, мляко, мая, растително масло, яйца, лецитин, лизин, минерали, витамини и антиоксиданти.
Публикувано: 04 August 2012 - 11:11 AM
didkoslawow, в 04 August 2012 - 09:30 AM, написа:
Съдържание: дехидратрано пилешко месо (мин. 20%); пилешки мазнини; растително масло; натриев хлорид; холинов хлорид; изсушена бирена мая; DL-метионин; цинков оксид; цинков сулфат; меден оксид; железен сулфат; железен карбонат; манганов сулфат; калциев йодит; натриев селенит; кобалтов карбонат; витамини.
Добави за килограм: витамин А:20 000 UI; витамин D3: 2000 UI; витамин Е под формата на ацетат (алфа токоферол 91%): 100 mg; мед (меден оксид): 20 mg.
Основен анализ: Протеини: 30.00% Мазнина 18%,Фибри 2.5%,
Не познавам тази храна , но Странно е така написаното съдържание -20% пиле и после изредена менделеевата таблица

Фрискаса е нискокачествена храна пълна с атрактанти ,затова я яде .
Заложи на по високо качество все пак кучето сега ще расте.Определено РК стартера е по добрия вариант от Фрискас или тази Кира
Публикувано: 13 August 2012 - 10:33 PM
didkoslawow, в 12 August 2012 - 07:28 AM, написа:
http://olivers-bg.com/
Публикувано: 18 August 2012 - 07:49 AM
Публикувано: 18 August 2012 - 10:17 AM
Мисля, че не е задължително да е специално само за френчи храната.
Аз лично от Рояла за едри породи не съм доволна, но пък много хора я харесват... Вероятно е и до кучето.
Не смея да напиша така наизуст кои храни харесвам, защото породите ни са много различни - да не те объркам.
Отделно е хубаво, когато вземеш куче - стопаните му да ти препоръчат храна. Те би трябвало да знаят най-добре каква храна понася на техните кучета. А и отделно не е добре като вземеш бебето - да му смениш рязко храната. Тогава и най-качествената да му дадеш, можеш да му разтроиш стомахчето - само защото е различна.
Публикувано: 27 August 2012 - 02:14 PM
Chiita, в 06 February 2009 - 10:37 AM, написа:
В момента сме на Хепи дог медиум.Решила сьм следвашия път да взема Новазенландия на Хепи дог , заради екстракта от миди и агнешкото .Доволна съм и от Белкандо.Нещо в последно време немските храни ме привличат.Много искам да пробвам Орижен(канадска), но нещо дистрибуцията им хич я няма.
Здравей
Виждам че поста е доста стар но все пак, ако решиш за ORIJEN можеш да мизвъннеш на тел: 0887 93 70 90. Станимир Атанасов се казвам, от Варна съм и предлагам въпросната храна, ще ми бъде полезно да поговорим...
Извинявам се ако се е получило като реклама или нещо такова, модераторитеако решат могат да изтрият публикуваното.