Храната ..
Публикувано: 10 November 2014 - 09:30 PM

Публикувано: 11 November 2014 - 10:03 AM

Защото малката е захранена с нея, но вчера отидох и видях че на чувала й пише, че е за Puppy mini dogs нещо такова проблем ли е това(?!), че е за бебета от малки породи, аз си мисля че ние сме средна порода все пак не е колкото пинчер или йорки ....

Публикувано: 13 November 2014 - 11:01 AM
Публикувано: 13 November 2014 - 02:25 PM

И на Чери козината е много хубава тя е с подобна на вашата шарка блести, лъскава е но много газове има... преди време имах Шар-пей тя пръцкаше когато храната не й пасва и затова, вчера й купих 1кг Royal Canin за puppy от medium тип и ги смесих с Аканата, за да има адаптивен период. Хареса ми на мирис и на Чери й хареса на вкус

Ще видим след 1-2-3 седмици и как ще се чувства.
Публикувано: 13 November 2014 - 07:58 PM
Nadia_, в 13 November 2014 - 03:25 PM, написа:

И на Чери козината е много хубава тя е с подобна на вашата шарка блести, лъскава е но много газове има... преди време имах Шар-пей тя пръцкаше когато храната не й пасва и затова, вчера й купих 1кг Royal Canin за puppy от medium тип и ги смесих с Аканата, за да има адаптивен период. Хареса ми на мирис и на Чери й хареса на вкус

Ще видим след 1-2-3 седмици и как ще се чувства.
Според мен не е редно да сменяте Аканата, само заради газпвете и то пък с Роял.. Пробвайте с лъжица хубаво кисело мляко (по възможност домашно) на ден и вижте как е :)

Публикувано: 26 December 2014 - 02:45 AM
Публикувано: 06 January 2015 - 04:23 PM
Orijen или Acana ?!
питам отделно, специално за тези две марки, понеже на друго място, когато някой пита, все се намира някой от някъде да спомене за Еукануба и става грозно...
Публикувано: 06 January 2015 - 07:24 PM
frenchbeast, в 06 January 2015 - 05:23 PM, написа:
Orijen или Acana ?!
питам отделно, специално за тези две марки, понеже на друго място, когато някой пита, все се намира някой от някъде да спомене за Еукануба и става грозно...
Според мен и двете храни са много добри и няма да сбъркате, която и да вземете. Когато обаче говорим за тези храни, не виждам защо някой би споменал Роял или Еукануба, като изобщо няма база за сравнение ..

Публикувано: 06 January 2015 - 11:49 PM
Цитат
+1

Публикувано: 08 January 2015 - 12:21 PM
frenchbeast, в 06 January 2015 - 04:23 PM, написа:
Orijen или Acana ?!
Храните са добри, но моят съвет е да внимавате с тях и да преминавате плавно от едната на другата. При нас специално Orijen предизвика такива газове и апликации, че никога повече не си помислих за толкова високо-протеинова храна.
Публикувано: 20 January 2015 - 01:09 PM
Нашият Рико е на 60 дни, при нас е от 4 дни. Беше захранен с Royal Canin Starter Medium Dogs, но взехме и Royal Canin Junior за медиум и сега ги смесваме за да премине на Джуниър.
Въпросът ми е какви трябва да са пропорциите, пробвахме с 50/50 и не знам дали от това, но има разстройство. Сега мисля да увелича количеството на Стартера и да намаля Джуниъра, и постепенно да го увеличавам в последствие.
Вие как направихте прехода към новата храна?
Публикувано: 26 January 2015 - 11:56 AM
frenchbeast, в 06 January 2015 - 04:23 PM, написа:
Orijen или Acana ?!
Здравейте, аз бих пробвал първо със ACANA. Тя е с една идея по-ниско съдържание на протейн и си мисля че е по-удачният вариант във вашият случай, преминавате от РК все пак. Ако Акана се понася добре тогава можете (според мен) да пробвате и със Орижен. Успех.
Публикувано: 13 October 2015 - 06:05 PM
Публикувано: 14 October 2015 - 02:06 PM
Публикувано: 14 October 2015 - 04:38 PM
Nikolay&Silvia, в 13 October 2015 - 06:05 PM, написа:
Това по колко грама ще яде е индивидуално , все пак зависи от килограмите на които е в момента .Гледате по таблицата отзад на пакета - там са дадени обикновенно възрастта в седмици и килограми на кученцето .Грамажа е даден за дневна доза !!! Просто я разделяте на три хранения. И пак имайте в предвид ,че е ориентировъчно - едно ще се нуждае от повече , друго от по- малко.
Публикувано: 03 November 2015 - 12:52 AM
slavin4eto, в 14 October 2015 - 03:06 PM, написа:
Храната, за която попитахте ми е безизвестна. Може да разгледате форума - има много отзиви за различни храни. Като цяло бих препоръчала да разгледате храни като pooch&mutt, Akana, Orjen, Taste of the Wild, Hills - известни марки, с доказани храни, добър състав и добри цени. pooch&mutt е сравнително нова, на една идея по-висока цена, но пък със страхотно качество.
В крайна сметка вие решавате кое ще е най-доброто за вашия любимец, защото всичко е индивидуално. Успех! :)