Храната ..

Публикувано: 16 October 2009 - 08:02 PM
но почти нищо не откривам за нея.Храната е за кучета над 12 месеца
Състав: ориз, жито, животински мазнини, дехидратиран свински протеин, растителни протеини изолат , дехидратирано птиче месо, хидролизирани животински протеини, цвекло, целулоза, минерали, соево масло, рибено масло, фрукто-олиго-захариди, натриев полифосфат, хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин), зелен чай и екстракти от грозде (източник на полифеноли), екстракт от невен (източник на лутеин), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин).

Публикувано: 17 October 2009 - 05:39 PM
Днеска питах за тази храна,казаха ми ,че в понеделник са я представили в България и до две седмици ще я има и на нашия пазар

Публикувано: 19 October 2009 - 08:53 PM

Публикувано: 22 October 2009 - 09:53 AM

Публикувано: 22 October 2009 - 10:00 AM
но почти нищо не откривам за нея.Храната е за кучета над 12 месеца
Състав: ориз, жито, животински мазнини, дехидратиран свински протеин, растителни протеини изолат , дехидратирано птиче месо, хидролизирани животински протеини, цвекло, целулоза, минерали, соево масло, рибено масло, фрукто-олиго-захариди, натриев полифосфат, хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин), зелен чай и екстракти от грозде (източник на полифеноли), екстракт от невен (източник на лутеин), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин).
Въобще не съм очарована от сьстава
 чак на шеста позиция  птиче месо...
 чак на шеста позиция  птиче месо...Май е поредния маркетингов трик.

Публикувано: 22 October 2009 - 10:01 AM
Чети сьстава и подбирай храна.
Аз лично не бих пробвала

Публикувано: 22 October 2009 - 07:52 PM
То май навсякъде е така.
 Давала съм котешка (когато ни свърши кучешката), обаче я спрях. Пък и в някои видове има захар и това ме притесни. Чела бях също, че състава е по - различен от на кучешката.
 Давала съм котешка (когато ни свърши кучешката), обаче я спрях. Пък и в някои видове има захар и това ме притесни. Чела бях също, че състава е по - различен от на кучешката.

Публикувано: 28 October 2009 - 05:15 AM
 Англичанина и той покраи нея иска да опита,но не винаги му харесва ама щом Рая яде и той го прави
  Англичанина и той покраи нея иска да опита,но не винаги му харесва ама щом Рая яде и той го прави  
   Аз за това,често се шегувам,че отглеждам прасенца хахаха
 Аз за това,често се шегувам,че отглеждам прасенца хахаха   

Публикувано: 28 October 2009 - 09:27 PM

Доктора страшно ме изненада - подари ми 1кг храна на Хилс и една консерва, сега ще видя коя ще хареса повече на бебо - РКанинна ири Хилс и ще си знам какво да взимам за напред.
Ориентирайте ме каква е разликата в цените на двете храни?

Публикувано: 02 November 2009 - 12:00 PM
През почивните дни ходихме в един голям магазин и на щанда за животни имаше някакъв ориз специално за кучета. Не го взех, защото исках първо да ви попитам дали е подходящ за 2-месечен бебок като моя
 Иначе се храним с гранули на Royal Canin, но ми се иска да му давам и нещо друго освен тях. Понякога по съвети от форума му слагам извара и кълнове или кисело мляко, размесени с гранулите. Тези дни ще му сваря и някакво месо, въпреки че ветеринарът ми каза да му давам само гранули. Това съм го правила няколко пъти и Чарли го яде с голям апетит, но се чудя дали е добре и какво още е позволено да се добавя към гранулите.
  Иначе се храним с гранули на Royal Canin, но ми се иска да му давам и нещо друго освен тях. Понякога по съвети от форума му слагам извара и кълнове или кисело мляко, размесени с гранулите. Тези дни ще му сваря и някакво месо, въпреки че ветеринарът ми каза да му давам само гранули. Това съм го правила няколко пъти и Чарли го яде с голям апетит, но се чудя дали е добре и какво още е позволено да се добавя към гранулите. Ако някой има информация благодаря предварително

Публикувано: 02 November 2009 - 02:28 PM
 Не се притеснявай, да си гризка на воля.
 Не се притеснявай, да си гризка на воля.Благодаря за отговора
 Кокалчетата са страшно полезни и за краката ни в къщи и изобщо за всичко - Чарли хапе като побеснял, каквото му се изпречи
  Кокалчетата са страшно полезни и за краката ни в къщи и изобщо за всичко - Чарли хапе като побеснял, каквото му се изпречи   Вече ми остави няколко зъба на ръката, но го приемам за форма на внимание засега и не му се карам
 Вече ми остави няколко зъба на ръката, но го приемам за форма на внимание засега и не му се карам   Вчера с кокалчето направо изобщо не ни отразяваше и бяхме много доволни, но се замислих да не са вредни и даже ми стана малко гузно
 Вчера с кокалчето направо изобщо не ни отразяваше и бяхме много доволни, но се замислих да не са вредни и даже ми стана малко гузно   

Публикувано: 02 November 2009 - 02:49 PM
 И аз така не му се карах и първите месеци ръцете ми бяха все едно от война се връщам. Беше лято и .. ме питаха какво съм пострадала постоянно.
 И аз така не му се карах и първите месеци ръцете ми бяха все едно от война се връщам. Беше лято и .. ме питаха какво съм пострадала постоянно.   А приятеля ми му се караше от самото начло да не го хапе и той си свикна само мен да тормози.Като видях какво е положението започнах и аз да се карам. Вече посвикна, че аз не съм играчка, пробва се де, но казвам НЕ и спира.
  А приятеля ми му се караше от самото начло да не го хапе и той си свикна само мен да тормози.Като видях какво е положението започнах и аз да се карам. Вече посвикна, че аз не съм играчка, пробва се де, но казвам НЕ и спира.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +