Разкарай ненужното - помогни на животно в нужда
Публикувано: 19 December 2008 - 04:37 PM
ех Марго де да можех с това да си докарвам доходите от работтаа
изИЗобщо няма да се замислям ;D
tito , привет (как е бандата)
не са рисувани бродирам ги на ръка
и понеже от кратуните ми личи колко съм вързана в ръцете за рисуване
ги правя от снимки
тези съм ги купувала от теранова защото само там намерих чисти (мъка ми е да обикалмя по магазини)
Сега ще ви чекна албумчето имате ли нещо подходящо ;D ;)
п.с. Маргоооооо- ама аз мога и да плета :P
сори за оффа
п.п.с tito тази на аватара ти е готина, ама ме притеснява , че като се избродира може да
заприлича на доберман ;D
с хъскитата е по-лесно
правих проби с Точка на Бушката и с Вивиан
ама :- не останах доволна
Публикувано: 19 December 2008 - 04:38 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 19 December 2008 - 04:45 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 December 2008 - 04:48 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 19 December 2008 - 05:09 PM
сега ще я изровя и ще я покажа
само на теб :blink:
еййййййй как пък го видя бре :P
ето за Бушката другите да не гледат ;)
Стилизираната Точка

стилизираната Вив

този незнам дали ще го познаете

Публикувано: 19 December 2008 - 05:12 PM

Публикувано: 20 December 2008 - 11:25 AM
Цитат
заприлича на доберман ;D
Хехе, бандата е ОК. Ама ти все едно не го познаваш Тито - той си е доберман, ако го питаш него, макар, че няколко овчарки се опитаха да му обяснят кой какъв е ;D.
Публикувано: 20 December 2008 - 12:40 PM
П.п. Май и работници ще ти се наложи да си назначиш. Искаш ли ме? ;D

Публикувано: 20 December 2008 - 01:14 PM
Кратунките и аз ги харесвам... даже имам една идея като за празниците, но не знам доколко е добра. Кратунка с муцунка, а отзад- надпис в стил "весела мисъл". Из нета има много такива, от рода на... "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!". Би било готино за подарък.
Публикувано: 20 December 2008 - 01:55 PM
ами ще ви направя по 2-3
дано да успея да са готови за утре по някое време
добре че е измислен сИшуара ;D
deni_avr, ще се постарая да напраяв и тениска с котка
приготвила съм няколко снимки
да видя какво ще излезе и ще ти пиша
titoми ще пробвам една добермансак снимка на Титко да видя какво ще стане :blink:
Nickey аз едва ги рисувам какво остава за краснописане
а с маркери става гадно
Публикувано: 20 December 2008 - 02:00 PM
Natikot, знам, че домашно правените излизат много скъпо. Иначе идеята е страхотна. Голям фен съм на домашно правените неща, няма едно с едно еднакво, всичко е уникално и най-вече правено от човек, вярвам, че част от него остава в предмета :) Сигурна съм, че ще има желаещи, но си направи първо сметка колко биха излезли като пари тия къщички.

Публикувано: 20 December 2008 - 02:09 PM

Публикувано: 20 December 2008 - 03:04 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 December 2008 - 03:15 PM
Публикувано: 20 December 2008 - 03:36 PM
Ама са много смешни! Особено Градо е адски смешен :sarkastichen: