Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 19 October 2009 - 07:33 AM

...чакам коментар за това куче

Публикувано: 19 October 2009 - 11:01 AM
http://www.schiavoam...ns-password.jpg
http://www.schiavoam...ee_password.jpg
...чакам коментар за това куче
http://www.schiavoam..._1255640480.jpg
http://www.schiavoam..._1255640480.jpg
http://www.schiavoam...s-password2.jpg
Де бре тоз Илко !!!
Приятел, ти май нарочно го
пускаш тоя "син тиграк" и искаш
да чуеш мнението на другите защото
имам чувството че си го заплюл като мъж
на "дяволето". Ако е тъй, вземи кажи без бой?
Мойто скромно мнение е че брат му е по-хубав от него
и аз лично бих се огледал в него, пък макар и да не е син...
Публикувано: 19 October 2009 - 12:34 PM

Публикувано: 19 October 2009 - 01:55 PM

Като разгледах подробно сайтът на собствениците, видях че PLAYBOY е "носител" на АТАКСИЯ !!!
Това обаче няма да попречи да го харесвам и да мисля, че все пак може да се използва за разплод със
женски, които са "чисти" от тази коварна и за съжаление широко разпространена болест. Кучето е добро и за
сведение на тези които го харесват се намира в Сърбия, не в Италия. Той е в Белград или Смедерево, незнам точно...

Публикувано: 19 October 2009 - 06:18 PM
Публикувано: 19 October 2009 - 06:23 PM
Илко, направо ме настъпа по мазола с младежите
Двете братчета са супер за възрастта си, имайки предвид, че са почти 100 процента Wood's !
Би трябвало след 1-2 години да изглеждат още по-впечатляващо, защото при Wood's кръвна линия пълното физическо съзряване и боди шейпинг се наблюдава по-късничко.
Няма да е зле, ако в България се влее малко такава кръвчица
Публикувано: 19 October 2009 - 06:36 PM
Да се влее в какво? Няма смисъл да се налива и налива нова кръв в България, при условия че тия кучета НЯМА да са български.. Нито ще имат нормално БЪЛГАРСКО поколение с нормални български родословни документи. Изобщо нищо няма да става по НОРМАЛНИЯ начин.
Публикувано: 19 October 2009 - 06:39 PM
Весела,поне ние сме българи
Публикувано: 19 October 2009 - 08:12 PM
Да се влее в какво? Няма смисъл да се налива и налива нова кръв в България, при условия че тия кучета НЯМА да са български.. Нито ще имат нормално БЪЛГАРСКО поколение с нормални български родословни документи. Изобщо нищо няма да става по НОРМАЛНИЯ начин.
Абе щом като на "големите босове" в породата от нашата страна "не са им нужни" мойте и вашите кучета, ние
пък за какво да се натискаме и да се мъчим нещеш ли да сме част от "техният клуб", "тяхната развъдна програмка",
"техните амбиций за покоряване на германските рингове", "техните мераци за световни класирания" и така нататъка?
Кой как може ще се оправя и където иска ще регистрира или преотстъпва кучетата си, но няма как да се откаже от тях!
В момента, който такива комплексирани и впили се в "кокала" наречен национален клуб люде, започват да пречът на
мен и другите желаещи да отглеждат и развъждат породата на територията на страната ни, за мен не съществува
повече никакво желание за защитаване на националния интерес в тази порода. Аз не се смятам за изменник!
Публикувано: 19 October 2009 - 08:55 PM
Flamewood's Flaming Woods - Gwen

Публикувано: 19 October 2009 - 09:03 PM

ch. Woodforest EZ Dragons Flame

Flamewood's Keep the Flame - Shilla
Публикувано: 19 October 2009 - 09:12 PM
СТАФОРДШИРСКИ ТЕРИЕР- кафяв, с бяло на гърдите. Младо куче. Много добре сложен.
В кооперацията има разгонена женска и почти през цялото време е пред сградата.
Пиша във вашия форум и се надявам да помогнете на стопанина му да го открие.
За информация- 0898 229515
Публикувано: 19 October 2009 - 09:16 PM
СТАФОРДШИРСКИ ТЕРИЕР- кафяв, с бяло на гърдите. Младо куче. Много добре сложен.
В кооперацията има разгонена женска и почти през цялото време е пред сградата.
Пиша във вашия форум и се надявам да помогнете на стопанина му да го открие.
За информация- 0898 229515
Ами добре е,че има хора като вас,ако човека с това куче влиза и чете тук се надяваме да сте му от помощ.
Публикувано: 19 October 2009 - 09:26 PM
Абе щом като на "големите босове" в породата от нашата страна "не са им нужни" мойте и вашите кучета, ние
пък за какво да се натискаме и да се мъчим нещеш ли да сме част от "техният клуб", "тяхната развъдна програмка",
"техните амбиций за покоряване на германските рингове", "техните мераци за световни класирания" и така нататъка?
Кой как може ще се оправя и където иска ще регистрира или преотстъпва кучетата си, но няма как да се откаже от тях!
В момента, който такива комплексирани и впили се в "кокала" наречен национален клуб люде, започват да пречът на
мен и другите желаещи да отглеждат и развъждат породата на територията на страната ни, за мен не съществува
повече никакво желание за защитаване на националния интерес в тази порода. Аз не се смятам за изменник!
#2028 Guest_LucaB_*
Публикувано: 20 October 2009 - 06:01 AM
...абе, като се замисля, ако имаше как и гражданството биха ни отнели! Теб така като те гледам, май ''уронваш престижа на държавата'' например
!!!
Публикувано: 20 October 2009 - 09:41 AM
Това е един от европейските кенъли, които ме възхищават от много години - методична, целенасочена селекция !
Трудно може да се сбърка някое от техните кучета, дори и без да видиш родословието
Публикувано: 20 October 2009 - 11:38 AM
Привет!!
Это не вы случайно на "СтафСтиле" ???Там тоже есть Барракуда))

Вход

Горе
Цитиране +