Със всеки следващ постинг си противоречиш.
Забележи това :
в следващия момент твърдиш това :
Май бъркаш и анатомичните и историческите
предназначения на АСТ с/у ПИТБУЛ.
На АСТ за какво му е борбеност и упоритост,
да ти влачи детето по улиците ли?!
Както каза Весела,АСТ е ОТЛИЧНО семейно
куче,забрави за тези лъвове,бойци и нинджи,
след като гледаш АСТ.Те са си достатъчно
силни и спортни животни.Замисли се на какво
би се дължало това?Защо други собственици
не се оплакват от същите неща?!
Защо не се обадиш на величавия развъдник
да го попиташ?Мисля,че във връзката имаше
много близък имбридинг.Не мислиш ли че това
израждане на кучетата влияе в/у нормалното
развитие и психика?!
Много важен факт за това:
Много високомерно изказване,това никога няма
и да стане,защото колкото и добра да е женската,
собственика ще отиде при Шампиона,няма да търси
неценни гени.

Ясно е, че имаме различни позиции, само че аз твоята така и не съм я разбрал и определено вината не е в мен, ти така и нищо конктретно не си казал?! Задаваш въпроси, чакай и аз на теб да ти задам тогава. Добре е да ми отговориш. Щом мислиш, че на стафа не му трябва упоритост, защо не му туриш панделка и не го разкарваш в дамска чанта? Защо според теб природата го е създала с тези внушителни пропорции, които твърдиш, че аз бъркам? Май и ти си от тия дето се кефат само на картинки! Като мислиш, че на едно куче не му трябват тези качества, които аз защитавам, значи удобряваш това, което хората направиха на булдога? Така ли е- хареваш куче- изтривалка? Поправи ме ако греша, но колкото и тъп да ме мислиш, няма как да отречеш, че ти го каза: "На АСТ за какво му е борбеност и упоритост,
да ти влачи детето по улиците ли?!" Кофти за теб, че свързваш тези качества само с лошо. Не знам, но аз харесвам качествата борбеност и упоритост, тъй като те биха ме направили истински силен и можещ човек, според мен това не е порок. Но ти повече знаеш! Айде отговори сега на моите въпроси, ако смяташ ,разбира се, че такъв като мен- с толкова по- ниско ниво от твоето, заслужава думите ти?