Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#2501 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2010 - 12:30 AM

Bluray_dog,все повече си мисля,че си тук с една единствена цел, да рушиш градивното...а сега върни се и ни цитирай къде плюем по БРФК !!! Май взе да ми приличаш все повече на провокатор ea_103.gif ...И искаш да ни насъдиш несъществуващ комфликт ??? Спри се малко с напъните !!! Аз каквото съм имал да казвам на някого съм го казал лично не ,чрез някой ! Не тук,тъй да знаеш ae_085.gif ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#2502 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:33 AM

Тишо,понеже знам,че си стара къща дай някоя снимка на тигров мъжкар бре ! af_089.gif Нали все си падаме по различното... ab_041.gif
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#2503 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 January 2010 - 12:37 AM

Този харесва ли ти Илко, нищо че не е тиграк? ab_041.gif
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2504 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:40 AM

Мойто скромно мнение от това,което виждам е, че кучето ще има голяма кратуна,широки гърди и яки кости.Дай инфо за родителите !
User's Signature

Качена снимка

#2505 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:45 AM

Цитат(nesh @ Jan 22 2010, 03:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>

www.manjifik.in.rs

nesh,дивни штенци ! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#2506 Потребителят е офлайн   grisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:54 AM

Цитат(TORMENTOR @ Jan 23 2010, 01:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Този харесва ли ти Илко, нищо че не е тиграк? ab_041.gif

Страхотен е наистина!!!! Такова кутре скоро не съм виждал - булдозерче wub.gif ab_041.gif ae_085.gif
User's Signature

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"

#2507 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:58 AM

XS STAFF CRAZY IN LOVE

wb_052.gif ...нещо такова исках бре,Тишо .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2508 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:00 AM

И тоз' не е лош мисля af_089.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2509 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:03 AM

Ето ги и родителите му на малчугана! ae_085.gif Илко, настъпваш ме по мазола май... ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#2510 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:17 AM

Alpine's Rio Grande

...пак по мазола ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif !
User's Signature

Качена снимка

#2511 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:23 AM

А относно родословието на палето,бих казал,че е доста интересно bb_032.gif ...сполучлива връзка,като гледам малкия smile.gif .
User's Signature

Качена снимка

#2512 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:40 AM

Махагон бриндълския със бяло мазол ме заболява яко,
когато видя такова класно животно, каквото е РИО ГРАНДЕ! rc_036.gif
User's Signature

Качена снимка

#2513 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 10:37 AM

Цитат(roughdog @ Jan 22 2010, 09:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Още по- лошо е да пишеш, без да знаеш за какво става въпрос! Кучето ми не е от развъдник! От частна обява е, 200 лева струваше кучето, да си чувал нещо такова? Кучето съм си го взел защото харесвам питоподибни- питбул, стафрдширски териер или стафбул! Без значение е за мен, за мен е ценна същината- сърцето! Майката не се е явявала на нито 1 изложба, бащата е известния в двойката. Като си взимах кучето, даже не знаеш какво предствавлява една изложба, просто познавах породата! Познавах питбула, за да бъда по- точен, но се разубедих, че за мен ще е проблем да си взема куче с такъв твърд и упорит характер, за това предпочетох по- лесния вариант! Както сам знаеш родословен стаф- по всички правила, не струва 200 лева! Просто ми се показа, че кучетата имат произход, за това си го взех! И не ми вкарвай думи в устата! Никъде не казвам, че не е важно кучето да има доказателство за произхода си- на хартиен носител. За мен в важно, казвам го за хиляден път, може би, разбери ме вече, моля те, за да не го пиша пак- добре е да има физ. тест! Моля те, преди да съдиш, питай! И да не искаш спор, начина по който си задаваш въпросите- незапознато, няма как да не привлича такава реакция от мен! И не съм казал, че не харесвам изложбите, а че НЕ МЕ ИНТЕРЕСВАТ! Дано отговорът ми те удовлетворява!

Ще кажа само едно - пак си противоречиш,но няма значение.И благодаря за отговорите,удовлетворяват ме ab_041.gif

А,bulldogmen,аз само да кажа,че искам малко смежни снимки на черната дяволица me_065.gif oc_171.gif

User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2514 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 11:11 AM

Цитат(nesh @ Jan 22 2010, 04:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Неша, от кои родители са тези сладки и мънички бебенца? smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#2515 Потребителят е офлайн   LucaB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 11:19 AM

Цитат(Bluray_dog @ Jan 22 2010, 11:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
От страна на майката е
абсурт да се предаде.

Генът на крипторхизма е обусловен от рецесивния ген, който се предава с половата Х-хромозома. Следователно той може да се предаде на потомството както чрез бащата, ако той е едностранен крипторхид, така и чрез майката, която може да е носител на този ген.....

''Крипторхизмът е свързан с проявяването на рецесивен ген, свързан с Х-хромозомата. При нормалните мъжки и женски Х-хромозомите носят доминантен ген С, който осигурява липсата на аномалията. Поради тази причина при нормалните мъжки разплодници половите хромозоми се изразяват като XCY, а при женските XCXC. При наличието на ген за крипторхизъм, генотипът на мъжкия ще бъде XeY. Женската може да бъде хетерозиготна по този ген XCXC. Става ясно, че разпространението на крипторхизма в потомството се реализира чрез майката носителка на гена С.''

User's Signature

FACEBOOK

#2516 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:13 PM

Цитат(LilTed @ Jan 23 2010, 08:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(roughdog @ Jan 22 2010, 09:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Още по- лошо е да пишеш, без да знаеш за какво става въпрос! Кучето ми не е от развъдник! От частна обява е, 200 лева струваше кучето, да си чувал нещо такова? Кучето съм си го взел защото харесвам питоподибни- питбул, стафрдширски териер или стафбул! Без значение е за мен, за мен е ценна същината- сърцето! Майката не се е явявала на нито 1 изложба, бащата е известния в двойката. Като си взимах кучето, даже не знаеш какво предствавлява една изложба, просто познавах породата! Познавах питбула, за да бъда по- точен, но се разубедих, че за мен ще е проблем да си взема куче с такъв твърд и упорит характер, за това предпочетох по- лесния вариант! Както сам знаеш родословен стаф- по всички правила, не струва 200 лева! Просто ми се показа, че кучетата имат произход, за това си го взех! И не ми вкарвай думи в устата! Никъде не казвам, че не е важно кучето да има доказателство за произхода си- на хартиен носител. За мен в важно, казвам го за хиляден път, може би, разбери ме вече, моля те, за да не го пиша пак- добре е да има физ. тест! Моля те, преди да съдиш, питай! И да не искаш спор, начина по който си задаваш въпросите- незапознато, няма как да не привлича такава реакция от мен! И не съм казал, че не харесвам изложбите, а че НЕ МЕ ИНТЕРЕСВАТ! Дано отговорът ми те удовлетворява!

Ще кажа само едно - пак си противоречиш,но няма значение.И благодаря за отговорите,удовлетворяват ме ab_041.gif

А,bulldogmen,аз само да кажа,че искам малко смежни снимки на черната дяволица me_065.gif oc_171.gif

А може ли вместо аз да си противореча, ти да не ме разбираш? Според мен е твърде вероятно, но нека, ти знаеш по- добре, може би, какво точно искам да кажа!

#2517 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:29 PM

Цитат(bulldogmen @ Jan 22 2010, 09:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
roughdog,какъв трябва да бъде теста според теб ? smile.gif

Добре, пак ще го кажа. На изложба сте, кучетата си преминават нормалните си процедури за оценка, каквито и да са те. Защо след като бъдат оценени не покажат и на какво са способни, като шанс да повишат оценката си, а и да покажат, че това което имат дадено като физически данни е постигнато с труд и здрави тренировки, които са страшно полезни както за физическото, така и за психическото състояние на кучетата, както и за укрепване на връзката със стопанина. Много варианти има- пуснете ги на бягаща пътечка, покажете на какво е способно кучето, демонстрирайте някакво физическо усилие, бягане с тежести ли ще е, висене ли ще е, каквото искате. А и ако има спор евентуално кой от 2-3-5-10 екземпляра е най- заслужил определена титла защо не се направи един тест с трака. Сложете ги да пътечкат, проверете колко сърце и хъс има в кучето. Който отпадне последен- гъби! Това ми е идеята- да се въдедат и някакви физически параметри за оценка. Вие като стопанин стойте до кучето и го надъхвайте, според мен няма да е лошо и тази връзка със стопанина да се демонстрира по този начин- готовността на кучето да донесе радост на любимия си човек. За мен това е стафът. А и по този начин кучетата на изложби ще са много по- подготвени и по- здрави от всякога. Разбира се ще има и "дисциплини" в които дадено куче ще е по- слабо или по- силно, но ще има шанс да демонстрира възможностите си в останалите. Давайте им даден брой точки за всяка "дисциплина" в зависимост от демонстрираното от тях и така с крайния набор от точни ще се определи победителя. Наречете ме мечтател, кажете че идеята е глупава, но аз лично не мисля, че това би навредило на кучетата, напротив! Поздрави!

#2518 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:06 PM

roughdog относно нашия диалог,може да си прав,а може и да не си...не ми се спори. smile.gif
А за това което си описал за теста,го има много отдавна и се нарича аджилити,шутцхунд (не знам дали така се пише r_181.gif ),ИПО и други.Киноложките изложби само показват дали кучето отговаря на стандарта на породата...

ПС. Има цели състезания по висене на въже,но породата кучета,която участва дейно там е питбула wb_052.gif В Америка до колкото знам,даже имат и шампиони на тези изпитания.
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2519 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:32 PM

Много е серт,това куче ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ...Тишо харесва ли ти тоз' червенушко ?
User's Signature

Качена снимка

#2520 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:34 PM

А това е за roughdog... ae_085.gif .
User's Signature

Качена снимка

• (239 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема