DessyD, в 18 May 2010 - 01:17 PM, написа:
Furia_S, в 18 May 2010 - 12:46 PM, написа:
Защо да ги мислят ?!? Това изисква усилия. Пък и виж, че се "надява"....
floda, така и така си направил глупост, поне не продължавай ! Дали си си направил родословие или не, не ме интересува, просто не продължавай!
Деси, подкрепям.
floda, човек, имам болно куче произведено от някой като теб. Не ми е за парите които давам по ветеринари, но го гледам осма година как се мъчи и ако щеш ми вярвай - МНОГО ми се иска да намеря този, който го е произвел да му видя очите... само че ме е страх че няма да се сдържа и ще му ударя един-единствен шамар. Знаеш ли, не мразя определен човек, но ето този, който е произвел моя инвалид - бих го ударила, честно. Заради неговата глупост, алчност и безотговорност, заради безсънните ми нощи, заради всичките операции, заради болката която понася кучето ми, заради ужаса от мисълта че с всичките тези болежки най-вероятно моето куче няма да живее дълго, колкото и да му треперя...
Ти, преди да създаваш малките, не помисли ли че те може да не са най-здравите кучета на света?...
И не ти ли хрумна че може да ги обричаш тях и стопаните им на много сериозно изпитание?... Или само кинти са ти били в главата?
Добре, късно е да го обсъждаме... Но поне сега се спри...
Вместо да будалкаш купувачите как майката била АСТ се моли да им намериш свестни стопани на малките, да им треперят, да ги гледат и да ги възпитават, и не ги лъжи хората, че и пари им искаш... Че и не са два лева като сума.
Съжалявам, но смятам че стопаните на женските носят 90% процента от отговорността за малките. за това бащата хич не ме интересува - той ако нямаше женска фиданки няма да пусне, няма как да има бебета уж "АСТ"-та.