floda, в 07 June 2010 - 06:58 PM, написа:
Абе вие тука само за родословия говорите човека си взел куче найстина хубаво но веднага се започва за родословието ами ако нямаше родословие нямаше да е стаф ли.,,,, и нямаше да е хубаво ли родословието ли прави кучето хубаво колко сте смешни разбирачи били само тук., познавате породата на кучето когато разберете че има родословие но като гледам кои влизат тук ми е ясна работата.
Не си мисли, че казваш нещо, което вече не сме чели, или което вече не е било казано от някой, който не разбира как стоят нещатата. Нямам претенции да разбирам също, но кучето ти не е чист стаф, не мога да разбера и за какво се напъваш?! Гледай си кучето, външният вид не е изобщо важен, това животно носи нещо много повече от това. Развивай него, отдай се на възпитание и тренировки, стига претендира какво е и какво не е стаф. И за да не кажеш, че те нападам, имам куче с много сродно родословие на това, което си постнал, аз си му казвам стаф, но нямам легитимно родословие, т.е. черно на бяло, кучето ми не е стаф. Макар да е превъзходен представител, нямам ли хартийката, нямам породата! Обаче на мен не ми трябва породата, на мен ми трябва кучето! Замисли се, поздрави!