MyDuality, в 02 November 2010 - 05:35 PM, написа:
Не заслужавате повече разясняване според мен ,докато ne napiшете какво се е случило точно.
A ne da mi pi6ete aaa ku4e ot edi koq si poroda napadna moeto tolkova malko i sladko kytrence.
ма кой е бил на кайш , кой от къде е идвал , кой на кой се е озъбил... няма значение нали?
важното е че нападателя е амстафф амстафф амстафф
Няма да се извинявам, че ти правя забележка- моля те, поне поглеждай какво пишеш, преди да го постнеш. Знам, че е форум и книжовния български не се изисква, но поне се опитай да пишеш малко по- правилно! Не се обиждай. Що се отнася до заключението на Kross, добре, стаф е кучето! Има хора убийци, това прави ли всички останали такива? Да избием хората, че да няма убийци, а да убиеш убиец не те ли прави същият?! Ако 18- годишният ви син е сериен изнасилвач (съвсем хипотетично), а вие се радвате колко добре се държи у вас, колко хубаво и здраво възпитание има, как сте се раздали за да го научите да върши добро в живота, следва ли оттук логиката- Крушата не пада по- далеч от дървото? Който си е малоумен и е решен да върши злини си ги прави, не го спират нито родители, нито закони, нито бат Бойко, нито Цв Цв, за жалост и Господ дори не го спира! Е при кучетата е същото, винаги в едно общество има издънки, това е! Не казвам, че стафът в случая не заслужава подобаващо наказание, но не сте вие този, който решава! Съжалявам за страданието ви, но не ме карайте да си мисля, че сте човек с такова закърняло и закрепостено мислене. Ако наистина искате справедливост , търсете си правата има и човешки начини за това, око за око беше преди векове!