Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 01 November 2010 - 01:47 PM
Kross, в 01 November 2010 - 01:34 PM, написа:
... но идиотите няма да намалеете !
И това са думи от човек който твърди че обича кучетата .......

Публикувано: 01 November 2010 - 02:22 PM
Публикувано: 01 November 2010 - 03:27 PM
Публикувано: 01 November 2010 - 03:27 PM
айде днес 1 амстафф нападнал едно възрастно куче (което най вероятно не е било на повод ) и това значи да изтрепаме всички амстаффове
знаеш ли че вчера чихuто на моята приятелка ме гризна , значи сега хващам 1 пушка и стрелям по всички чихита и чихyподобни
p.p това което казах за повода ко газах просто така , мое лично предположение ...но имам право да предполагам колкото си искам ,след като си направихте трyда да подчертаете породата на кучето нападател а не си направихте тръда да разясните ситyaцията
дано ви се опреви по-бързо кутрето , наистина се надявам всичко да е ок с него (лошо немога да пожелая никога на куче)
Публикувано: 01 November 2010 - 07:19 PM
Публикувано: 01 November 2010 - 09:56 PM
Публикувано: 01 November 2010 - 10:18 PM
Хайде стига сме си дрънкали глупости....във всяка една порода има кучета с неуравновесен характер! Никой не може да ме убеди в противното.
Не защитавам стафа ,а се чудя и мая на хора - кинолози като вас,уж разбиращи от животни,ама само когато им изнася (съдя,че разбирате,защото имате JEW в развъдника си)...
Жалко е,че една порода като има лоша репутация и "цялото стадо" разтяга локуми колко злобни,кръвожадни убийци били,а че не са се докосвали дори веднъж (става въпроса за истински допир - галене,игра,мачкане,лигавене,а не "допир" на 5 м) до куча е отделен въпрос!
Та мисълта ми беше - да се въздържате от тъпи коментари в момент на афект,най-малкото защото изглеждате глупаво в очите на другите.

Ще се повторя:
Боже,прибери си вересиите,за кой път те моля!?!

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 02 November 2010 - 08:30 PM
A ne da mi pi6ete aaa ku4e ot edi koq si poroda napadna moeto tolkova malko i sladko kytrence.
ма кой е бил на кайш , кой от къде е идвал , кой на кой се е озъбил... няма значение нали?
важното е че нападателя е амстафф амстафф амстафф
Публикувано: 02 November 2010 - 08:47 PM
Kross, в 01 November 2010 - 04:24 PM, написа:
Едно нещо не разбирам,стафа е държал вашето куче в уста и тръскал 10 мин и то се е отървало само с хематом!?Вие осъзнаватели каква невъзможна простотия написахте?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 04 November 2010 - 12:56 AM
MyDuality, в 02 November 2010 - 05:35 PM, написа:
A ne da mi pi6ete aaa ku4e ot edi koq si poroda napadna moeto tolkova malko i sladko kytrence.
ма кой е бил на кайш , кой от къде е идвал , кой на кой се е озъбил... няма значение нали?
Няма да се извинявам, че ти правя забележка- моля те, поне поглеждай какво пишеш, преди да го постнеш. Знам, че е форум и книжовния български не се изисква, но поне се опитай да пишеш малко по- правилно! Не се обиждай. Що се отнася до заключението на Kross, добре, стаф е кучето! Има хора убийци, това прави ли всички останали такива? Да избием хората, че да няма убийци, а да убиеш убиец не те ли прави същият?! Ако 18- годишният ви син е сериен изнасилвач (съвсем хипотетично), а вие се радвате колко добре се държи у вас, колко хубаво и здраво възпитание има, как сте се раздали за да го научите да върши добро в живота, следва ли оттук логиката- Крушата не пада по- далеч от дървото? Който си е малоумен и е решен да върши злини си ги прави, не го спират нито родители, нито закони, нито бат Бойко, нито Цв Цв, за жалост и Господ дори не го спира! Е при кучетата е същото, винаги в едно общество има издънки, това е! Не казвам, че стафът в случая не заслужава подобаващо наказание, но не сте вие този, който решава! Съжалявам за страданието ви, но не ме карайте да си мисля, че сте човек с такова закърняло и закрепостено мислене. Ако наистина искате справедливост , търсете си правата има и човешки начини за това, око за око беше преди векове!
Публикувано: 04 November 2010 - 02:13 PM
roughdog, в 04 November 2010 - 12:01 AM, написа:
MyDuality, в 02 November 2010 - 05:35 PM, написа:
Няма да се извинявам, че ти правя забележка- моля те, поне поглеждай какво пишеш, преди да го постнеш. Знам, че е форум и книжовния български не се изисква, но поне се опитай да пишеш малко по- правилно! Не се обиждай. Що се отнася до заключението на Kross, добре, стаф е кучето! Има хора убийци, това прави ли всички останали такива? Да избием хората, че да няма убийци, а да убиеш убиец не те ли прави същият?! Ако 18- годишният ви син е сериен изнасилвач (съвсем хипотетично), а вие се радвате колко добре се държи у вас, колко хубаво и здраво възпитание има, как сте се раздали за да го научите да върши добро в живота, следва ли оттук логиката- Крушата не пада по- далеч от дървото? Който си е малоумен и е решен да върши злини си ги прави, не го спират нито родители, нито закони, нито бат Бойко, нито Цв Цв, за жалост и Господ дори не го спира! Е при кучетата е същото, винаги в едно общество има издънки, това е! Не казвам, че стафът в случая не заслужава подобаващо наказание, но не сте вие този, който решава! Съжалявам за страданието ви, но не ме карайте да си мисля, че сте човек с такова закърняло и закрепостено мислене. Ако наистина искате справедливост , търсете си правата има и човешки начини за това, око за око беше преди векове!
Извинявам се за правописа , бях нервирана и хич не погледнах как е кирелицата или по-скоро липсата на такава.
Публикувано: 10 November 2010 - 09:16 PM

После ще чакаме за богат снимков материал.