Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 15 February 2009 - 03:39 PM
Опитвам се да се сдържа ама не мога много съм щастлив, че днес се запознах на живо с Пени и Лукас!!!
Двамата са наистина страхотни. Друго си е да ги види човек на живо. Изключително игриви и любвеобилни са. Толкова ми стана приятно и си припомних времето, когато и Цезар бе на тяхната възраст. Определено от тогава не бях получавал толкова много целувки. :P :P :P :P :P
Освен, че се запознахме на живо успях някак си да им направя и доста снимки. Както вече се знае аз много не си падам по снимките в стойка и за това и такива има малко, но за сметка на това има доста от другите непринудени снимки. Пускам само малка част от тях тук - първо, защото те са си на собствениците на кучетата и е редно те да се хвалят с прекрасните младоци, второ няма да ми стигне мястото във форума, защото са около 200 снимки и трето....абе няма значение!!!
Мила, Илко поздравления за избора!!! Малките са страхотни и само ще ви радват!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Двамата са наистина страхотни. Друго си е да ги види човек на живо. Изключително игриви и любвеобилни са. Толкова ми стана приятно и си припомних времето, когато и Цезар бе на тяхната възраст. Определено от тогава не бях получавал толкова много целувки. :P :P :P :P :P
Освен, че се запознахме на живо успях някак си да им направя и доста снимки. Както вече се знае аз много не си падам по снимките в стойка и за това и такива има малко, но за сметка на това има доста от другите непринудени снимки. Пускам само малка част от тях тук - първо, защото те са си на собствениците на кучетата и е редно те да се хвалят с прекрасните младоци, второ няма да ми стигне мястото във форума, защото са около 200 снимки и трето....абе няма значение!!!
Мила, Илко поздравления за избора!!! Малките са страхотни и само ще ви радват!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 15 February 2009 - 04:07 PM
Сега малко снимки и в стойка, първо за да се види, че кучетата са страхотни и второ за да знаете, че и такива снимки мога да правя.... :P :P :P :P :P :P :P
Най-напред Лукас... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Леле каква грешка съм направил пък било лесно да се различат....на долната снимка е Пени!!!
Най-напред Лукас... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Леле каква грешка съм направил пък било лесно да се различат....на долната снимка е Пени!!!
Публикувано: 15 February 2009 - 04:18 PM
Ето последна снимка, да не досадим на някой, пък и си начесах крастата за кратко...Започвам и аз да сънувам. Вижте сънуването на някой, какво им донесе и аз искам вече такива..... :P :P :P :P :P :P
Имаме заснети и клипчета, но тях малко по късно ще пусна.... ;) ;) ;) ;) ;)
Имаме заснети и клипчета, но тях малко по късно ще пусна.... ;) ;) ;) ;) ;)

Публикувано: 15 February 2009 - 05:13 PM
Ехееееееееее, до като се приберем от Пловдив тук се напълнило с цяла колекция от снимки :yahoo: :yahoo: :yahoo:!Прекарахме си чудесно в компанията на много хора и техните любимци :drugarche: .
Янко благодаря за снимките и за топлото посрещане в студения Пловдив :palec:!Дано тези срещи са по чести и да се събираме повечко американци,че стига само сънища ;)!Някой трябва да вземе отношение в тази посока ;D ;D ;D ;D ;D!
Янко благодаря за снимките и за топлото посрещане в студения Пловдив :palec:!Дано тези срещи са по чести и да се събираме повечко американци,че стига само сънища ;)!Някой трябва да вземе отношение в тази посока ;D ;D ;D ;D ;D!
Публикувано: 15 February 2009 - 05:19 PM
Цитат
Ехееееееееее, до като се приберем от Пловдив тук се напълнило с цяла колекция от снимки :yahoo: :yahoo: :yahoo:!Прекарахме си чудесно в компанията на много хора и техните любимци :drugarche: .
Да така е тези кучета са страхотни и заслужават да стават все повече и повече.... :blink: :blink: :blink: :blink: Зимислил съм нещо и за това и карам Цезар на срещи, да вземе и той да се влюби в породата, че после да е по-лесно..... ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 15 February 2009 - 06:46 PM
Цитат
Зимислил съм нещо и за това и карам Цезар на срещи, да вземе и той да се влюби в породата, че после да е по-лесно..... ;D ;D ;D ;D ;D
Тя твоята е ясна : Знам диагнозата, и чакам дозата ... ;D ;D ;D
Публикувано: 15 February 2009 - 06:47 PM
Цитат
Цитат
Зимислил съм нещо и за това и карам Цезар на срещи, да вземе и той да се влюби в породата, че после да е по-лесно..... ;D ;D ;D ;D ;D
Тя твоята е ясна : Знам диагнозата, и чакам дозата ...
Да бе да пускайте ми тези мухи...толкова малко ми трябва.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D