Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 16 February 2009 - 10:27 PM
Дени,ми хайде взимай две под мишниците и се прибирай към България :yahoo:!Янкоооооооо , прегледай американските развъдници,а Тихомир ще помага ;)!Тихомире давай ти си :palec:!
Публикувано: 20 February 2009 - 10:43 PM
Ами всички са се покрили в този сняг...
Аз лично преглеждам някои развъдници да се възползвам от опцията на DenicC...току виж ме огрее да се върне с някое американче... :P :P :P :P :P
Чакам и да видя снимки на новите сладури на Илко, ама на нищо няма....Гледам си старите снимки само... :D :D :D :D

Аз лично преглеждам някои развъдници да се възползвам от опцията на DenicC...току виж ме огрее да се върне с някое американче... :P :P :P :P :P
Чакам и да видя снимки на новите сладури на Илко, ама на нищо няма....Гледам си старите снимки само... :D :D :D :D
Публикувано: 20 February 2009 - 11:03 PM
Нанко ти ли си с тоя ник dog.bg , че се носят некакви
приказки тук относно нови собственици и продажби на сайта? ;)
А това мъжкарче трябва да е ГАЛАКСИ Лонг Степ на Дарко Живанович?
В интерес на истината не ме кефят тия Дарковите кучета! Кофти ми са нещо в гърба! :(
приказки тук относно нови собственици и продажби на сайта? ;)
А това мъжкарче трябва да е ГАЛАКСИ Лонг Степ на Дарко Живанович?

В интерес на истината не ме кефят тия Дарковите кучета! Кофти ми са нещо в гърба! :(
Публикувано: 20 February 2009 - 11:07 PM
Публикувано: 20 February 2009 - 11:41 PM
Публикувано: 21 February 2009 - 01:47 AM
Понеже никой не пусна дори една снимка на участвалите Ам Стафове в София през изминалия уйкенд се наложи
да се поразровя из чуждите форуми и ето че намерих, не една а цели три снимки на двамата участника от Румъния! ;)
Thunder Rocks Prince in SPOTIKA "SPIKE" - 2X EXC 1; 2 X CAC; 2 X CACIB; 2 X BOB (тигров мъжки)
JCh.ROMANIA G for SPOTIKA von Augustinwald "GHIA" - 2 X EXC 1; 2 X CAC; 2 X CACIB (пясъчна женска)
да се поразровя из чуждите форуми и ето че намерих, не една а цели три снимки на двамата участника от Румъния! ;)
Thunder Rocks Prince in SPOTIKA "SPIKE" - 2X EXC 1; 2 X CAC; 2 X CACIB; 2 X BOB (тигров мъжки)
JCh.ROMANIA G for SPOTIKA von Augustinwald "GHIA" - 2 X EXC 1; 2 X CAC; 2 X CACIB (пясъчна женска)