Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 04 January 2009 - 10:34 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 04 January 2009 - 05:48 PM
Данте е син на Дон и по тази причина не ме интересува въобще,
но "испанеца" и "дракона" са много симпатични животни, кръв от които
бих гледал с удоволствие. Flamewood's King of Dragons е Хърватски пес, който
беше при Мирца от Македония за малко. Син е на едно старо и впечатляващо Руско
куче, което пък в момента е в Унгария. В случая обаче, най-много ми се набива в очите
Bellekan TRAINING DAY. Той има брат, който повече ми харесва от него - Bellekan SHOWTIME.
Имал съм възможност да видя на живо както баща им - Ch.ALPHY LATIN LOVER de Amalo, така
също и дядо им Ch.Yankee's BARKLEY "KIDU", братът на баба им по баща и татко на споменатата
в по-преден пост Ch.Real Staf TERRA ROJA - Ch.Patriot's EDDIE BENMAR, собственост на Джоан Кома.
Също така и прадядо им Ch.Benmar PRIME TIME PATRIOT, който е собственост на Амалио Ласерас!!!!!
Родословието на "Киду" и "Тор" - http://www.bellekan....e...e&name=Kidu
Имам снимки с Ch.Yankee's BARKLEY, правени в околностите на Мадрид преди повече от пет години,
когато "Киду" беше вече над десет годишен. Въпреки това, той ме впечатли с невероятна енергичност...
Публикувано: 04 January 2009 - 09:36 PM
BISS CH Castle Rocks Ca Blue Star
Multiple Specialty Winner, Multiple Group Winner, Multiple Group Placing
2007 STCA National Speciality Best of Breed Winner, 2007 & 2008 Westminister BOB Winner

:->) :->) :->)Този хубавец харесва ли ти?
Публикувано: 05 January 2009 - 01:10 AM
всичките снимки на кученца и кучетии дето имах. И сега ги събирам от тук и оттам, където
имам по дискове и на хартия, че да си оправя нещата. В най-скоро време обаче ще ги имаш,
обещавам. Макар че там кучето личи колко е старо и мускулатурата му не е така качествена,
но пак казвам беше изключително горещо в този ден, осми август 2003 година, 45 градуса жега
и това десет годишно куче не спираше да тича около нас, направо ме изуми какъв организъм има...
Тук ще прочетете повече за КИДУ - http://personales.mu...titivo_Kidu.htm
Публикувано: 05 January 2009 - 04:46 PM
Обаче, незнам дали знаеш че той е близък роднина на "Белеканчетата"?
И той както и "испанчетата" са инбредирани на едни и същи Benmar's кучета... ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 05 January 2009 - 08:38 PM
http://links.pictures.aol.com/pic?id=e4d0pqTQXflMRC5xU19njLzi7Z4JkhVFH1Nj&size=m
:o :o :o
http://links.pictures.aol.com/pic?id=e4d0pqTQXflMRC5xU19njLzi7TGXJKkK3mME&size=m
AKC CH. Blue Stars Coffe and Cream
Прадядо и по бащина линия е CH Fraja ec Golden Boy :->) :->) :->).
:->) :->) :->)
И другия прадядо по бащина линия,който доста ми харесва :wub:

CH Benmars Shadytown Braveheart
#60 Guest_LucaB_*
Публикувано: 05 January 2009 - 10:23 PM

JuniorChampion of Ukraine, Moldova, Champion of Ukraine, Russia, Belorussia, Litva, Moldova, Macedonia, Bolgaria, Balcan Winner, GrandChampion of Ukraine, Belorussia, Moldova
/видяхме го на CACIB-a в София на 06.12.08г./, син на
Summits Knight for Katerina
Int.Ch., CH Russia, Ukraine, Moldova, Bylorussia, Bolgaria, Poland, Hungary, Macedonia, SERBIA&MONTENEGRO

негова дъщеря е INTERChampion, Champion of Ukraine, Macedonia, Russia, Belorussia, Moldova, Romania ROKSOLANA FOR ALMAZNIY OSTROV

Публикувано: 06 January 2009 - 10:25 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 06 January 2009 - 06:41 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 06:56 PM
На тези снимки сме аз и Маноло, собственикът на "Thunderbully" Kennel в неговия развъдник. Кучето
е Ch.Thunderbully SONY, син на Int.Ch.Sindelar's SHANE и полубрат на моят Ch.Franstal's KENTUCKY BOY...
Публикувано: 06 January 2009 - 07:25 PM
Син е на Ch.NEIGHBOUR de Mandraka, които също бе собственост на Маноло и е произведен
от нашият приятел Желько Лозич от гр.Рума (Сърбия). ЗИЗУ бе много здрав и старотипен пес...
Публикувано: 06 January 2009 - 08:20 PM
Цитат
Как това куче от Торментор е млад шампион.Ще ме извиняваш ама кучето е меко казано далече от истината.Преставам да пиша тук,защото това,което разбрах за някои потребители направо ме потресе :o :mazohist: :mazohist:

Публикувано: 06 January 2009 - 09:16 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 09:22 PM
мои кучета. Е разбира се че през годините и доста "чужди" любимци са ми гостували в къщи...
Тук съм със Ch.AMERICAN QUEEN, Ch.Franstal's KENTUCKY BOY & JCW-BG LEA of Winner in White !!! :blink: