Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 06 January 2009 - 10:25 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 06 January 2009 - 06:41 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 06:56 PM
На тези снимки сме аз и Маноло, собственикът на "Thunderbully" Kennel в неговия развъдник. Кучето
е Ch.Thunderbully SONY, син на Int.Ch.Sindelar's SHANE и полубрат на моят Ch.Franstal's KENTUCKY BOY...
Публикувано: 06 January 2009 - 07:25 PM
Син е на Ch.NEIGHBOUR de Mandraka, които също бе собственост на Маноло и е произведен
от нашият приятел Желько Лозич от гр.Рума (Сърбия). ЗИЗУ бе много здрав и старотипен пес...
Публикувано: 06 January 2009 - 08:20 PM
Цитат
Как това куче от Торментор е млад шампион.Ще ме извиняваш ама кучето е меко казано далече от истината.Преставам да пиша тук,защото това,което разбрах за някои потребители направо ме потресе :o :mazohist: :mazohist:

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 06 January 2009 - 09:16 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 09:22 PM
мои кучета. Е разбира се че през годините и доста "чужди" любимци са ми гостували в къщи...
Тук съм със Ch.AMERICAN QUEEN, Ch.Franstal's KENTUCKY BOY & JCW-BG LEA of Winner in White !!! :blink:
#75 Guest_LucaB_*
Публикувано: 08 January 2009 - 07:06 PM
Цитат
Правилно!
Ей, така като се появи някой от коневръза /новорегистриран/ да се чудиш как да му отговориш, още повече като не знаеш с какви намерения присъства във форума- наистина ли иска да научи нещо полезно или просто е поредния фитил, за чиято роля не ми се говори, защото и на племениците ми /на 10г. и на 3г. ;D/ вече им е ясно в цялата психодрама кой каква роля играе- кой е антагониста, кой протагониста, какви психодраматични техники се използват и т.н. :- Така че призовавам пишещите за повече отговорност и нека вече се сбогуват с четвъртия компонент на креативното сътворяване на митовете ;D- т.е. кажете сбогом ма драматизацията на събитията, защото и на децата даже им се доповръща :Бляк!:.
Сега към gibeibi: ако наистина те вълнуват теми свързани с разгонване и заплождане на кучета, можеш да прочетеш тук в графа ЗАПЛОЖДАНЕ dog.bg/forum/index.php/
topic,10875.0.html
И запомни за каквото и да става дума- физическо и психическо здраве на кучето, хранене, заплождане и т.н. - точната рецепта за твоето куче няма да я намериш във форума, появявайки се с въпроса ''На колко месеца трябва да стане Американски Стафордшир Териер за да се разгони :rolleyes: :-''- най-малкото е безотговорно да се поставят подобни въпроси, освен ако не си на възрастта на моите племеници! Съвети всякакви можеш да получаваш от съфорумниците, но не мисля че някой ще се навие сега да държи лекция колко отговорно и сложно е отглеждането на едно куче и как не бива да отваряш уста за черпак ;D, щом не знаеш как се държи лъжица! Куче с дистанционно обучение по интернет не се отглежда :-- не ме разбирай погрешно, съветите тук са едно, отговорността дето лае в къщи друго ;D!
Ако пък си поредния фитил, нали знаеш какво прави публиката, когато пиесата е слаба, а артистите бездарни - излиза от залата ;D!
Публикувано: 08 January 2009 - 10:43 PM
American Staffordshire Terrier Speciality
Fabled Don King of Rings - Best In Specialty Show, Best of Breed

Judge: Annemarie Moore
Публикувано: 09 January 2009 - 11:39 AM
продажба и на двата им песа от "King of Ring's" - Magic & Forever !!!
Първият е Донов син, а вторият е пълен брат на Дон, само че от подновено кучило.
Несъмнено тази обява събуди моят интерес и сега се чудя защо ли ги продава човека?
Може би е получил добри приплоди от тях с които смята да продължи напред и за тях мисли
че са по-класни от бащите си? А може би и не е това? Но, за това ние можем само да гадаем !!!
пп. За тези които не познават жената на снимките със Меджик и Форевър, това е Сузана Борьоз.
Тя е съпруга на Золтан Борьоз и заедно с него са едни от първите развъдчици на Стафове в Унгария...
Публикувано: 09 January 2009 - 12:22 PM
които са от Американска майка с "двойно регистрирана кръв" и
баща, син на Дон и Флай на Дарко "Лонг Степ". Кучилото е интересно
с това, че умелo съчетава в родословието си кръвта на няколко известни
"Sierra's" и "Gaff's" кучета, които са двойно регистрирани едновременно в AKC
и UKC, което ще рече че в единия клуб се водят Ам Стаф Териери, а в другия
като Ам Пит Бул Териери и съответно са шампиони и във двата клуба. В Щатите
има доста развъдници, които регистрират кучетата си едновременно в АKC и UKC.
Последен пример за това е кучето ФОРТ Лонг Степ, което е син на Дон и Флай,
произведен е от Дарко "Лонг Степ" и в момента е собственост на Американски
развъдник. Новият му собственик Рон, умело го е регистрирал и в двете
организации и сега кучето вече е шампион и при Ам Стафовете и при
Питовете. ФОРТ е роден брат на таткото на "Татарските" бебета !!!
Публикувано: 09 January 2009 - 12:37 PM
За повече инфо: http://www.newmanspr...%20LONGSTEP.htm
Иди после та разбери кое е Ам Стаф, кое Пит Бул и къде е тънката разлика... ;D