bulldogmen, в Feb 27 2009, 04:51 PM, написа:
Имам един въпрос към теб. Би ли рискувал здравето на кучето си,за да видиш аджеба как му влияе креатина ?
Тук между нас няма фармацефти,ако желаеш има достатъчно ветеринари във форума питай тях, как и защо се прилага даден продукт ! Тук не е място да се правим на по-по най...
Не се обиждай , но просто ми писна да ми показват неща който знам... да ме изкарват едвали не изверг към кучетата...НО КАКТО И ДА Е да напълно си прав ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИХ ЕКСПЕРИМЕТРИРАЛ С КОЕТО И ДА Е КУЧЕ , ДОРИ И ДА НЕ Е МОЕ ДОРИ И ДА НЕ Е ЧИСТОКРЪВНО , и именно затова попитах във форума защото неискам да експериментирам...и разбрах защо никой от ветеринарите който питах неискат да ми кажат...ТОВА Е ФОРУМ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ КОЙТО ГО ИНТЕРЕСУВАТ ... ИМА СИ МОД КОЙТО СЛЕДИ ЗА ЕТИКАТА ВЪВ ФОРУМА...
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА МИ ОТГОВОРЯТ НА ВЪПРОСА И СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ КОЙТО СЪМ ЗАСЕГНАЛ...ИЛИ ОБИДИЛ...ВСЕ ПАК НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ОТ ЕДНА И СЪЩА "ПОРОДА" - АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР... :)