Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#501 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 February 2009 - 06:25 PM

gogot твойто място не е тук приятел. По-добре щом си толкова компетентен и запознат точно с твойто куче гледай си го и му се радвай и не ни прави свидетели на експериментите си с него...Намери си по-подходящо място във форума, точно в тази тема не му е мястото....
User's Signature

Качена снимка

#502 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 08:42 PM

Храна,витамини,тренировки...равно на добре сложено куче! Останалото е си е чиста проба похабяване на кучето...все пак с такива медикаменти се натоварват жизнено важни органи.Не бива да жертваме любимеца си в името на простотията да имаме огромно куче...това го правят неразумните!Всеки,който го прави не обича кучето си...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#503 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 February 2009 - 09:52 PM

Castel Rocks Gold Rush For Sbigstaff & Allrobico's November Rain

Качена снимка
User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#504 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 10:20 PM

Димо,кучето класирано на 2 място ми се вижда много по добро :mellow: .Castel Rocks Gold Rush For Sbigstaff ли е то?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#505 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 February 2009 - 10:42 PM

Качена снимка

Да, този на второ место е Ръш.
Снимките са малко остарели - това е края на Ноември 2008. Били са 2 изложби - специалка и ЦАЦИБ, като двете кучета са си разменили първото и второто място - единия ден едното е първо , после другото.
User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#506 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 11:54 PM

Показване на мнениетоLilTed, в Feb 26 2009, 04:21 PM, написа:

Виж кво гогот ще ме извиняваш ама тва твоето стаф ли е?
Честно казано досега не съм виждала почти бял стаф,е то вярно,че се учиш докато си жив,ама...
А за креатина - ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ? :angry: Да му даваш креатин.Ти кво,искаш да съсипеш кучето ли?Или тва куче пит искаш да го правиш?В боеве ли искаш да участва,та искаш мускулна маса?
Можеш да го направиш релефно и с малко повече тренировки - например ако имаш пътечка за бягане ще свърши чудесна работа.Или пък бягай заедно с него ;)

Вярно трябва още много да учиш щом не познаваш стафовете...говорили ти нещо 30 процента кафяво ... явно не ... ДА НОРМАЛЕН САМ МА ... немисля че креатина ще съсипе кучето,а напротив ... не неискам да е пит , защото то е стаф , но ти няма как да го разбереш , защото неможеш да направиш разлика... "то редовно участва в боеве и засега има само победи " - та все още нему трябва допълнителна мускулна маса... :D ... :D ... И ДА ТИ КАЖА НЕЩО много си далеч от истината за кучетата...а за стафовете ... ТИ ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАЗИ ПОРОДА КУЧЕТА...

ПОСЛЕСЛОВ .... НЕДЪРЖА ДА МИ ОТГОВАРЯШ

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#507 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 12:04 AM

Показване на мнениетоceasar, в Feb 26 2009, 04:25 PM, написа:

gogot твойто място не е тук приятел. По-добре щом си толкова компетентен и запознат точно с твойто куче гледай си го и му се радвай и не ни прави свидетели на експериментите си с него...Намери си по-подходящо място във форума, точно в тази тема не му е мястото....

Виж какво "приятел" , може би мойто място не е тук защото зададох въпрос от който всеки си помисли че съм някакъв изверг спрямо моето куче...но искам да ти кажа че аз не си правя експерименти с него и се грижа прекалено добре за него...но твоето незнание относно многото неща свързани с гледането и грижите за кучето не ме прови компетентен мене...а некомпетентен тебе...явно мястото не ми е тука защото тука се дискутират котки а не СТАФОВЕ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#508 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 12:11 AM

Показване на мнениетоbulldogmen, в Feb 26 2009, 06:42 PM, написа:

Храна,витамини,тренировки...равно на добре сложено куче! Останалото е си е чиста проба похабяване на кучето...все пак с такива медикаменти се натоварват жизнено важни органи.Не бива да жертваме любимеца си в името на простотията да имаме огромно куче...това го правят неразумните!Всеки,който го прави не обича кучето си...

ПРОЧЕТИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КРЕАТИНА...и моляте тогава се изказвай ... защото НЯКЪДЕ МНОГО ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯТ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#509 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 12:43 AM

Абе хора Вие всички който гледате СТАФОВЕ, знаете ли какво представлява креатина...знаете ли че в подчти всички гранули има креаин ... ми нима всички които си хранят кучетата с гранули си правят експерименти...ми нима гранулата не е вид химия ... ами вие знаете ли че има толкова опасни гранули че могат да съсипят вашето куче ... САМО ДАВИ КАЖА ЧЕ КРЕАТИНА СЕ СЪДЪРЖА В ЧЕРВЕНОТО МЕСО ... КРЕХТИНАТА ... за тези които незнаят какво е червено месо... ЗАДАДОХ ЕДИН МНОГО ПРОСТ ВЪПРОС ... но ми отговориха всички онези които са затворили кучетата си в апартаменти хранят ги с гранули защото така им е казано и сИ мислят че тяхното куче е идеалното...ЗА ПЪТЕЧКИТЕ ЗА БЯГАНЕ , ЗА РАЗХОДКИТЕ И ДР.ПОДОБНИ ПРЕПОРЪКИ ОТ МНОГОТО КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА ИСКАМ ДА КАЖА , ЧЕ КУЧЕТО МИ СЕ НАТОВАРВА ДОСТАТЪЧНО , ЗАЩОТО ТО ПО ЦЯЛ ДЕН Е В ДВИЖЕНИЕ , А ЗА ПОЧИВКА ПЛУВА ... А ЗА ТОВА ДАЛИ КУЧЕТО МИ Е СТАФ ИЛИ НЕ Е НЕМИСЛЯ ДА ОТГОВАРЯМ САМО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕ ТЕ ТОВА :
Майка от България :
CH.Alabama Of Great Macedonia
Шампион на България и Македония
много CAC,CACIB,BOB.
Баща от Сърбия
Третия в Европа -Ch.Ben Hur Elegant of Cole D.O.B. 01.06.2004
CH SCG, Multi JChSCG, Euro Dog Tulln V3, R.BIS, BIS III, Junior BIS,2xBOG, 5xBOB, CACIB, 3xR.CACIB, 9xCAC, 9xPRM

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#510 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 08:20 AM

gogot,много добре знам какво представлява креатина...И не ме карай аз да се смея,моля те! Случайно знаеш ли какви последици могът да допринесът за едно куче,медикаменти предназначени за активно спортуващи хора? Да не кажа,че и някои,включително и протеините могат да дадът отражение на черния дроб и бъбреците.Бъди малко любезен...ще ти от полза!

В промишлен мащаб креатинът се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея. Креатинът, произведен от тиоурея, има различни примеси - дихидротриазин, дицианамид, остатъчни количества тиоурея, поради които, ако се приема по-дълго време, може да окаже вредно въздействие върху организма и да предизвика алергии, нарушения във функцията на бъбреците и рак

Странични ефекти свързани с болки в долната част на краката могат да бъдат свързани с употребата на креатинови добавки. Креатинът може да бъде причината за повишено външно налягане в долната част на краката. Това обикновенно се случва в след употреба на креатин когато човек почива или след тринировка. При хора употребявали креатин повече от 35 дни се наблюдава повишено нормално налягане в сравнение с хора, които не употребяват креатин. Това може да причини много силни болки в долната час на краката. Ако това състояние продължи се консултирайте с доктор и го уведомете за консумацията на креатин, въпреки че това състояние може и обикновенно отшумява ако не бъде лекувано то може да причини сериозни увреждания налагащи спешна медицинска намеса.

Други възможни(недоказани) странични ракции включват: диария, мускулни крампи, понижен обем на кръвта и нарушен баланс на електролитите в тялото ни. Спрете да приемате креатин и се консултирайте с лекар, ако забележите: алергича реакция (трудно дишане, сухота в гърлото, сухота на езика и устните), симптоми на бъбречни проблеми като намалено количество урина.

User's Signature

Качена снимка

#511 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 08:35 AM

gogot,ти можеш да говориш и да кажеш какво те боли,но кучето не може,а до като разбереш,какво го боли него...може да е прекалено късно! Кучето ти, може да изглежда добре и без креатин...даван,като добавка!
User's Signature

Качена снимка

#512 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 02:49 PM

Показване на мнениетоgogot, в Feb 26 2009, 09:54 PM, написа:

Вярно трябва още много да учиш щом не познаваш стафовете...говорили ти нещо 30 процента кафяво ... явно не ... ДА НОРМАЛЕН САМ МА ... немисля че креатина ще съсипе кучето,а напротив ... не неискам да е пит , защото то е стаф , но ти няма как да го разбереш , защото неможеш да направиш разлика... "то редовно участва в боеве и засега има само победи " - та все още нему трябва допълнителна мускулна маса... :D ... :D ... И ДА ТИ КАЖА НЕЩО много си далеч от истината за кучетата...а за стафовете ... ТИ ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАЗИ ПОРОДА КУЧЕТА...

ПОСЛЕСЛОВ .... НЕДЪРЖА ДА МИ ОТГОВАРЯШ

Aз пък държа да ти отговоря!
За 30% - да прав си,но никой не толерира такова куче! От поста ти личи,че ти наистина не знаеш за кво става дума.И радвам се,че си нормален УЕ.Да не сме на село та ми викаш МА? Опа,извинявай!Забравих,че в Пазарджик наистина сте ;) За това колко разбирам от стафове мога да ти кажа само едно - разбирам и то много повече от теб.Е,разбира се, не мога да се сравнявам с г-н Тодоров,ма и ти не можеш!
За креатина - прави каквото искаш - жалко за малкото,наистина.
ПП.Сори брато,ама ти си много далече от всички истини! :D

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#513 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 27 February 2009 - 03:43 PM

...така-а-а, всеки изказа своето мнение за креатина и мисля, че е най-разумно да прекратим разискванията, докато все още владеем що-годе добрия тон- в противен случай ще се въвлечем в един безумен спор, при който едни ще останат обидени, други ще се държат като 'ощипани госпожици', а трети просто ще се забавляват - 'не е ли вече време за промяна на сюжета :P'. Всеки каза каквото имаше да казва- моля оттук насетне изводите на ум :blink:, защото пак 'един ще се забавлява, а друг ще се отегчи от тоя тъп карнавал' ;) :P ПОЗДРАВ

#514 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 04:56 PM

Показване на мнениетоLilTed, в Feb 27 2009, 12:49 PM, написа:

Aз пък държа да ти отговоря!
За 30% - да прав си,но никой не толерира такова куче! От поста ти личи,че ти наистина не знаеш за кво става дума.И радвам се,че си нормален УЕ.Да не сме на село та ми викаш МА? Опа,извинявай!Забравих,че в Пазарджик наистина сте ;) За това колко разбирам от стафове мога да ти кажа само едно - разбирам и то много повече от теб.Е,разбира се, не мога да се сравнявам с г-н Тодоров,ма и ти не можеш!
За креатина - прави каквото искаш - жалко за малкото,наистина.
ПП.Сори брато,ама ти си много далече от всички истини! :D

Ако ти си никой да може...но правилниците не са изислени от тебе за голяма радост на многото любители на СТАФА...ааааааааа кой колко разбира от СТАФОВЕ ... нека да неспориме за това ... ?????...несме на село но явно ти си от СЕЛО защо ти ще ми викаш БЕ , аз ще ти отговарям с МА...тука си много права с креатина ще си правя каквото желая..."АКО ТРЯБВА ЩЕ ГО ХРАНЯ САМО С КРЕАТИН"...СЪЖАЛЯВАМ НО НЕ СЪМ ТИ БРАТО ИЛИ ВИЕ ВЪВ ВАШЕТО СЕЛО ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВАТЕ...радвам се че има такива като тебе та отвреме на време човек да разпусне...зада запазим що годе добрият тон КАКТО КАЗА ЕДИН КОЛЕГА...неми отговаряй повече , не ми пиши ... СТОЙ СИ НА СЕЛО ГЛЕДАЙ СИ ПИТООБРАЗНИТЕ КОТКИ и им се радвай....

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#515 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 05:06 PM

Показване на мнениетоbulldogmen, в Feb 27 2009, 06:20 AM, написа:

gogot,много добре знам какво представлява креатина...И не ме карай аз да се смея,моля те! Случайно знаеш ли какви последици могът да допринесът за едно куче,медикаменти предназначени за активно спортуващи хора? Да не кажа,че и някои,включително и протеините могат да дадът отражение на черния дроб и бъбреците.Бъди малко любезен...ще ти от полза!

В промишлен мащаб креатинът се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея. Креатинът, произведен от тиоурея, има различни примеси - дихидротриазин, дицианамид, остатъчни количества тиоурея, поради които, ако се приема по-дълго време, може да окаже вредно въздействие върху организма и да предизвика алергии, нарушения във функцията на бъбреците и рак

Странични ефекти свързани с болки в долната част на краката могат да бъдат свързани с употребата на креатинови добавки. Креатинът може да бъде причината за повишено външно налягане в долната част на краката. Това обикновенно се случва в след употреба на креатин когато човек почива или след тринировка. При хора употребявали креатин повече от 35 дни се наблюдава повишено нормално налягане в сравнение с хора, които не употребяват креатин. Това може да причини много силни болки в долната час на краката. Ако това състояние продължи се консултирайте с доктор и го уведомете за консумацията на креатин, въпреки че това състояние може и обикновенно отшумява ако не бъде лекувано то може да причини сериозни увреждания налагащи спешна медицинска намеса.

Други възможни(недоказани) странични ракции включват: диария, мускулни крампи, понижен обем на кръвта и нарушен баланс на електролитите в тялото ни. Спрете да приемате креатин и се консултирайте с лекар, ако забележите: алергича реакция (трудно дишане, сухота в гърлото, сухота на езика и устните), симптоми на бъбречни проблеми като намалено количество урина.

Виж какво с КОПИ ПЕИС не става тази работа ... ти си имаш твое мнение за креатина,а аз мое ... аз уважавам твоето мнение БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТИТЕ...
НЕСЪМ ДАВАЛ КРЕАТИН НА КУЧЕТО СИ ... НИКОГА...но го натоварвам прекалено много и за това исках само да попитам дали някой е пробвал да даде креатин ... защото четох много за креатина , че ще увеличи издражливоста на кучето и т.н.
Това което четох за креатина не ми е достатъчно ... ЗАТОВА ПИТАХ НА ПРАКТИКА КАК Е...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#516 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 05:09 PM

Показване на мнениетоbulldogmen, в Feb 27 2009, 06:35 AM, написа:

gogot,ти можеш да говориш и да кажеш какво те боли,но кучето не може,а до като разбереш,какво го боли него...може да е прекалено късно! Кучето ти, може да изглежда добре и без креатин...даван,като добавка!

напълно съм съгласен с теб... :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#517 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 February 2009 - 05:12 PM

Получава се едно преиграване. В крайна сметка става дума за хранителна добавка, не за стероид или хормон.
Това си е протеин. С всичките плюсове и минуси на излишен/недостигащ протеин, който трябва да си е дозиран точно както трябва.
gogot не е тръгнал да върши престъпления, но подхожда наивно. Наивно е да искаш някой да ти дозира хранителна добавка за спортисти, без да посочиш конкретна хранителна и тренировъчна програма. А дори и да посочиш тези неща, абсурд е някой да се хване да ти прави всички нужни изчисления заради това, че си много симпатичен ;) .
Ми, представи си, че някой го е ползвал с добри резултати, но при съвсем друго хранене и друго натоварване, ти сериозно ли си готов да го приложиш механично върху твоето куче?

#518 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 05:15 PM

Показване на мнениетоLucaB, в Feb 27 2009, 01:43 PM, написа:

...така-а-а, всеки изказа своето мнение за креатина и мисля, че е най-разумно да прекратим разискванията, докато все още владеем що-годе добрия тон- в противен случай ще се въвлечем в един безумен спор, при който едни ще останат обидени, други ще се държат като 'ощипани госпожици', а трети просто ще се забавляват - 'не е ли вече време за промяна на сюжета :P'. Всеки каза каквото имаше да казва- моля оттук насетне изводите на ум :blink:, защото пак 'един ще се забавлява, а друг ще се отегчи от тоя тъп карнавал' ;) :P ПОЗДРАВ

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН ... НАДЯВЯМ СЕ СЛЕДВАЩИЯТ ВЪПРОС КОЙТО МЕ ИНТЕРЕСУВА И СЕ ОПИТАМ ДА ГО ЗАДАМ ДА Е СХОДЕН С РАЗИСКВАЩИТЕ СЕ ТЕМИ И ВСЕ ПАК ДА ПОЛУЧА НЯКАКАВ ОТГОВОР...ЗАЩОТО НАЛИ ВСЕ ПАК ЗА ТОВА Е ТОЗИ ФОРУМ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#519 Потребителят е офлайн   gogot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 05:28 PM

Показване на мнениетоmil_, в Feb 27 2009, 03:12 PM, написа:

Получава се едно преиграване. В крайна сметка става дума за хранителна добавка, не за стероид или хормон.
Това си е протеин. С всичките плюсове и минуси на излишен/недостигащ протеин, който трябва да си е дозиран точно както трябва.
gogot не е тръгнал да върши престъпления, но подхожда наивно. Наивно е да искаш някой да ти дозира хранителна добавка, без да посочиш конкретна хранителна и тренировъчна програма. А дори и да посочиш тези неща, абсурд е някой да се хване да ти прави всички нужни изчисления заради това, че си много симпатичен ;) .
Ми, представи си, че някой го е ползвал с добри резултати, но при съвсем друго хранене и друго натоварване, ти сериозно ли си готов да го приложиш механично върху твоето куче?

ЕВРИКА...както бе извикал някой /нему помня името ;) /...БЛАГОДАРЯ ... БЛАГОДАРЯ ... МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ... вече си бях помислил , че този форум е като някой други...РАЗВАЛНУВАХ СЕ....
А СЕГА СЕРИОЗНО ... БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ... сега вече ми е ясно , защото питах много ветеринари за това как се дозира креатина , как се дава и т.н. и всички те неми отговаряха а си търсеха повод да избегнат темата...защото грешката е била в мене...
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БЛАГОДАРЯ ... С ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЛЕСНО СЕ РАБОТИ ... :)

ПОСЛЕСЛОВ : За нищо на света не бих си правил експерименти с което и да е живо същество , камо ли с Американски стафордшир териер...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#520 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 06:51 PM

gogot,именно с КОПИ-ПЕЙСТ исках да ти покажа нещо...ако съм фармацефт-химик,щях да имам голяма пледуария,ако не си такъв правиш КОПИ-ПЕЙСТ ЗА ДА ПОКАЖЕШ И ДРУГАТА СТРАНА НА ПРОДУКТА.Аз лично съм взимал креатин и сега взимам,но си имам програма.Знам как се прилага ,при хората...но не знам как влияе на куче!Гледам да не предозирам никога,дори взимам малко под дневната доза,за да се подсигуря.
Имам един въпрос към теб. Би ли рискувал здравето на кучето си,за да видиш аджеба как му влияе креатина ?
Тук между нас няма фармацефти,ако желаеш има достатъчно ветеринари във форума питай тях, как и защо се прилага даден продукт ! Тук не е място да се правим на по-по най...
User's Signature

Качена снимка

• (239 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема