Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 16 October 2009 - 06:42 PM
Всъшност размислих не е нормално да оставот постовете с тези думи за кучета, така че ще ги редактирам....
Публикувано: 16 October 2009 - 06:48 PM
Покажи ни твоето куче !
Считам, че админа следва да изтрие горните постове.
нямам намерение с никого да се заяждам ... гледам какво показвате и обективно го коментирам...ако върнете постовете назад ще видите, че имам и положителни коментари...но за тези уши какво трябва да кажа според вас...

Публикувано: 16 October 2009 - 07:02 PM
Покажи ни твоето куче !
нямам намерение с никого да се заяждам ... гледам какво показвате и обективно го коментирам...ако върнете постовете назад ще видите, че имам и положителни коментари...но за тези уши какво трябва да кажа според вас...

И какво им има на тия уши, че не те разбирам защо се заяде?
Това кученце има още много да се развива и още много да "пълни" глава,
ще си говорим след година/две и тогава ще съжаляваш за думите си. Руснаците
режат така, малко височко, но според мен поне е доста ефектно и на живо са готини...
Публикувано: 16 October 2009 - 07:03 PM
Всъшност размислих не е нормално да оставот постовете с тези думи за кучета, така че ще ги редактирам....
МОД аз неказах ли , че кучетата немогат да си избират стопаните...и не трябва ли да казваме кое е добро и кое не е за едно куче...РАЗБИРА СЕ ВСИЧКО ТОВА В ДОБРИЯТ ТОН.
Публикувано: 16 October 2009 - 07:07 PM
Покажи ни твоето куче !

режат така, малко височко, но според мен поне е доста ефектно и на живо са готини...
Много ще се радвам ако греша и така отрязани ушите на кучето след време му стоят добре...И ХОРА НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОГО...

Публикувано: 16 October 2009 - 07:07 PM
МОД аз неказах ли , че кучетата немогат да си избират стопаните...и не трябва ли да казваме кое е добро и кое не е за едно куче...РАЗБИРА СЕ ВСИЧКО ТОВА В ДОБРИЯТ ТОН.
Уважавам всички мнения...без крайните обаче! Съжалявам въпрос на принципи.
Да има истина в думите ти, но мнението си е лично и според мен е крайно...Иначе ми е много приятно да има дискусия, но може би да се обсъждат нещата по-принцип и снимки да се ползват само за илюстрация на мненията, но без ехидност....
Публикувано: 16 October 2009 - 07:09 PM
Покажи ни твоето куче !

Много ще се радвам ако греша и така отрязани ушите на кучето след време му стоят добре...И ХОРА НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОГО...

Айде да прекратим този спор! Никой няма лоши чуства и да се радваме на прекрасната порода!
Публикувано: 16 October 2009 - 07:14 PM
Публикувано: 16 October 2009 - 07:16 PM
нали за това са форумите - да си показваме любимците и да ги обсъждаме, обаче без да се караме или обиждаме!
Публикувано: 16 October 2009 - 07:20 PM
Публикувано: 16 October 2009 - 07:24 PM
Ами това е Ричо "Силистренски" на моят приятел Емил Минчев от Силистра, а
иначе по сръбско му викат "Ричи Рич из Бугарска". Що бе не ти харесва ли какво?

Публикувано: 16 October 2009 - 07:27 PM

Публикувано: 16 October 2009 - 07:29 PM

Абе сега в тъмното надали ще може да го улови фотоапарата...ще ми трябва нещо за нощтно виждане

Обещавам утре да я наснимам

Публикувано: 16 October 2009 - 07:30 PM

Абе да ти кажа, ние у Бугарска още на бая вносни "дечица" ще има да се радваме в най-скоро време...

Публикувано: 16 October 2009 - 07:30 PM

Абе сега в тъмното надали ще може да го улови фотоапарата...ще ми трябва нещо за нощтно виждане

Обещавам утре да я наснимам

Публикувано: 16 October 2009 - 07:31 PM

Абе да ти кажа, ние у Бугарска още на бая вносни "дечица" ще има да се радваме в най-скоро време...

Дай боже!!! Да се повече и все по-добри!
Публикувано: 16 October 2009 - 07:33 PM
Линк
НЕ НЕ Е МОЕТО ... ПО НАТАТАК ЩЕ КАЧА СНИМКИ И НА МОЕТО КУЧЕ...
Публикувано: 16 October 2009 - 07:34 PM

Е какво по-хубаво от това...и аз нещо съм се замислил за още