Нашите тренировки с кликера вървят много успешно, много по-лесно и по-бързо учим новите команди.
Кликер-дресура
Публикувано: 05 March 2010 - 03:44 PM
Нашите тренировки с кликера вървят много успешно, много по-лесно и по-бързо учим новите команди.

Публикувано: 23 November 2010 - 08:54 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 07 December 2010 - 07:08 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 15 January 2011 - 12:39 PM
1.:Clicker 1
2Clicker 2
Разликата в цената е около 4 лв мисля,но има ли някаква разлика в устройството на тези 2 кликера ?Или е само до дизайна ?.Моля споделете мненията си ;)
П.С След безцелно шляене из града ми скимна в главата,че плякането от капачките Queens е същото,но по-слабо мисля ????.Ако греша споделете ;)
Това мнение е редактирано от kostadinoff: 15 January 2011 - 04:33 PM

Няма кучета ,,пумияри"...само хора...
Ползвате чужд подпис.Редактирано.
Публикувано: 15 January 2011 - 07:12 PM
Относно дизайна 1ви е елементарен и "класически", 2ри има опция закопчаване за колан и може да го натискате с крак, за да куче не свиква да вижда кликер в ръката ви. Има и други вариации с няколко нива на звук например.
И много ми е приятно да запозная с отговорен стопанин!

училище
Публикувано: 15 January 2011 - 08:29 PM

Няма кучета ,,пумияри"...само хора...
Ползвате чужд подпис.Редактирано.
Публикувано: 13 July 2011 - 08:19 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 July 2011 - 09:09 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 September 2011 - 03:40 PM

училище
Публикувано: 01 February 2012 - 01:02 PM

училище
Публикувано: 12 April 2012 - 02:34 AM
bushkata, в 13 July 2011 - 08:19 PM, написа:
Не е задължително да си купуваш кликер , можеш да използваш какъвто и да е предмет , който издава еднороден звук. Аз лично имам кликер но ме мързи да го нося .
Ето нещо съвсем елементарно , вместо да щракаш с кликер (щото кликера това прави) , можеш да щракаш с пръсти.
Успех!
Публикувано: 12 April 2012 - 11:03 AM
sg.zarev, в 12 April 2012 - 03:34 AM, написа:
bushkata, в 13 July 2011 - 08:19 PM, написа:
Не е задължително да си купуваш кликер , можеш да използваш какъвто и да е предмет , който издава еднороден звук. Аз лично имам кликер но ме мързи да го нося .
Ето нещо съвсем елементарно , вместо да щракаш с кликер (щото кликера това прави) , можеш да щракаш с пръсти.
Успех!
Не е задължително да си купуваш кликер , можеш да използваш какъвто и да е предмет , който издава еднороден звук. това е вярно, но искам да подчертая издава еднороден звук точно за това хора купуват кликер. Може изобщо да тренира без кликер, и без звук.. има вариации.

училище
Публикувано: 26 June 2012 - 08:29 AM
Имам кученце на 3 месеца и мисля да започваме със сериозното обучение вече. Знае седни, започва да се храни когато аз му разреша, учим се да вървим един до друг навън.. но май с кликер ще научим много повече неща за по-кратък период, и даже ще е по-щастлив имайки в предвид, че се награждава многократно :)))
Така де, бих искала да знам какви са недостатъците при кликер обучението?
Благодаря предварително!

Вход

Горе
Цитиране +