За да се стигне до такава перфектна работа се искат страшно много тренировки.Вярно,че кучето направи няколко малки грешки,но на целия фон са просто нищо.
Аз видях,че не обходи/не направи ''ревиер''/ на една палатка,чукна с муцуна няколко пъти при облайване,при догонването от легнала позиция не можа да захапе плътно,преди това мръдна от позицията.А при конвоя вървеше по-напред от водача.Само ,че на контраатаката ме изуми.Страхотно куче.Като се има впредвид,че фигуранта е професионалист,а едва не загуби равновесие.
Коментирам всичко това ,защото се стигна до спор има или няма грешки,но да знаете,че безгрешни кучета няма.
Инчето живее в Белгия.Там нивото на киноложката култура и занимаващите се със спорт са на много по-високо ниво от нас в БГ.Ако все пак искате да видите такава професионална работа,знаете къде и в кой спортен клуб.
За кое филмче говориш?? за изпълнението на АМИГО от първото клипче ,или за Шарон от второто.???Ако става въпрос за първото клипче съм съгласен с теб и аз видях точно тези грешки за които споменаваш.Никой не е спорил дали има или няма грешки .Чети по внимателно какво пиша и не се пали толкава.Незнам защто си мислите ,че гледам все някой да зесегна.А къде живее Инчето въообщте не ме интересува,тука става въпрос за кучета и око може да си направиме темите по интересни
Въпроса е ЗАЩТО СЕ ОТНЕМАТ НА ШАРОН (-кучето от второто клипче )3 точки.???

Galiadogs ако искащ ни кажи и престани да спамиш темите. Създай си твоя тема и си пиши там колкото си искаш,мога да ти кажа и заглавие на темата.Например: Работа на полицейските кучета в БЕЛГИЯ или как се подава ръкав на МВР кучета