Яздили ли сте кон?
Публикувано: 13 October 2007 - 12:11 PM

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 11 December 2007 - 06:15 PM
Цитат
С Ваклан и треньорът ми Пламен

Здравй lizata ,
Ти от колко време яздиш?
Ако нямаш нищо против бих ти казала някои неща. :)
Петите ти на тази снимка са вдигнати. Не се напрягай когато яздиш,отпускай стапалата. Ни си вдигаи чак толкова кракът на горе. А и защо не си намериш боти или ботуши за езда(дори 2ра употреба) ,като яздиш с кецове стапалото влиза с стремето и е некомфортно така да се язди.
Другото,коня като ти се разиграе не се хвърляй бе дете ;D Няма нищо лошо кончето да се разиграе,още по малко те източно българските са толкова кротки коне.на мен дори са ми скучни :D Каквоо и да стане ,коня може да се подплаши,да се разиграе,да стъпи на криво,седиш на седлото и се държис с краката,не увисвай на поводите,те са само да покаваш на къде да върви коня,не забравяй ,че ти оправляваш коня с тяло,не ако дръпаш поводите и го биеш в устата по този начин. Щом са те пуснали вече да яздиш без корда значи си показала ,че можеш да се крепиш на седлото.За това следващия път като подскочи коня,или каквото и да било,дори в най-бесния галоп да тръгне си седиш от горе и не се панираш! Ясно!!! ;)
Казвам всичко това,защотото от много години язда,и знам как е в началото(не съм го забравила)
Късмет с ездата! :OK: И казвай как напредваш ;)
Публикувано: 12 December 2007 - 09:30 AM
на тази снимка ако се вгледаш поводите са около врата на коня и треньора беше махнал кордата просто за снимка
това ми е един от първите уроци, не може всичко всичко от първият път да е идеално ;)
яздя от месец юли тази година, а снимката е от края на юли някъде
слагам си чапси отвреме на време на един приятел от базата понеже аз нямам, ако ходим до Варна ще си купя брич и чапси
ето снимки от скоро

все пак все още съм начинаещ ездач така че не ме плюй и за тези снимки толкоз ;D (казвам го в рамките на шегата :P)

Публикувано: 12 December 2007 - 09:41 PM
Цитат
това ми е един от първите уроци, не може всичко всичко от първият път да е идеално ;)
яздя от месец юли тази година, а снимката е от края на юли някъде
слагам си чапси отвреме на време на един приятел от базата понеже аз нямам, ако ходим до Варна ще си купя брич и чапси
все пак все още съм начинаещ ездач така че не ме плюй и за тези снимки толкоз ;D (казвам го в рамките на шегата :P)
Lizata Ама изобщо не те плюя!! ;D Даже ти се радвам,че си ентусиастка! Още прохождаш ама до година лятото вече ще си мноооого напреднала ако продължаваш редовно да яздиш. Ако имаш възможност,язди колкото се може повече! Аз ти дадох просто съвет с какво да внимаваш :) Както казах ,знам какво е и аз съм минала по този път. ;)
Пиши ми на "лични" ако искаш. ;)
Късмет
Публикувано: 12 December 2007 - 11:05 PM
аз си яздя за удоволствие
сега нямам време да пиша много,когато имам ще отделя време за тук да напиша ;D

Публикувано: 25 January 2008 - 11:29 PM
Цитат
Публикувано: 26 January 2008 - 02:51 PM
Поздрави ;) ;)

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 27 January 2008 - 11:37 AM
Цитат
утре смятам да направя една дълга екстремна "разходка"?! ;D
Роси,само кажи кога и те водя ;)
Хахах, радвам се много, само да не ти омръзне всеки ден ;D ;D ;D Предполагам че усещането ще е страхотно, нямам търпение вече :yahoo: :yahoo:
Цитат
леко се съмнявам :huh:
Аз пък мисля че няма да можеш да я удържиш ;D ;D ще си хареса някое конче и е го погне ^_^
Поздрави на всички ;) ;)

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 28 January 2008 - 10:35 PM
днес се чувствам невероятно от ездата :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Роси,уикенда ще измислим нещо и за теб ;)
:wub:
Публикувано: 29 January 2008 - 08:14 AM
Супер,нямам думи просто :->) :yahoo:
П.с. Ако искате да направим нещо за уикенда или по телефончето или на лични, че да не стане и тука говорилня ;) Чакам с нетърпение :yahoo:

Публикувано: 02 February 2008 - 10:55 PM
Аз днес ходих и сега ме болят задните части, нещо това седло не ми беше удобно ;D
Очаквам да се схвана утре, понеже яко яздих, а не съм се качвала от месец и половина насам... :rolleyes:
Беше много яко изживяване !!! Утре пак !!! :yahoo:

Публикувано: 03 February 2008 - 01:21 PM
П.с. Ако въпросът не е бил към мен, съжалявам :izcherven: :izcherven:

Публикувано: 04 February 2008 - 08:19 AM
Аз тука вече треперя. Дано стане работата тая седмица и с EternalDarkness да се разберем, че вече, както се казва, ще скъсам синджира в къщи ;D ;D