Яздили ли сте кон?
Публикувано: 15 February 2008 - 11:47 PM
Абе някъде по-назад трябваше да се седне. Не се сещам точно, бяха ми описали, но не обърнах внимание и съм го забравила....
Но за мен- на кон е по-яко усещането и не друса толкова ;D .
Нека не пълним темата с офф-топици. Аз в грешка нещо значи. :P
Но за мен- на кон е по-яко усещането и не друса толкова ;D .
Нека не пълним темата с офф-топици. Аз в грешка нещо значи. :P

Публикувано: 02 March 2008 - 09:01 AM
Яздя вече 20 години. Започнах когато бях на 10. Състезавала съм се в дисциплината конкур ипик. Сега вече яздя само за удоволствие веднъж седмично. Който веднъж е опитал - няма спиране. Усещането е прекрасно , а за мен е като наркотик... ;D

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 20 March 2008 - 07:12 PM
аз съм яздила кон 2 пъти,но последния път имаше проблем със качването и слизането ;D
особено със слизането! :izcherven:
човека ми казва :
-хайде,хвани се за седлото и скачай!
а аз само викам и треперя от страх да не се изсухля като чувал с картофи! ;D
особено със слизането! :izcherven:
човека ми казва :
-хайде,хвани се за седлото и скачай!
а аз само викам и треперя от страх да не се изсухля като чувал с картофи! ;D
Публикувано: 21 March 2008 - 10:01 AM
Яздила съм конче на село като малка.....много харесвам конете :wub:
Но имах доста лошо изживяване....1 кон посегна да ме ухапе и от тогава немога да преодолея страха си...... :o....
Наблизо в едно село зимата докараха около 20 коня и смятат това лято да правят нещо като щентър за езда и момчето което гледа конете доста пъти ми предлага да пояздя,но шубето е голям страх ;D
Но имах доста лошо изживяване....1 кон посегна да ме ухапе и от тогава немога да преодолея страха си...... :o....
Наблизо в едно село зимата докараха около 20 коня и смятат това лято да правят нещо като щентър за езда и момчето което гледа конете доста пъти ми предлага да пояздя,но шубето е голям страх ;D
Публикувано: 21 March 2008 - 12:15 PM
Яздила съм да дори съм тренирала 2 години езда в една конна база в Банкя!Много бях разочарована когато трябваше да спра, но се налагаше и се премирих.Иначе, спорта е уникален препоръчвам го на всички, които обичат конете и имат желание да пробват! ;)
Публикувано: 25 March 2008 - 01:43 PM
хехе, наистина е невероятно да яздиш кон! аз съм ходила на конната база в Дъбрава до Благоевград! чувството е неописуемо!!!!!!! даже там се качвах на един арабски кон на 3 години и половина. точно започваха да го учат за езда, беше много буен и красив!
Публикувано: 30 March 2008 - 08:07 PM
Ей,хора много съм щастлива! ;D
От доста време насам се връмкам за тая пуста езда.Проблема беше,че вблизост до моя град няма конна база. :'( Трябва да ходя чак до Враца,а 5-6 пъти в седмицата (или пък всеки ден) до Враца си е доста път и не е удобно.
Но на скорошната кушия в едно село се запознахме с един треньор.Живее в Лом,но коня му е едно село на близо.Обучен кон, клалифициран треньор.И взима учудващо евтино за един един учебен час.
Ох,много се разфлудих. :rolleyes: По същество - вече официално и аз започвам да яздя.Днес ми беше първия урок.Малко съм схваната.Но преживяването беше просто..неописуемо. :yahoo:
Само,че трябва да си намеря брич,ботуши...като напредна де.Все пак имате ли идеи къде се продават...може би някъде по София?:blink:
е, не е като в База с много кончета но аз все пак съм доволна,само че има още едно момиче и се сменяме на почивки ;D
а това и учебният ми кон (след време мисля,че ще вземе още един)
Геро (Гери :wub:) 15 - годишен Източно български красавец
От доста време насам се връмкам за тая пуста езда.Проблема беше,че вблизост до моя град няма конна база. :'( Трябва да ходя чак до Враца,а 5-6 пъти в седмицата (или пък всеки ден) до Враца си е доста път и не е удобно.
Но на скорошната кушия в едно село се запознахме с един треньор.Живее в Лом,но коня му е едно село на близо.Обучен кон, клалифициран треньор.И взима учудващо евтино за един един учебен час.
Ох,много се разфлудих. :rolleyes: По същество - вече официално и аз започвам да яздя.Днес ми беше първия урок.Малко съм схваната.Но преживяването беше просто..неописуемо. :yahoo:
Само,че трябва да си намеря брич,ботуши...като напредна де.Все пак имате ли идеи къде се продават...може би някъде по София?:blink:
е, не е като в База с много кончета но аз все пак съм доволна,само че има още едно момиче и се сменяме на почивки ;D
а това и учебният ми кон (след време мисля,че ще вземе още един)
Геро (Гери :wub:) 15 - годишен Източно български красавец

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.