Проблемче с кученцето

Публикувано: 05 September 2009 - 09:56 AM

Публикувано: 05 September 2009 - 10:47 AM

би трябвало да е сменила зъбите,за това ми е странно,че тепърва започва да гризе,
може би вниманието не й е достатъчно,също и разходките,
вземете й гумени играчки,с който да привличате вниманието й,и да си гризка когато ви нама.
Пепоръчвам тип таралежчета,за да си чеше венците,ако й растат зъбки,може да й даваш и
от кожените кокали те добре се занимават с тях,поне мойте докато не ги раздърпат и изядат
не мирясват

Публикувано: 05 September 2009 - 11:33 AM

Публикувано: 05 September 2009 - 01:11 PM

Публикувано: 06 September 2009 - 08:33 AM

Публикувано: 06 September 2009 - 08:01 PM

мисля си че е направила някаква алергична реакция но незнам ?преди това са и слагали пак подобни капки но бях е водила при друг вет...
  мисля си че е направила някаква алергична реакция но незнам ?преди това са и слагали пак подобни капки но бях е водила при друг вет...  

Публикувано: 07 September 2009 - 09:42 AM

Малко не навреме пиша, но исках да добавя, че малките гнусни гадинки много обичат да се завират около възгланичките на лапичките-м/у пръстите и от долу под самата лапа. След разходка винаги преглеждам старателно Чърчи по тези места...

Публикувано: 10 September 2009 - 09:00 AM

Публикувано: 10 September 2009 - 09:19 AM

Публикувано: 10 September 2009 - 09:26 AM

Ако сте я разхождали този ден може да са някой приходящи бълхи от същия ден?

Публикувано: 17 September 2009 - 12:37 PM

Олеее...милотооо...срам, срам за стопанката
 Нищо де ..случва се ...пък и съм чела, че на фр.булдог не му трябват някакви специални разходки ..или да са много. Тряба им точно толкова, колкото може да позволи стопанина
  Нищо де ..случва се ...пък и съм чела, че на фр.булдог не му трябват някакви специални разходки ..или да са много. Тряба им точно толкова, колкото може да позволи стопанина   Бих ви препоръчала средство от паразити на VIRBAC...в началото на сезона го продават в коплект от 4 ампули ..ама сега може и поединично да се купи /от ветеринара/...струва не повече от Фронтлайн или Адвантикс ..но е доста ефикасно...Съветвам
  Бих ви препоръчала средство от паразити на VIRBAC...в началото на сезона го продават в коплект от 4 ампули ..ама сега може и поединично да се купи /от ветеринара/...струва не повече от Фронтлайн или Адвантикс ..но е доста ефикасно...Съветвам   

Публикувано: 30 September 2009 - 11:50 AM
За жалост Фу вече е на година и 2 месеца, но продължава да яде стените, прави дупки, вади лайсни от паркета, прагове, събаря ми кърпите в банята и ги яде и да не говорим че левела се покачва на белите откакто порасна, карам му се, бия го дори понякога, въпреки че не ми дава сърце..вече стига и сапуни, шампоани и ги яде..нищо не мога да си държа в банята..а го оставям само в коридора, с отворена врата към банята като излизам, да си ходи там ако му се пишка..
Не мога и да си помисля да му оставя цялата къща, ще я съсипе..
Докато съм вкъщи е послушен, но като изляза...
..незнам дали не е характер просто..не мисля че е от възраста..

Публикувано: 30 September 2009 - 12:04 PM
Един от начините да намалеят белите , е да го приучиш да седи в клетка когато излизаш.
КУЧЕТО САМО У ДОМА

Публикувано: 30 September 2009 - 04:24 PM
имаме една палма, в огромна саксия и тя толкова обича да рови в нея....но никога като съм вкъщи и не мога да я хвана на местопрестъпление
може и малко оцет или...де да знам
да, другия вариант е който обмислям от доста време - клетка

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +