Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Американски Стафордшир Териер Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 08 January 2009 - 12:07 AM

Брей тия цепеници как са се класирали така на Световното 2006 , на Евро 2007 и Атина на Специалката в БГ 2008. Аха , било е влачене в ринга без конкуренция със слепи съди като тези на цац Попово

Световно 2006 участват 414 аст и около 22 000 кучета от вс. породи

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

2007  - 327 аст

Качена снимка

Качена снимка

2008

Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 January 2009 - 12:18 AM

Ето това искам да кажа - ако в клуба и клубния форум се виждат FSI кучета, а в алтернативния техните (съжалявам пример не мога да дам, не познавам техни кучета :rolleyes:) то думи дори няма да се наеобходими. По дадените примери всеки ще прецени кое е за него.
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#63 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 12:20 AM

Веселке, айде като си направиш тестчето на кучката, ела ме удари по главата, ха, ха, ха...  :yahoo:

А ти чиче не се прави на остроумен, защото на тази последната "специалка", Атина едва ходеше !!!  

Ало говорителя на Ангелите, я кажи на хората защо те декласира съдийката в Хелзинки с Анубис,
че от смях не мога да спра да се хиля? Голям спец си ти, подстрига на кучето опашката и съдийката
те изгони, обаче поне си направи труда да ти обясни защо. Между другото и Атина бе "уважена" също
толкова от съдията Наги, но и двете кучета бяха представени в пространството като отлично оценени.

Смях и то голям смях, ама те вашите последователи нали ви вярват безрезервно, а и толкова разбират!  
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#64 Потребителят е офлайн   Adonis of Angel`s staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 12:32 AM

Цитат

......ама те вашите последователи нали ви вярват безрезервно, а и толкова разбират!  

Тишо, само така недей, че много хора на куп визираш!!!!
Вашите вражди с Любо са едно, ама още не се е родил тоя, който ще ми прави преценка на МЕН, дали разбирам и колко!!!!

Лека нощ!
User's Signature

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.

#65 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 12:42 AM

Тори ментата , нека хората преценят как Анубес е дисквалифициран с оценка много добър , а Атина с отличен макър че не бе прибрала гърдите след като бе родила преди три месеца , а Ози се класира 4 в клас млади

Съдииката която заяви че с огромно желание и радост ми е присъдила боб на двойки , ме порица за мойте гроуминг експерименти  върху Ози и Анубис , каза ми че Ози е великолепен еземпляр с перфектна структура , и ако не е бил експеримента ми с опашката е щял да бъде по напред в класирането , и че съм ужасен хендлер
Като е видяла Ану , толкова красив представител на породата със следи от опит за гроуминг ,като върху младато куче много ми се ядосала
  Но за двойката  , не се поколеба въобще , между другото след това пак ни съди и много добре  ни е запомнила , тя е пред.  на аст клуб за Швецария

Аде чети и престани с лъжите си

#66 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 12:45 AM

Цитат

Тори ментата , нека хората преценят кан Анубес е дисквалифициран с оценка много добър , а Атина с отличен макър че не бе прибрала гърдите след като бе родила преди три месеца , а Озко се класира 4 в клас млади

Съдииката която заяви че с огромно желание и радос ми е присъдила боб на двойки , ме порица за мойте гроуминг експерименти  върху Ози и Анубис , каза ми че

Стига лъга бе човек, не ти ли писна да лъжеш и да мажеш, вече не знам?

То се вижда кой е мента и кой не е. А покойният Озирис, може и четвърти да се
е класирал, моя е грешката. Хубаво беше кучето, ама и на него му видяхте сметката...
User's Signature

Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 12:58 AM

Защо ли се принизявам на твойто ниво , да ме пита човек , аде бегай в о----а  ;D

Няма ли някой от модовете да озъпти този юзър ?

#68 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2009 - 01:14 AM

Прекалявате всички и време да се спрете.

#69 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 01:19 AM

Face прочети постовете и мисля , че може множественото число до бъде променено в прекаляваш .

#70 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2009 - 01:27 AM

множественото число съм го използвал правилно.
Вече всички трябва да са доволни. Клубния форум на БККАСТ се вижда, другата тема се казва Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф и т.н.
Ще направя и едно допълнително разяснение. Във форума породи може да има само една за една порода, както е било винаги. Вече има създадена тема Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф, който иска да пише в нея, който не иска има клубен форум за порода, може да пише там. Надявам се всичко да е ясно вече и всички да се успокоят.
Лека вечер и приятни сънища на всички.

#71 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2009 - 12:24 PM

До Администрацията на Дог.бг

БККАСТ е  представител на породата към FCI  на  AMERICAN STAFORDSHIRE TERRIER ,Gruppe FCI 3, br. №  286 , по стандарта предложен от АКС и одобрен и приет от FCI  .

Следователно , правата за коментари , новости , изложби , родословия  и други за тази порода с този стандарт са на този клуб в клубни форум или сайта на Клуба.
Ако това не е достатъчно  в Дог.бг  има теми  резултати от изложби ,  кучила и други и там да се публикува информация за кучета от породата аст към FCI.

Защо  в темата в породи - Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф , се публикуват снимки , резултати и др., (както някой бе казал безразборно замеряне ) на кучета от АКС и  FCI  ?

Потребителите който си пишат там да си публикуват снимки на техните кучета и преживяванията с тях , постигнати резултати на изложби не под егидата на АКС и  FCI  , кучила и други.

Може да се прекръсти темата в породи на КАСТ-България , и там този клуб да разказва за кучетата си и дейността си .Приложеното Актуалното  състояние е от 07.01.2009 год.

Любомир Попантонов

ПП- Наказаната Светла Колева , е направила първата стъпка за влизане отново в БККАСТ , като е закрила съдебно   ККАСТ-Варна.  Като  довърши списъка с въпроси относно направените нарушения , всичко ще е наред и отново ще е добре дошла в БККАСТ .

#72 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 January 2009 - 12:42 PM

Цитат

[size=13pt]До Администрацията на Дог.бг

Следователно , правата за коментари , новости , изложби , родословия в и други за тази порода със този стандарт са на този клуб . 
  Защо  в темата в породи - Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф , се публикуват снимки , резултати и др., (както някой бе казал безразборно замеряне ) на кучета от АКС и  FCI  ?

Ако БККАСТ е носител на авторско или сродно право над снимки, публикувани във въпросната тема, е редно да потърси отговорност от публикувалите ги по реда на Закона за авторското право и сродните му права.
Ние не можем да сме информирани кой е носител на авторско право на дадена снимка. Разбира се, ще уважим всяка авторска претенция.
Резултати, коментари и цитати попадат в глава 5 на закона, касаеща Свободно използване на произведения.
http://www.bcnl.org/doc.php?DID=75

#73 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2009 - 12:44 PM

Пак се започва. :o

БККАСТ е  представител на породата към FCI  на  AMERICAN STAFORDSHIRE TERRIER ,Gruppe FCI 3, br. №  286 , по стандарта предложен от АКС и одобрен и приет от FCI  .
- добре съгласен съм, така е и никой не го успорва.

Следователно , правата за коментари , новости , изложби , родословия в и други за тази порода с този стандарт са на този клуб .

За това не съм съгласен и това са си твой интерпретации.
п/с Ще направя и едно уточнение понеже да не се хванеш веднага за него. В България само БККАСТ има право да издава родословия който да са легитимни пред FCI.

#74 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2009 - 12:57 PM

Я , каква бърза реакция на  двама  от Администрацията , браво !!!

Допускам че не съм разбран правилно , в което се съмнявам.

темата в породи - Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф  =  кучета извън АКС и FCI

Хайде отначало - След като ПРИЕМАТЕ че БККАСТ е представителя на породата AMERICAN STAFORDSHIRE TERRIER ,Gruppe FCI 3, br. №  286 , по стандарта предложен от АКС и одобрен и приет от FCI  и респективно е техтия представител за България  , във форума  в Дог.бг  има теми  резултати от изложби ,  кучила и други и там да се публикува информация за кучета от породата аст към FCI.

Ако аз искам да споделя резултати от изложби на аст или бебета аст и не желая това да бъде сторено в клубния форум къде да ги публикувам ? след като темата в породи - Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф  =  кучета извън АКС и FCI

Интересно е ,че сайта е подчинил породо разделянето само  по стандартите на FCI .................................... ама явно не съм знаел че съществуват във FCI и друг тип  аст.

Знаете много добре , че тук поставяте въпроса - НАКАЗАНИЯ / не за участие в кучешки боеве / Тори ментата срещу БККАСТ ? Противопоставяте всички любители и притежатели на аст срещу този който вие самите обругавахте на страниците на форума , мъдро решение .

#75 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2009 - 01:09 PM

Цитат

след като темата в породи - Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф  =  кучета извън АКС и FCI

Това си е ваша интерпретация.
В извъклубната тема може да се коментира свободно всичко, касаещо породата.
Ако се появи член на чуждестранен FCI клуб, който не е член на БККАСТ с желание да публикува нещо, може да си избере едно от двете - форума на БККАСТ или извънклубната тема.
За кучила си има раздел, за изложби - също. Би могло и там.

#76 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 09 January 2009 - 01:16 PM

Мале каква завист - какво чудо!!!  :huh:

Ти за една темичка в породи ли се захващаш бе?

Какво значение има кой човек къде е член, дали въобще
членува някъде, дали кучето му е родословно, а не неродословен
стаф от родословни родители? Ами ако потребителя е дете и то ли трябва
да е член на клуба ви? Айде сложи край на простотиите, че на никой не му се четат...

Нали искахте да визуализират клубния форум и хората го направиха, какво повече искате че
не го отключвате, ами се държите като всемогъщи? Аз не знам как въобще ви търпят собствениците?   
User's Signature

Качена снимка

#77 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2009 - 01:30 PM

Цитат

Я , каква бърза реакция на  двама  от Администрацията , браво !!!

Допускам че не съм разбран правилно , в което се съмнявам.

темата в породи - Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф  =  кучета извън АКС и FCI

Хайде отначало - След като ПРИЕМАТЕ че БККАСТ е представителя на породата AMERICAN STAFORDSHIRE TERRIER ,Gruppe FCI 3, br. №  286 , по стандарта предложен от АКС и одобрен и приет от FCI  и респективно е техтия представител за България  , във форума  в Дог.бг  има теми  резултати от изложби ,  кучила и други и там да се публикува информация за кучета от породата аст към FCI.

Ако аз искам да споделя резултати от изложби на аст или бебета аст и не желая това да бъде сторено в клубния форум къде да ги публикувам ? след като темата в породи - Извънклубна тема АСТ - Ам Стаф  =  кучета извън АКС и FCI

Интересно е ,че сайта е подчинил породо разделянето само  по стандартите на FCI .................................... ама явно не съм знаел че съществуват във FCI и друг тип  аст.

Знаете много добре че тук поставяте въпроса - НАКАЗАНИЯ / не за участие в кучешки боеве / Тори ментата срещу БККАСТ ?

Любо, има хиляди форуми в и-нет, ако тоя не ти харесва, намираш си друг да и готово. Вариант две, можеш да си направиш собствен такъв и да пишеш там или в него да пишат само клубни членове, изобщо както прецениш ти или ръководството на клуба.

п/с Ако темата продължава в същия дух, ще бъде заключена.
Ако се прецени от БККАСТ, че точно такава тема е нужно да я има,  ще бъде преместена в клубния има форум. (понеже тема с заглавие Американски Стафордшир Териер)

Приятен ден!

#78 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2009 - 01:48 PM

Ангеле , много добре разбирате че Тихомир Тодоров е наказан от БККАСТ , не тук във форума . http://dog.bg/forum/index.php/topic,17850.....html#msg454506
Ти също като член на Далматин клуба също спазваш определени правила.
   Тук в този форум вие - Администрациана  давате поле на изява на този същия и по този начин казвате на клуба да си гледа работата . Продължавайте в същия дух. Браво!!!
   Още по хубаво е че вие също голяма част сте членове на отделни клубове и тихо и кротичко се кефите на тази ситуация , като всеки от вас си има различен мотив и повод за това .

Приятен ден!

http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=22004.0;attach=220859;image

#79 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2009 - 02:16 PM

Общата част на форума никога не е била подчинена на никоя организация.
Дава се поле за изява на всеки, който е приел правилата, в т.ч. на грамотни и неграмотни, компетентни и некомпетентни, изгонени от клубове, членове и нечленове на клубове, нечували никога за клубове, симпатизанти на откровено враждебни организации и т.н.
Това, че БККАСТ го приема като атака срещу себе си, е супер неразбираемо за мен и държа да кажа, че ситуацията е мноооого далеч от кефенето.

#80 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2009 - 05:44 PM

Четох четох и не се сдържах да не се намеся!

Най-безпристрастно мога само да кажа че това което правите е изключително грозно от една и от друга страна ... за бога хора държите се като пубертети!

Още по смешно е кой какво написал показал и т.н ... не смятате ли че всички сме простосмъртни и правим грешки но най -човешко е да си простим ако пък не можем най-грозно е да се плюем !
Интересно започвате новата година ... а кой  какво дели чак ми е чудно ... нека действията и поведението ни както и нашите кучета насочват интересите към нас а не подобни комфликти!
Всеки има право на избор както на клуб порода и куче така че оставете всеки потребител безпристрастно да се ориентира кое задоволява неговите нужди!

Още повече интернет пространството е свободно за всички ... дог.бг е място за любителите на кучета това че има клубни форуми го направиха в наш интерес но не всички хора са длъжни да ни харесват клубните дори има много който ги плаши това ....
Смятам че клуба си е клуб с цялата си юридическа тежест но форума на дог бг е място за всички!
Смятам че ако на мен лично някой ден и на членовете на клуба мястото ни не е тук ще създадем форум на клуба влизайки през веб страница на клуба за да имаме права пълни ... но засега все пак като гости сме длъжни да спазваме добрите обноски!

Поздрав Мария
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5