Колко трябва да тежи Френчи?
Публикувано: 03 November 2009 - 11:43 AM

Публикувано: 03 November 2009 - 11:58 AM
Публикувано: 03 November 2009 - 04:17 PM
Съжалявам малко не е по темата
А относно килограмите и на мен ми се струва ,че е леко слабичка,а толкова много яде.Само един път до сега е обезпаразитявана вътрешно и сега на 8 ноември трябва да се обезпаразити за втори път и се чудех да не би да има някакви глисти,но коремчето и не е подуто и твърдо и нямаме разстройство.А другите кученца ми изглеждат едни такива пухкавки

Публикувано: 03 November 2009 - 05:12 PM
Съжалявам малко не е по темата
А относно килограмите и на мен ми се струва ,че е леко слабичка,а толкова много яде.Само един път до сега е обезпаразитявана вътрешно и сега на 8 ноември трябва да се обезпаразити за втори път и се чудех да не би да има някакви глисти,но коремчето и не е подуто и твърдо и нямаме разстройство.А другите кученца ми изглеждат едни такива пухкавки
Честно казано съм ужасена от нещата ,които пишете!И оше повече от това , че вие не виждате нищо нередно!С подобни истории(има и за пазарджишката ферма) е пълен целия форум.
Ако бяхте достатъчно чела , нямаше да пишете глупости от рода на тази , че трябва кученце да се взема до 45 ден ,защото по-добре се възпитавало.
Майката живее на двора ...
Това ли са според вас нужните грижи за един френски булдог ,който има малки?
За съжаление вашия случай не се различава от на всички други , взели ,кученца от ферма.
Най жалкото е , че бяхте предупредена и имахте възможност да получите достатъчно информация за бъдещия ви избор.
И сега за кученцето:
Не е нормално на тази възраст да е 1,200 кг, но все пак да уточня ,че говоря за здраво,нормално отгледано и развито за възрастта си кученце от породата Френски булдог,а не точно за вашето кученце!
В най-добрия случай се надявайте просто да не е гледано както трябва и да не е получавало нужното за неговата възраст и съответно и майката да не е хранена качествено ,докато е кърмила малките,което е повече от вероятно.Ако е само това при добро гледане и хранене ,кученцето ще набере бързо маса,ако това е което най много ви притеснява.Ще има вероятно и други негативи в последствие , но се надявайте ,да не са фатални.
За другите причини за изоставане в растежа на малки кученца се консултирайте с ветеринаря си!
Публикувано: 03 November 2009 - 06:03 PM
То аз като чета си мисля и че ветеринара е за смяна,кой нормален човек ще каже ,че трябва кученцето
да се вземе до 45 дни
Иначе кученцето от това което виждам на снимката не ми изглежда слабо,
просто още е много мъничко.Хранете го както трябва и то ще си израстне,не прекалявайте
с дневните дажби само,защото ви се струва слабичко
Публикувано: 03 November 2009 - 06:28 PM

Ето още малко снимки :

Много е сладичка и нежна
Моя Чарли е на 61 дена и ми изглежда доста по-едричък, но не съм го мерила. Мисля, че е най-малко 3 килограма, но ветът каза, че трябва малко да отслабне
Публикувано: 03 November 2009 - 08:13 PM
Честно казано не ме интересува какво мислиш за мен,просто ми писна от нападките ти!Не всеки може да отдели над 2000лв. за едно куче и да се бие в гърдите ,че е с родословие!Пиша в този форум ,защото видях ,че има и други хора които имат френчита (с родословие и без) и могат да си кажат мнението.Вече съм си взела моя "френски булдог" и ще получи нужните грижи да расте и дивее както трябва.Надявах се да получа информация и подкрепа,а не нападки от къде съм си взела кученцето и дали то е породисто!Все пак мерси и на другите за положителното отношение към мен!
!!!PEACE!!!

Публикувано: 03 November 2009 - 08:38 PM
струва кученцето ти не е от значение щом си го взела,важно е да живо и здраво
информация и подкрепа ще получиш винаги, коментирах ветеринара с който аз не съм
съгласна
Аха,сега видях за какво иде реч
Публикувано: 03 November 2009 - 08:49 PM
Публикувано: 03 November 2009 - 08:57 PM
кучета в тези ферми са пълни изроди,всички сме гледали клипчета за тях и отношението им
към животинките
Публикувано: 03 November 2009 - 09:00 PM
Имаш проблем , но не с мен!Имаш объркана ценностна система!
1-Какво общо имат в случая родословия и пари от една страна (за които ти говориш!!!) и нормално отношение към кучето?
2-Мислиш ли ,че трябва да има разлика в гледането на кучето, защото едните имали родословия,а другите нямат?
Тези въпроси по-повод на емоционално-негативния ти пост и нещастните ти опити да се хльзнеш по равнината , че видите ли "тази не ме харесва и ме напада"!
Плоските опити за събиране на съмишленици, когато в спора вкараш думата "родословия ", са наистина изтъркани.
Разбирам и защитната ти реакция,на никой не му е приятно да му казват , че греши , а още по трудно е да си го признае пред себе си.
Публикувано: 03 November 2009 - 09:04 PM

Публикувано: 03 November 2009 - 09:08 PM
The Girl забелязах, че беше чела форума, а вероятно и много други неща, преди да си вземеш кученцето. Питала е вет и се е вслушала именно в неговия съвет, за мен е постъпила абсолютно логично. Ако в ситуацията има нещо нередно то вината и причината изобщо не е в нея.
Много е сладичка малката Чара и се надявам да е здравичка. От тук нататък тя е твои ръце - това е най -важното!

Вход

Горе
Цитиране +