Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 07 September 2009 - 09:53 PM
не ми се иска аз квот ми се иска го имам
Публикувано: 07 September 2009 - 09:54 PM
не са и твои това го знаят всички ми недеи се излага
тоя в дясно има кариес закараи го на доктор
не ми отговори твоите ли са или на теб ти се иска
Публикувано: 07 September 2009 - 09:58 PM

Това е бащата МЕЧО

А това е майката МОНА
Мона-ланзерката
па ако покажиш и скачката си безгрешен ше земим и да ти повярваме
Публикувано: 07 September 2009 - 09:59 PM
Ако кучето е с дадена разцветка не значи че всички кутрета ще са непременно на него или на майката,
може да върнат на някое куче от преди 10 години
за цвета е ок а за муцуните кво ше кажиш а за кучки много съм заплодил и много кутраци съм имал ама ти толкова вода не си изпил
и тука не ми отговори мълчиш с прист в гъз щото истината болиииииииии налииииииии?
Публикувано: 07 September 2009 - 10:01 PM

Това е бащата МЕЧО

А това е майката МОНА
Мона-ланзерката
па ако покажиш и скачката си безгрешен ше земим и да ти повярваме
БОЛИ ме ................... ти дали ще ми повярваш
Публикувано: 07 September 2009 - 10:11 PM
Ако кучето е с дадена разцветка не значи че всички кутрета ще са непременно на него или на майката,
може да върнат на някое куче от преди 10 години
за цвета е ок а за муцуните кво ше кажиш а за кучки много съм заплодил и много кутраци съм имал ама ти толкова вода не си изпил
и тука не ми отговори мълчиш с прист в гъз щото истината болиииииииии налииииииии?
стопчето му няма да се оправи небоисе ланзерите се продават по-скъпо
Публикувано: 07 September 2009 - 10:13 PM
самоче някои от тях само на
Публикувано: 07 September 2009 - 10:15 PM

И това е твое сигурно,абе защо ли ти показвам кучета като тебе те е страх едно да покажеш,пък аз толкова вода не съм изпил колкото кучета си имал ти
е точно такова си търся кажи ся как да се уредя и аз с такова па ще има по едно после
Публикувано: 07 September 2009 - 10:19 PM

И това е твое сигурно,абе защо ли ти показвам кучета като тебе те е страх едно да покажеш,пък аз толкова вода не съм изпил колкото кучета си имал ти
е точно такова си търся кажи ся как да се уредя и аз с такова па ще има по едно после
Ами няма как да се уредиш,та покажи някое куче
Публикувано: 07 September 2009 - 10:24 PM

тук се показват само от Елешница моите се намират другаде нестава
Публикувано: 07 September 2009 - 10:29 PM

Публикувано: 07 September 2009 - 10:31 PM

немам Елешнишки кучета как да те впечатля
Публикувано: 07 September 2009 - 10:46 PM
Българско Овчарско Куче с.Елешница този форум бе стартиран от теб и в него само ти си качваш кучетата как да не са тогава от там
Публикувано: 07 September 2009 - 11:10 PM
Българско Овчарско Куче с.Елешница този форум бе стартиран от теб и в него само ти си качваш кучетата как да не са тогава от там

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +