Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 08 September 2009 - 09:23 AM
Публикувано: 08 September 2009 - 09:59 AM
Публикувано: 08 September 2009 - 10:14 AM
Човека си отворил цяла тема за кучетата щот незнай кви са,а вий му разваляте рахатлъка

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 08 September 2009 - 01:46 PM
Човека си отворил цяла тема за кучетата щот незнай кви са,а вий му разваляте рахатлъка
Че то ако беше да ги говори в с. Елеш......а , нямаше да има проблем, ама като ги говори навсякаде тия глупости кои му е крив.
А пък от кучета не разбирам, само съм чувал туи -онуи
То навремето нямаше толкова проблеми с тях. Имаше хубави /расови/ и миндили. Сега вече много породи и много вкусове, както казва Вълчан- МОДЕРНИЗАЦИЯ.
Публикувано: 08 September 2009 - 02:18 PM
Че то ако беше да ги говори в с. Елеш......а , нямаше да има проблем, ама като ги говори навсякаде тия глупости кои му е крив.
То навремето нямаше толкова проблеми с тях. Имаше хубави /расови/ и миндили. Сега вече много породи и много вкусове, както казва Вълчан- МОДЕРНИЗАЦИЯ.
http://vbox7.com/play:da8afbe9

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 08 September 2009 - 07:23 PM

МитакА от Костинброд
Публикувано: 08 September 2009 - 07:56 PM
а тука неможе има си форум където си качваме такива каквито смятаме за чистопородни а за тва кво имаме и кво нямаме небъди толкова убедено сигорен
Публикувано: 08 September 2009 - 08:10 PM
Като ги качахме по 100 пъти , ти каде беше??? Не ги въдим на конвеир и да показваме все нови.
Ама на тебе какъв ти е проблема, не мога да те разбера.
Публикувано: 08 September 2009 - 08:24 PM
Питаи ТЕО, тои може да ти каже, аз дори не ги гледам.
Публикувано: 08 September 2009 - 08:27 PM
Публикувано: 08 September 2009 - 08:31 PM
сигурност ги заплождам на по хубави кучета от твоите миндили дето те е срам да ги покажеш
Публикувано: 08 September 2009 - 08:37 PM
сигурно са от преди 1000 г. и сте ги предавали от поколение на поколение или ви е яд че има по хубави кучета от ваште лисици не мига да си обясня
Публикувано: 08 September 2009 - 08:41 PM
И мелези да са нямам претенции ,грижите ще са си същите ,задачките си ги знаят кучетата за лятото и всичко си е ОК.
Проблема си е ваш и каквито искате кучета си гледаите, това са си мои лично мои
Публикувано: 08 September 2009 - 08:44 PM
КУчетата са си мои,не съм ви ги откраднал,гледам си ги пълнят си ми душичката,пазят си стоката лятото зимата си ги прибират добичетата- какъв ви проблеба не мога да ви разбера?
Проблема им е че са зависчии

МитакА от Костинброд
Публикувано: 08 September 2009 - 08:50 PM
КУчетата са си мои,не съм ви ги откраднал,гледам си ги пълнят си ми душичката,пазят си стоката лятото зимата си ги прибират добичетата- какъв ви проблеба не мога да ви разбера?
Проблема им е че са зависчии

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +