Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 24 February 2009 - 09:41 PM
Кажи това от кои кучета идва!
Слушам те внимателно.
Не е хубаво да се присмиваш на другите,защото едно е да му дадеш всичко което му трябва на кучето още от бебе- докато порасне а друго е да го храниш с помия и сух хляб ! Искаш ли да си говориме сега за размера на кучетата ?
Пра - Дядо ми е роден 189...... и някоя си година и живя до 98 години- мисля си че преди теб е гледал и стока и кучета !Аз сам бил на 6 годинки и си спомням с какво са ги хренели кучетата ! Заплакне съдовете от млякото с малко хляб и това им за цял ден , а някога и през ден. Я ми кажи как да порасне това куче повече от 65 см.
Публикувано: 24 February 2009 - 09:51 PM
Публикувано: 24 February 2009 - 09:56 PM
TEOFIL, в Feb 24 2009, 08:41 PM, написа:
Кажи това от кои кучета идва!
Слушам те внимателно.
Не е хубаво да се присмиваш на другите,защото едно е да му дадеш всичко което му трябва на кучето още от бебе- докато порасне а друго е да го храниш с помия и сух хляб ! Искаш ли да си говориме сега за размера на кучетата ?
Пра - Дядо ми е роден 189...... и някоя си година и живя до 98 години- мисля си че преди теб е гледал и стока и кучета !Аз сам бил на 6 годинки и си спомням с какво са ги хренели кучетата ! Заплакне съдовете от млякото с малко хляб и това им за цял ден , а някога и през ден. Я ми кажи как да порасне това куче повече от 65 см.
..........Теофилчо,то не е само от храната,обезпаразитяването и ваксините бе Брат,и аз харесвам по-едрите кучета стига да си мязат на Овчарски,не са ти ясни много неща ,важно е че имаш желание .............

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 February 2009 - 10:04 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в Feb 24 2009, 08:56 PM, написа:
Аз многократно съм казвал,гледам кучета от тази порода от 2г. и 4 м. не съм специалист , но ти благодаря че ме похвали че имам желение :D
НО не мисля че кучето ми не прилича на ов4арско и 4е едва ли не е Самбернар !
Това му е по малкото братче и то ли е Самбернар ?
Публикувано: 24 February 2009 - 10:18 PM
TEOFIL, в Feb 24 2009, 09:04 PM, написа:
НО не мисля че кучето ми не прилича на ов4арско и 4е едва ли не е Самбернар !
Това му е по малкото братче и то ли е Самбернар ?
........не коментирам какво е и на кво прилича,споделям скромното си мнение с теб ,,кусури се търсят на добрата стока,, а ти претендираш ,че е такава B) според мен не е ,това не трябва да те обижда, АЗ харесвам друг тип кучета .................според теб те какви са ??????

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 February 2009 - 10:30 PM
TEOFIL, в Feb 24 2009, 09:13 PM, написа:
.........няма нужда от ирония колега,ти си ги храниш ти им чистиш л.....а,проблема си е твой,ако не си го решиш той си остава.......

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 February 2009 - 10:33 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в Feb 24 2009, 09:18 PM, написа:
На мен честно казано не ми правят толкова добро впечатление - това си е мое лично мнение разбирасе !
За мен това е много по-добро

Публикувано: 24 February 2009 - 11:12 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в Feb 24 2009, 10:05 PM, написа:
Тези ги взех от с.Капатово и са от майка Немски Брак- баща Българско гонче .
Ловни кучета ,на 5 месеца са !

Две сестрички ЯНА и Й
ЖАНА. На 14 ден след раждането им майка им умира и реших да ги взема,защо пък да не стана ловджия !?