Като е по скоро от тия стига съм ти показвал,ти си на ход да покажеш кутре на 55 дни
Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 14 March 2010 - 04:20 PM
за тия кучета питам
още не си отговорил на въпроса тея кучета една порода ли са
За много линии и вразки приказвате обаче дим в гъза нямате,това е проблема
Публикувано: 14 March 2010 - 07:55 PM
Да си хуманист предполага да си човек с добродетели и малко ум. от наш Тео обаче тези работи ги няма , еле особено ума.
3 кучета има и цяла тема отваря и кача снимки на трите кучета по триста пъти. А те да бяха някакви , поне окото да изплакнеш.
Пък ухото може да е рязано да не го изправи
Тео братле , абе много си ми глупав бе, ако си безработен ще те уредя в цирка, имам връки. Барем хората ще разсмиваш.
Батъовата , аз като започнах да работя на тебе още гащите ти перяха. Така че по спокоино. По едно животно на месец да събарям ще има да ям само месо бая години. А в мизерия съм много малко време , но по принуда заради животинките.
Публикувано: 14 March 2010 - 10:28 PM
Ако не ти харесва визуално ,можеш да докараш един миндил от твоите на неговара възраст ,да пробваш просто каква скорост че развие с подвита опашка
боец е кЪцито викаш дави ли се
Публикувано: 15 March 2010 - 12:13 AM
чувал съм ,че се прави пача от свински уши,ама от кучешки незнам
Публикувано: 15 March 2010 - 09:52 AM
кучетата, които отглеждате не го заслужават.
но си признавам,че забавлението отстрани е пълно.
Toва е тъжната истина, но е така защото ги има такива смещници които този тук , които объркват както хората така и кучетата.
Публикувано: 16 March 2010 - 05:42 PM
за тия кучета питам
още не си отговорил на въпроса тея кучета една порода ли са
За много линии и вразки приказвате обаче дим в гъза нямате,това е проблема
т и като имаш дим в гъза си , що мълчиш че не отговаряш на хората а. Кажи бе пръдлъо.
Онемеи бе синко , мълчи и излъчваи сексапил , но без снимки. Виж петела ми хареса и пари давам за такъв.
Нито съм ти пръдльо,нито пък съм ти синко,а за това че излъчвам сексапил - не се оплаквам от липса на жени
Та след като ми предлагаш работа в цирка ,сигурно си живееш в свой собствен цирк,вземи покажи какво гледаш в този цирк-кучета ли лавове,тигри вълци, мечки,гущери ,змии,а може би си запазил някои наследен динизавър !
Публикувано: 16 March 2010 - 05:44 PM
Ако не ти харесва визуално ,можеш да докараш един миндил от твоите на неговара възраст ,да пробваш просто каква скорост че развие с подвита опашка
боец е кЪцито викаш дави ли се
Той попара не яде ,а само пържоли
Публикувано: 16 March 2010 - 05:52 PM
Toва е тъжната истина, но е така защото ги има такива смещници които този тук , които объркват както хората така и кучетата.
Това че има болни мозъци като теб и те се броят на пръсти не значи ,че аз съм ти виновен!
А за кучета то се вижда,теб те е срам да покажеш едно куче.
Ти като не си смешник като мен ,гледаи си там стоката и миндилите дето те е срам да покажеш и господ здраве да ти дава!
Но не е хубаво да казваш ХОП,ПРЕДИ ДА СКОЧИШ ,защото не си единствения който се занимава с отглеждане и развъждане на кучета ,но със сигурност няма какво да ми покажеш и няма смисъл да ти се смеят хората
Публикувано: 16 March 2010 - 05:59 PM
Публикувано: 16 March 2010 - 06:05 PM
А отговорни хора има много и хубави кучета също,но те не са при такива БАЙ-ГАНЬОВЦИ !!!
Публикувано: 16 March 2010 - 06:13 PM
Аз проблеми си нямам и не споря просто не ми е безразлично.
Е нали такива разбирачи и на изложби не ходят понеже и там мелези 99% и съдиите подкупени!
А за кучетата който иска да заповяда,макар че не ми е много присърце да си използвам кучетата за битки ,но на такива БАИ ГАНЬОВЦИ не отказвам!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +