Българско Овчарско Куче с.Елешница
Публикувано: 16 March 2010 - 09:34 PM

кучетата, които отглеждате не го заслужават.
но си признавам,че забавлението отстрани е пълно.

А отговорни хора има много и хубави кучета също,но те не са при такива БАЙ-ГАНЬОВЦИ !!!
Понеже си малък и може да не знаеш , ама на времето имаше една карикатура на която Бай Ганъо чете книгата на Ал. Константинов " БАи Ганъо'" и се смее. Ако не можеш да разбереш какво ти казвам , давам ти бонус, правя аналог с теб.
Виждам колко ти "паприката " и вече се забавлявам с теб . Въпреки че осъзнавам че такива като теб са наи опасни , защото не знаят че не са добре и цял живот живеят в избиване на комплекси.
А стои си на село прави се на сексапилен селски бег и си свири на клавишите , ама тео моля те не говори за кучета. Пущаи снимки на петли там ти е силата братле, няма какво да се лъжем.
п.с. И за жени недеи да говориш че имам едно чувство че и там си така както с кучетата - на никаде

ама малък си още недеи се кахари , един ден и на твоита улица може да изгрее слънце, онова на небето жълтото , ако се чудиш за какво ти говоря.

Публикувано: 16 March 2010 - 09:41 PM
Знаеш ли Тео не може да ме бие на изложба и дефакто няма какво да разрешим. А по другия начин

Публикувано: 18 March 2010 - 05:37 PM
Знаеш ли Тео не може да ме бие на изложба и дефакто няма какво да разрешим. А по другия начин

Ами на изложба със сигурност ще покажа по хубави кучета от тези дето те е срам да покажеш,а по другия начин нито снимка ми трябва ,нито излишни проблеми.Ще се радвам на някоя изложба да ми покажеш най-после какво е истонското
куче ! Благодаря ти за подценяването,аз обичам да ме подценяват!

Публикувано: 18 March 2010 - 05:52 PM

Ами на изложба със сигурност ще покажа по хубави кучета от тези дето те е срам да покажеш,а по другия начин нито снимка ми трябва ,нито излишни проблеми.Ще се радвам на някоя изложба да ми покажеш най-после какво е истонското

Публикувано: 18 March 2010 - 08:43 PM

Тео не е срам да показвам кучетата си. Не си разбрал явно или ти е убягнало. Друга е причината

и накрая искам да ти кажа че не те подценявам. Тази дума с твоито име и твоите кучета е просто смешна.Предполагам си я объркал или не знаеш значението и. Както и да е , да ти е простено , както казах млад си още.
п.с къце на 1 година и колко дена стана , че изтървах 2-3 дни.

Публикувано: 19 March 2010 - 08:45 PM

Тео не е срам да показвам кучетата си. Не си разбрал явно или ти е убягнало. Друга е причината

и накрая искам да ти кажа че не те подценявам. Тази дума с твоито име и твоите кучета е просто смешна.Предполагам си я объркал или не знаеш значението и. Както и да е , да ти е простено , както казах млад си още.
п.с къце на 1 година и колко дена стана , че изтървах 2-3 дни.

Публикувано: 19 March 2010 - 10:56 PM
Публикувано: 20 March 2010 - 12:55 PM
Публикувано: 20 March 2010 - 08:12 PM
Това по какьв повод го показваш че боби го го е пуснал да заплоди ланзерката или
Публикувано: 21 March 2010 - 06:02 AM
Това по какьв повод го показваш че боби го го е пуснал да заплоди ланзерката или

Ланзерката тук е на 9 месеца!
Публикувано: 21 March 2010 - 06:14 AM
И след като е ланзерка ,ако може да да кажеш и покажеш от къде и от какви кучета идва Ланзерката!
Нямам търпение да разбера

Публикувано: 21 March 2010 - 06:22 AM
Ами хайде със здраве и всичко добро!
А и живот и здраве,само да се укучи кандидати за кучета много,10 кучки да ми се укучат проблеми с кутретата нямам-Ама това понеже са заблудени хората и сугурно са слепи и затова идват да взимат Ланзери!