"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 02 February 2009 - 02:38 PM
Публикувано: 02 February 2009 - 02:49 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 February 2009 - 02:56 PM
Цитат
Цитат
Aми да, да се сканират стотици бланки :)
Ако някой има скенер с automatic feeding вкъщи или в офиса, ще е най-лесно и бързо. В противен случай може да ги разделим на 3-4 части. Аз съм навит да поема 100-тина през уикенда.
След това ще ги пусна за печат по 5 копия примерно.
Публикувано: 02 February 2009 - 03:44 PM
Аз мисля така:
Каквото се събрало до петък при докторката, събрало се. В събота сутрин който може да сканира отива РАНО СУТРИН и връща РАНО СУТРИН в неделя, дотогава тя знае колко човека са сериозни в тези си намерения потвърдено лично на мейла на кампанията с клетва.
В неделя сутрин всеки връща оригиналите под заплаха от обезглавяване. В понеделник се докопира каквото е останало с идеята да се внесе във ВТОРНИК, 10.01.2009.
Публикувано: 02 February 2009 - 04:23 PM
Цитат
п.п. Писали сме заедно -значи последно- събиране на всичко до петък вечер?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 February 2009 - 04:31 PM
Разчитаме, че който изпрати утре, ще се получи до четвъртък вечер.
Разбира се, ще има закъснели, да решават дали ценят труда си ;)
За всички отговорни хора:
СРОКЪТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ ПО ПОЩА е утре, 3 февруари 2009
СРОКЪТ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА МЯСТО В КЛИНИКА ДОБРО ХРУМВАНЕ е четвъртък, 5 февруари 2009
ПП: За обитателите на южните софийски квартали: Аз ще предавам при докторката в последния ден, четвъртък. Дотогава можем да се уговаряме да събирам от южните квартали и да нося, ако не ви се ходи до Б-5.
Публикувано: 02 February 2009 - 05:51 PM
Цитат
Относно предаването - невъзможно е да излезна от работа за да ги занеса при д-р Бобадова лично до четвъртък. mil_, ако имаш възможност можем да се разберем да ги вземеш от мен (работя в Лозенец близо до "кръста"), ако не - остава да ги пратя утре по Спиди до ansf, или да отида в събота до Бобадова, но вероятно ще е късно.
Публикувано: 02 February 2009 - 06:07 PM
Цитат
Сигурна съм, че още много ще дойдат, освен уличните подписи.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 February 2009 - 06:14 PM
Аз не успях днес да мина да оставя подписи, до четвъртък със сигурност ще са в кабинета.
Цитат
Един мъж, който се подписа ми каза, че се организират в с. Варвара, Пазарджишко. Сори, ако повтарям вече известно място.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...