"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 20 January 2009 - 11:52 PM
Цитат
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 January 2009 - 10:00 AM
За където нямате човек на тези места ме пишете там.Нямам претенция.Всичките съботи и недели съм свободна по цял ден ;)
-НДК
- Спирката на попа
- Площад Славейков
- Пред Мола
- Пред ЦУМ
П.П. Моля,като е готов списъка с местата и кой къде ще събира,да се напише какво трябва да носим допълнително.Ако трябва да се принти нещо свиркайте,мога да оредя към 100 страници (напр. разрешителното за събиране и т.н. ) ;)

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 21 January 2009 - 10:00 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 21 January 2009 - 10:14 PM
Цитат
Ше кичим ли местата с плакати?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 January 2009 - 10:28 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 22 January 2009 - 09:21 AM
Също се сещам, че munk беше писала ,че "На ти с природата" могат да имат няколко души за подписите, съгласували ли сме тях? Също и другите две подкрепящи кампанията организации ,те също биха могли да помогнат с техни хора

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 22 January 2009 - 10:14 AM
Днес ще актуализираме графика.
Този юнак от плаката е жив, дори и да не ви се вярва. Ще го дам на докторката за централната маса. Но ако някой иска талисман за масата си - продава се в магазин за играчки Комсед на бул. Тодор Каблешков (горе-долу срещу Била, но малко по посока Южен парк), имаше го в два размера.
Публикувано: 22 January 2009 - 10:30 AM

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 22 January 2009 - 10:34 AM
Всъщност Южният парк има 3 входа. От към Витоша, от към Г. Делчев, където ще сме ние и "средния", този с въртележките - там най-много хора ще има минувачи. Там хора да събират подписи ще има ли?

Публикувано: 22 January 2009 - 10:39 AM
Цитат
Абе сравнително скъпа играчка, много приятна изработка. По-голямото беше малко под 20 лв, за малкото не помня - върти ми се 11 или 13. Просто ви казвам в случай, че ви харесва и решите да си го вземете.
В разрешителното пише Южен парк два входа. Значи два, но кои - ние можем да решаваме. В интерес на истината не знам къде е по-добре, може и при въртележките да отидем.
Публикувано: 22 January 2009 - 10:55 AM