Публикувано: 22 January 2009 - 07:56 PM
Това е инфото до ДНЕС.
1. Плиска срещу хотела
2. Плиска от страната на хотела
На ти с природата + Люси поемат. Ще се разберем дали утре вечерта ще им донеса материали или не, утре.
1. Попа - Раста + още един човек - 9.40 трябва да сте на попа
2. Славейков - Бобадова + Елерина - 10.10 Елерина трябва да е мястото
Бобадова ще мине през попа първо и ще донесе материали + маси и след това ще тръгне към нейното си място.
1. Орлов мост - Фибси + Инсомния - 9.30 да сте на мястото
2. Сити Център - Мартина + Инсомния - 10.00 да сте на мястото
3. НДК - Лудница / търся все още с кой да си/ - 10.30 да си пред билетния център
4. Южен пакр долен вход - Мил + Агалина - 11.00 да сте на мястото.
Аз ще мина през тези места - АНСФ и ще донеса материали + маси. Само Анук ще донесе маса за Южния парк - може да видим да се организираме с нея тя да ги вземе от мен или от клиниката на Бобадова материалите и да не се налага да ходя до Южния парк.
1. Мола - Блуоушън + Звиарик - 10.30 -11.00те сами ще се организират
2. Южен Парк - Бушката + Ваолина - 10.30 -11.00 те сами ще се оранизират - ако все пак не успеете с материалите, утре ще променим нещата.
ОТ УТРЕ ВСЕКИ КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА МИНЕ И ДА ВЗЕМЕ МАТЕРИАЛИ ОТ КЛИНИКАТА НА БОБАДОВА, СЛЕД ОБЯД МОЖЕ ДА ИМА И МАСИ. Тя ще ме уведомява, кой какво е взел, ако се налага, ще променяме утре нещата.
Моля все пак всеки да носи копие от разрешителното + подписка за всеки случай + петицията.
Аз ще нося - плакати, стойска с плакати, брошури, подписки, разрешително, лепенки, химикалки, стойки за подписката, комплект подписка + инструкции за хора който проявят интерес, петицията.
Ако имате въпроси, идеи, критики - пишете.
Ани