Ягдтериер
Публикувано: 24 May 2005 - 09:01 AM
Цитат
Клуба е създаден през 2002г.,оттогава са отговорностите,които поема.На друго място бях писал,че последните изпитания които организираше СЛРБ,бяха през 1996г,оттогава до есента на 2002г,никой не беше организирал нищо освен Георги Тошев,които организираше за Пловдивския район 2-3 състезания.
До 1996г.,на изложбите участваха с териери,само Георги Тошев,Ердунай Реджеб,Павел от Плевен,и аз w) .,на изпитания участваха от 30 до 35 кучета,като собствениците бяха по малък брой,защото всеки водеше по 2-3 кучета ,което прави около 10-15 човека.
На първото състезание организирано от клуба имаше 40 кучета,но половината от тях не завършиха.
Публикувано: 24 May 2005 - 09:42 AM
Поеми отговорността де! w)
А как си участвувал само ти на състезания до 96 година, като не споменаваш имена като Петко Чобанов, Валентин Каров и Драгомир Панайотов от Варна, Венко Терзиев и Райко Стефанов от Разград, Тонко Желев от Раднево...и още много ловци, чиито кучета взимаха на изпитания над 129 точки?
Нещо шикалкавиш? Пишеш само общи неща, и се криеш зад клуба?
Публикувано: 24 May 2005 - 11:55 AM
Щом изброяваш хората които са били по изпитанията трябва да споменем и Слави Ботев от Плевен, Дилков от Кнежа и още много други,но на изложбите от 1994 до 1996 и до сега само тези се явяваха,които изброих аз.
До 1996г. се провеждаха изпитанията по един правилник,сега са по друг. Аз поемам някаква отговорност за след 2002г.
Публикувано: 24 May 2005 - 12:57 PM
Поеми отговорността де!
d) d) d) d) d) d) d)
Публикувано: 24 May 2005 - 07:59 PM
Тука гледам е писано за 21.05. ,пък гледам ,че Симеон е вземал участие в този форум активно.
Публикувано: 24 May 2005 - 11:17 PM
Запитването е тук http://forum.all.bg/...&page=0&fpart=5.
Да, активно участвувам във форумите, включая Санкт Петербургският ловен форум, както и Московският, и все със своето име. Навсякъде си давам и меила и ICQ то. Не се крия като некои председатели под звучни никове w) само и само да са анонимни d)
Публикувано: 25 May 2005 - 12:03 AM
За изпитите и състезанията си има организатори.Те оповестяват мероприятието в ловната преса.
За този форум,който даваш съм влизал . Ако бях видял,че има питане за Суходол,щях да го обявя,но явно не съм влизал след питането.
За анонимност е изключено да се говори,защото не съм обиждал никого и спазвам добрия тон,с всички.Регистриран съм в този форум,защото попаднах първо на него.Ако искаш да пишеш на имейла,може да стане със съобщение и при отговора ще излезе имейла. Не знам как да сложа аватар,всички опити се провалиха,затова нямам и ICQ нямам.
Публикувано: 25 May 2005 - 10:33 AM
Създаваш ми дискомфорт с латиницата.
Не, за съжаление не съм член на клуба (може би и за това говоря така смело с председателя b)
Публикувано: 25 May 2005 - 10:44 AM
Цитат
Създаваш ми дискомфорт с латиницата.
Не, за съжаление не съм член на клуба (може би и за това говоря така смело с председателя b)
Ти явно получаваш дискомфорт от много неща? На мен пък ми е дискомфортно да пиша така, но както и да е. ;)
Идеята ми беше, че след като не си член на клуба не можеш да очакваш, че някой ще ти се обажда лично да ти съобщава новините и събитията. b)
Председателите на УС не са страшилища с които, като говориш трябвя да мълчиш. d)
След като не си член, обаждаш се и питаш, едва ли някой ще скрие нещо. Супер просто е! r)
Публикувано: 25 May 2005 - 02:23 PM
Ако целта е да се прави всичко помежду им, на другарски начала - извинявайте d)
Клубът няма сайт, няма никъде изнесени мероприятията... навярно целта е всичко да е в мъгла... да могат само определени хора да участвуват?
Та казваш, дискомфортно ти е да пишеш на български??
О' неразумни Юроде... b)
Публикувано: 25 May 2005 - 03:56 PM
Цитат
Izviniavai(niamam nisto obsto s jagdterierite i lovnite kucheta), iskah samo da ti kaga(ponege az sasto sam predsedatel), che za da imasch stranica, za da publikuvasch obiava, obiknovenno se iskat pari. Mnogo e trudno, kogato horata imat pretencii, a ne podpomagat kluba parichno, chrez vnasiane ne chlenski vnos, pone.
Pischa tova, zastoto se sblaskvam s tozi problem.
Imam predlogenie:
niama da ostavat nestat v "magla", ako stanesch chlen(ili ne e zadalgitelno) i pogovorisch s kluba dali e udobno da sponsorirasch edna oficialna stranica na kluba?
Pri nas taka se poluchi. Iskam da izkaga blagodarnost na Atanassov Stoyan, koito zaplati za domein za 10 godini napred i sega podgotvia naschata stranoca.
NADIAVAMSE RAZBIRASCH ME PRAVILNO? r)
Публикувано: 25 May 2005 - 05:30 PM
Aко си забелязал казах МОЛЯ, пиши на български.
Всичко изписано по друг начин ще го игнорирам.
Благодаря за разбирането!
d)
Публикувано: 25 May 2005 - 05:40 PM
Публикувано: 25 May 2005 - 10:34 PM
Не може ли да се направи нещо?
В www.dog.bg?
Публикувано: 26 May 2005 - 11:19 AM
Предполагам, че искат да имат от клуба достъп, за да поместват информация за текущи мероприятия. Защото информацията в http://www.dogbg.net...ta=119&catid=20 от 2003 г. не е осъвременена.