Ягдтериер
Публикувано: 03 November 2005 - 12:45 PM
http://huntingterrier.co.kr/movie.html я вижте тези филмчета струват ми се доста смели в гатера ма в гората не ми се мисли

[br]
Публикувано: 05 November 2005 - 01:17 PM
дайте ми снимки с лов на ягдтериер на прасе
Публикувано: 11 November 2005 - 09:11 AM
http://www.bimka.ru/...ter/agtter.html Докато сърфирах се натъкнах на това мисля че е интересно.Има критерий за оценка

[br]
Публикувано: 11 November 2005 - 10:21 AM
М. МУРОМЦЕВА, има публикувани много подобни статии. Нещото в нейните статии, което ми направи впечатление, е че дава по- голям толеранс в отклоненията от стандарта и то главно в оцветяването. Дава се определение на тези отклонения като "допуски".
Подчертавам, че се говори само за допуски само в оцветяването. ;)
Подчертавам, че се говори само за допуски само в оцветяването. ;)
Публикувано: 14 November 2005 - 02:47 PM
Цитат
Хора продавам яг-териери(мъжко и женско) Работещи d)
Beco, я ми прати снимки, ако имаш, на e-mail: aquilon@abv.bg
А, и да се регистрираш, пък и опасявамсе, че Администратора на форума ще ти клъцне съобщението, че си е чиста обява!
Прати снимки, ако обичаш! ;)
Публикувано: 14 November 2005 - 04:00 PM
Цитат
Има критерий за оценка!?!
Прощавайте за въпроса, но това означава ли, че четейки тази статия ще мога да оценя по- точно един ягдтериер?
Не ми става ясно какъв е точно критерия който не мога да срещна в специализираната литература, а ту го има?
Че руснаците пишат стойностни материали и се ползват с доверие сред аудиторията си да, но нека все пак да ми насочите вниманието към този критерий, защото аз лично не откривам нищо ново.
Моля!
Публикувано: 15 November 2005 - 06:07 PM
Здравейте!
Хубаво е човек да чува добри новини! cheers
Наскоро ми се обади господинът, на когото продадох Лара и думите му потвърдиха очакванията ми, а именно, че тя е отлично куче и ще развие заложбите си дадени му от родителите. Вече е ловувала, но в интерес на истината я бях пускал на дивеч още на четири месеца. Надявам се скоро да пишете, че някой я е виждал в акция. super
Между другото зимата наближава, а аз продължавам да приемам предложения за мъжки разплодник Ягдтериер! d)
До скоро.
Хубаво е човек да чува добри новини! cheers
Наскоро ми се обади господинът, на когото продадох Лара и думите му потвърдиха очакванията ми, а именно, че тя е отлично куче и ще развие заложбите си дадени му от родителите. Вече е ловувала, но в интерес на истината я бях пускал на дивеч още на четири месеца. Надявам се скоро да пишете, че някой я е виждал в акция. super
Между другото зимата наближава, а аз продължавам да приемам предложения за мъжки разплодник Ягдтериер! d)
До скоро.
Публикувано: 18 November 2005 - 06:37 PM
Симеон ми даде клип от състезанието в село Труд,от този клип съм извадил снимки.Да ги публикувам ли в темата?
Публикувано: 22 November 2005 - 09:19 AM
Здравейте!
Така и така се заговори за отделни кучета нека тези, които дълги години са в "кухнята" на развъдната дейност в България (извинявам се за израза, но вие ще ме разберете) и могат да предоставят на публиката данни за НАЙ- ТИТУЛУВАНИТЕ ЯГДТЕРИЕРИ отгледани в нашите развъдници или поне техни наследници. cheers
Какво ще кажете?
Има с какво да се похвали България! victoryVVV
Така и така се заговори за отделни кучета нека тези, които дълги години са в "кухнята" на развъдната дейност в България (извинявам се за израза, но вие ще ме разберете) и могат да предоставят на публиката данни за НАЙ- ТИТУЛУВАНИТЕ ЯГДТЕРИЕРИ отгледани в нашите развъдници или поне техни наследници. cheers
Какво ще кажете?
Има с какво да се похвали България! victoryVVV