Мини пинчер или чихуахуа?
Публикувано: 12 January 2009 - 12:14 AM
Здравейте,първо се извинявам ако не съм писал в правилния раздел.Търся да закупя куче и именно искам да ви попитам,коя порода да е.За сега съм се ориентирал към чихуахуа-та,но един приятел беше казал ,че чихуахуа-тата са тъпи.Това вярно ли е?И коя порода мислите ,че е по-добра,чихуахуа или мини пинчер?Благодаря ви предварително.
Публикувано: 12 January 2009 - 04:47 PM
Май всичките са равни в мозъчната дейност :-
вземи си чихуахуа и сам виж дали е "тъпо" куче ..
вземи си чихуахуа и сам виж дали е "тъпо" куче ..
Публикувано: 13 January 2009 - 02:52 PM
Цитат
Ами те са декоративни кученца, можеш да го научиш на основните команди седни, легни ела тук, не, да и т.н а за някой по трудни незнам ..
Една приятелка има пинчер и е много умен знае основните команди но за по трудни не го е учила. :blink:
Една приятелка има пинчер и е много умен знае основните команди но за по трудни не го е учила. :blink:
Е, и какво очакваш от едно такова същество? Да готви, да пере, да бави децата? :o
Ми, то си едно забавление, компаньон или каквото го наречеш в този смисъл. И не е вярно, че не подлежи на тренировка, зависи ти как ще го възпитаваш.
Аз имам мини пинчер и ме изненадва с неща, на които не сме го учили, а той сам се учи като наблюдава хората.
Домашен любимец (още повече дребна порода) не се взима да ти върши някаква работа а да му се радваш и да го обичаш, само тогава ще видиш, че тези същества са способни на неочакваното ;)
Публикувано: 09 February 2009 - 10:35 PM
Едиз, естествено, че не те е грижа... Все пак блондинките винаги могат да си направят косата по-тъмна и да решат, че кучето не е за тях, а някои хора просто ще продължават да се лутат в дилемата пинчер или чихуахуа
...
всъщност
...
...
всъщност
...

Don`t contemplate life, live it.
Страница 1 от 1